Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Orijinalden alıntı: barisondes

quote:

Arkadaşlar jb yaparken şu hatayı veriyor. En az 10 - 15 kez denedim. Hep bu hatayı verdi neden böyle birşey olabilir ? Yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar.

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI

Bu hatanın çözümünü bilen var mı acaba?

Yönetici olarak çalıştırdığımda da aynı hatayı verdi ve ben de birkaç kere denedim.

Sizdede demek bu hatayı verdi. Ben jailbrek yapmaktan soğudum valla, o kadar çok denedimki hep bu hatayı verip durdu

Çözdüm ben durumu. Bir sitede yazıyordu da formatladıktan sonra hani kurulum ekranı geliyor, onu sim kilidi açıp aktifleştirin ve orada bırakın. Yani tamamının yedeğini vs geri yüklemesin. Eğer yüklediyseniz de ayarlar>genel>sıfırla>tüm içerikleri ve ayarları sil ile silebilirsiniz tekrardan format atmak yerine. O dediğim ekranda bırakınca jailbreak yaptı bende. Umarım açıklayıcı olmuştur:)

Absinthe 2.0.4 sürümü ile yaptım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar jb yaparken şu hatayı veriyor. En az 10 - 15 kez denedim. Hep bu hatayı verdi neden böyle birşey olabilir ? Yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar.

Yönetici olarak çalıştırdığımda da aynı hatayı verdi ve ben de birkaç kere denedim.

Sizdede demek bu hatayı verdi. Ben jailbrek yapmaktan soğudum valla, o kadar çok denedimki hep bu hatayı verip durdu

Çözdüm ben durumu. Bir sitede yazıyordu da formatladıktan sonra hani kurulum ekranı geliyor, onu sim kilidi açıp aktifleştirin ve orada bırakın. Yani tamamının yedeğini vs geri yüklemesin. Eğer yüklediyseniz de ayarlar>genel>sıfırla>tüm içerikleri ve ayarları sil ile silebilirsiniz tekrardan format atmak yerine. O dediğim ekranda bırakınca jailbreak yaptı bende. Umarım açıklayıcı olmuştur:)

Hocam pm attım. Biraz ayrıntılı anlatabilirseniz çok sevinirim. Formatladıktan sonra kurulum gelen ekrandayken slim kilidinimi açıp nasıl aktifleştircem yani orasını pek anlayamadım ?

• arkadaşlar;
    absinthe v2.0.4 çıkan linkler çalışmıyor,

çalışan bir link adresi varmıdır?
    yardımcı olursanız sevinirim?
  • arkadaşlar dün real racing2 yi yükledikten sonra i padteki mail ve takvim simgesi beyaz renk oldu. Nasıl çözülür bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepgreenn

arkadaşlar;
    absinthe v2.0.4 çıkan linkler çalışmıyor,

çalışan bir link adresi varmıdır?
    yardımcı olursanız sevinirim?

arkadaşım vtunnel yada ktunnel sitesi üzerine absinthe indirme linkini yaz ordan indirebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmam

arkadaşlar dün real racing2 yi yükledikten sonra i padteki mail ve takvim simgesi beyaz renk oldu. Nasıl çözülür bu sorun

respring
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcp_

quote:

Orijinalden alıntı: HitEmUp

Iphone 4 kullanıcısıyım 4.3.3 yüklü. 5.1.1 jailbreak yükleyebiliyorum demi direk sıkıntı olmaz? Aldığım yedek bu versiyona uyar mı? Yedekleme yapınca smsler falan da yedekleniyor mu?

yedeklenıyor sıkıntı olmaz

Smsler yedekleniyor mu?

Ayrıca 5.1.1i iTunes'dan yüklemeden direk absinthe ile yapabiliyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertensore -- 20 Haziran 2012; 19:33:24 >
  • Arkadaşlar 2.0.2 için linkler ölmüş. 4s(5.1.1.) için jb yapacağım ama nasıl? Elinde olan biri upload edip yollar mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fcp_

quote:

Iphone 4 kullanıcısıyım 4.3.3 yüklü. 5.1.1 jailbreak yükleyebiliyorum demi direk sıkıntı olmaz? Aldığım yedek bu versiyona uyar mı? Yedekleme yapınca smsler falan da yedekleniyor mu?

yedeklenıyor sıkıntı olmaz

Smsler yedekleniyor mu?

Ayrıca 5.1.1i iTunes'dan yüklemeden direk absinthe ile yapabiliyor muyum?

sms ler yedeknlenıyor mu sorunun zaten ılk sorunda da sormussun yedeklenıyor demısım daha neden soruyosun anlamadım ? itunesden yuklemeden nedemek onu anlamadım 5,1,1 yuklemeden nasıl jb yapıcaksın ? dogru anladıysam eger

• arkadaşlar 4S i JB yapmak için 4'teki gibi bi baseband muhabbeti yok demi? Her baseband e JB yapılır mı? 4S almayı düşünüyorum da ona göre değerlendireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

selamlar..

