Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

ios 6.1 veya ios 6.0 untethered jailbreak çıktı mı?

Sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

Tekrar temiz bir restore nasil yapilir?

http://forum.donanimhaber.com/m_68318322/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

ios 6.1 veya ios 6.0 untethered jailbreak çıktı mı?

Sence

Bilmediğim için soruyorum zaten. Tethered çıkmış(http://www.chip.com.tr/haber/ios-6-0-1-jailbreak-herkese-olmasa-da-hazir_36804.html), untethered hakkında da bir kaç yerde bilgilendirme gördüm ama sahte mi bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soracağına forumu takip et dostum çıktığında emin ol forumda Apple bölümü Bayram yeri olur

• quote:

Soracağına forumu takip et dostum çıktığında emin ol forumda Apple bölümü Bayram yeri olur

Takip ediyorum zaten. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 25 Kasım 2012; 22:20:02 >
  • quote:

quote:

Soracağına forumu takip et dostum çıktığında emin ol forumda Apple bölümü Bayram yeri olur

Takip ediyorum zaten. Teşekkürler

aynen devam
  • arkadaşlar çok acemiyimde shsh kaydı aldım ifaith ile. sim kilitli bir iphone 4 var bende 5.1 sürümünüde gözüküyor olduğu gözüküyor imei sorgulamasında. sim kilitli olduğu için baseband bilmiyorum.tek amacım factory unlock para vermemek için nasıl bir çeşit ile jealbreak yapmalıyım en çok tutulan bir yöntem olursa çok sevinirim.ipsw indirdim.ayrıntılı olarak yardımcı olacak tecrübeli bir arkadaş yardım ederse sevinirim yada ayrıntılı anlatan bir link rica ediyorum.
  • Hocam bu jb ipoda yapabilirmiyiz

• Yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: betonkafa

Merhaba arkadaşlar ben foruma yenı uye oldum su anda benım ıpad 3 um var cok zor sartlarla bırıktırdıgım parayla yaz kış calısarak harclıklarımla bırıktırdıgım parayla ıpad 3 aldım sonunda hep hayalını kurardım sımdı sızden kucuk bır bılgı ıstıyorum zahmet olmazsa eger bende jaılbreak ı yapmak ıstıyorum bır arkadas yardımcı olabılır mı acaba bosuna para vermek ıstemıyorum theretet cydıa İnstallous onları anlamadım ben bıraz arastırdım ama nalamadım bılgısı olan bır yardım sever yardımcı olabılır mı rıca etsem

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.