Telefonu sorunsuz olarak JB yaptık yapmasına da..

Bu itunes ile başım belada şimdi..

Telefonu bilgisayara bağladığımda itunes otomatik çalışıyor ve İnstallous'tan indirip kurduğumuz uygulamaları kaldırıp duruyor..

Sonra İtools'u açıyorum. Aldığım yedekten tekrar kuruyorum bu uygulamaları..

Sıkıldım artık. Telefonu bilgisayara bağlamaya korkar oldum..

Çözümü nedir bunun ??

installous ayarlarına girip bunu ayarlayabiliyorduk sanırım.İtunes le eşzamanlayınca uygulamalar silinmiyordu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam pm attım. Biraz ayrıntılı anlatabilirseniz çok sevinirim. Formatladıktan sonra kurulum gelen ekrandayken slim kilidinimi açıp nasıl aktifleştircem yani orasını pek anlayamadım ?

sorunu halletmediysen birde şunu dene C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne gir host dosyasını aç en alta yazan kısmı sil

• İpad 3'üm jb'li.. Arkadaşlar ipad'imi sattım da fakat şu içindeki giriş bilgilerini nasıl sıfırlayacağım... Mesela Apple Store, Mail, Twitter, Facebook vb programlarında girince otomatik olarak açılıyor. Şimdi ben aleti göndereceğim kişinin bunları direkt açabilmesini nasıl engelleyeceğim. Oturumu kapat vs. birşey bulamadım da acemiliğime verin aydınlatın beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

İpad 3'üm jb'li.. Arkadaşlar ipad'imi sattım da fakat şu içindeki giriş bilgilerini nasıl sıfırlayacağım... Mesela Apple Store, Mail, Twitter, Facebook vb programlarında girince otomatik olarak açılıyor. Şimdi ben aleti göndereceğim kişinin bunları direkt açabilmesini nasıl engelleyeceğim. Oturumu kapat vs. birşey bulamadım da acemiliğime verin aydınlatın beni :D

Ipad im yok ancak iphone 4 te şu şekilde;

Ayarlar > Genel > Sıfırlar (En altta) > Tim Ayarları Sıfırlar (ayarları; parlaklık vs.), Tüm İçerik ve Ayarları Sil (Telefondaki kurulan ve uyguanan herşeyi siler)

ya da Ayarlar bölümünden hesap kullanan uygulamarını seçip tek tek "Çıkış Yap" mak. (Ayarlar>iCloud> Hesabı Sil, Ayarlar> Twitter> (Hesap Adı) > Hesabı Sil, Ayarlar>Store>Apple Kimliği> Çıkış Yap)

ya da en basit yolu temiz bir restore :)

Umarım yardımcı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: pc_kopatim

quote:

İpad 3'üm jb'li.. Arkadaşlar ipad'imi sattım da fakat şu içindeki giriş bilgilerini nasıl sıfırlayacağım... Mesela Apple Store, Mail, Twitter, Facebook vb programlarında girince otomatik olarak açılıyor. Şimdi ben aleti göndereceğim kişinin bunları direkt açabilmesini nasıl engelleyeceğim. Oturumu kapat vs. birşey bulamadım da acemiliğime verin aydınlatın beni :D

Ayarlar > Genel > Sıfırlar (En altta) > Tim Ayarları Sıfırlar (ayarları; parlaklık vs.), Tüm İçerik ve Ayarları Sil (Telefondaki kurulan ve uyguanan herşeyi siler)

ya da Ayarlar bölümünden hesap kullanan uygulamarını seçip tek tek "Çıkış Yap" mak. (Ayarlar>iCloud> Hesabı Sil, Ayarlar> Twitter> (Hesap Adı) > Hesabı Sil, Ayarlar>Store>Apple Kimliği> Çıkış Yap)

Teşekkürler akşama deneyeceğim...

• Bazı aksaklıklardan dolayı telefonuma format attım sıfırladım,şimdi yeniden jailbreak yapmaya çalışıyorum ama bu hatayı veriyor,sebebini bilen varmıdır acaba.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: drcapaburro

Bazı aksaklıklardan dolayı telefonuma format attım sıfırladım,şimdi yeniden jailbreak yapmaya çalışıyorum ama bu hatayı veriyor,sebebini bilen varmıdır acaba.Teşekkürler.

Suan telefonda ios 5.1.1 mi yuklu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pc_kopatim

quote:

Teşekkürler sayenize hallettim iyi forumlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Bazı aksaklıklardan dolayı telefonuma format attım sıfırladım,şimdi yeniden jailbreak yapmaya çalışıyorum ama bu hatayı veriyor,sebebini bilen varmıdır acaba.Teşekkürler.

Evet 5.1.1 yüklü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Evet 5.1.1 yüklü.

Absinthe 2.04 ile yapmiyorsaniz o versiyonu deneyin duzelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.