Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar jb yaparken şu hatayı veriyor. En az 10 - 15 kez denedim. Hep bu hatayı verdi neden böyle birşey olabilir ? Yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar.

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI
  • tamam hoca öyle deneyelim bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: v01kan

quote:

Orijinalden alıntı: avsar11

quote:

Orijinalden alıntı: avsar11

merhabalar ben burdan anlatımınızla jailbreak yaptım ancak tam beceremedim eror verdi sonrada türkcell bugün mesaj attı cihazınız kopyalanmıştır diye soru nnedir şimdi?

cevap verin lütfen sorun ne?

cihaz ne? 3g mi 4g mi 2g mi iphone mu? değilmi?
    ne olduğunu açık yazmamışsın insanlar ne cevap versin sana???

hocam cihaz 4g jb yapamadım olmadı. birde müziklerimi telefona yükleyemiyorum itunes da müziği telefonun üzerine getirdiğimde çarpı çıkıyor

• ios 6 tethered jb 4s için yok mu 4 e çıkmış ama
  • selamlar..

Telefonu sorunsuz olarak JB yaptık yapmasına da..

Bu itunes ile başım belada şimdi..

Telefonu bilgisayara bağladığımda itunes otomatik çalışıyor ve İnstallous'tan indirip kurduğumuz uygulamaları kaldırıp duruyor..

Sonra İtools'u açıyorum. Aldığım yedekten tekrar kuruyorum bu uygulamaları..

Sıkıldım artık. Telefonu bilgisayara bağlamaya korkar oldum..

Çözümü nedir bunun ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

selamlar..

Telefonu bilgisayara bağladığımda itunes otomatik çalışıyor ve İnstallous'tan indirip kurduğumuz uygulamaları kaldırıp duruyor..

Çözümü nedir bunun ??

iTunes i devre dışı bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

selamlar..

Çözümü nedir bunun ??

iTunes i devre dışı bırak.

Bilgisayardan itunesi kaldırdım.. Bu seferde itools ile telefona video atarken atmadı, itunesle ilgili anlamadığım bir mesaj çıktı.
    Tekrar kurdum.

• quote:

selamlar..

Çözümü nedir bunun ??

İtunes olmadan itools calismiyor bildigim kaariyla.

İtunes tan otomatik eszamanlamayi iptal ederseniz sorununuz cozulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler..

Öyle deneyim, herhalde hallolur...
  • quote:

selamlar..

Çözümü nedir bunun ??

2 türlü uygulama indirirsin ya bilgisayar üzerinden .ipa dosyasını direk indirirsin
    ya da telefondan installous ya da 25pp gibi programlar ile indirirsin
    telefondan indirirsen itools ile bu programları bul ve bilgisayara kopyala
    1. seçenek ile indirdiklerine de telefondan kopyaladıklarına çift tıkla(aç) itunes a geçmiş olur programların bu sayede her seferinde sync yaparken programların yok olmaz

• merhaba arkadaşlar att kılıtlı 4 umun uzerıne 300 tl vererek 4s almıs bulunmaktayın cıhaz yurt dışı olup country code usa purchase country de garantısnıe 126 gun var carrier t mobile sımdı bu ıponu geveysız nasıl açtırabılırım versıyonu 5.0.1 versıyonu 5.1.1 absınte jaılbreak yapım mı yoksa boyle mı kalsın factory unlocku kaca yaparlar bırde telefonu 2. el beyz renk aldım zarar etmış mıyım bırde ıpon 4 umun 4.12.01 dı bb sı ve kırılmıyordu sımdı 4s aldım yanlız söyle bı sorun var telefon yıldız kare 06 kare yapınca aramaya gecıyor ımeısı cıkmıyor ayarlar kısmından ımeısı gozukuyor aldıgım telefoncudan pasaport kayıt foto kopısını aldım bı sorun yaşar mıyım sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

selamlar..

Çözümü nedir bunun ??

2 türlü uygulama indirirsin ya bilgisayar üzerinden .ipa dosyasını direk indirirsin
    ya da telefondan installous ya da 25pp gibi programlar ile indirirsin
    telefondan indirirsen itools ile bu programları bul ve bilgisayara kopyala
    1. seçenek ile indirdiklerine de telefondan kopyaladıklarına çift tıkla(aç) itunes a geçmiş olur programların bu sayede her seferinde sync yaparken programların yok olmaz

Sorduğum bu değildi ama yinede sağolun, sorunu hallettim.
    İnstallous ile telefondan indirdiklerimde dahil tüm .ipa'ları İtools ile bilgisayara backup yapmıştım zaten.
    Telefonu bilgisayara bağladığımda İtunes otomatik çalışıyor, eşzamanlama yaptığında bazılarını siliyordu..

İtunes'te otomatik eşzamanlamayı kapattım sorun halloldu.

• jb yaptım ama ayarlar iconu beyaz oldu çözümü varmı
  • Arkadaslar crackli intallous applerini itunes hesabima nasil gecirebilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs mevcut elimde bir arkadastan almistm aldigim gunden beri guncelleme yapmadim sanirsam sim free cnk butun hatlarla calisiyor. I tunes ten guncelleme yapabilirmym acaba telefonumde cydia da yuklu.Birde surum 4.1 ne diyorsunuz nasil ne ve sekilde bu islemleri halledebilirim.

• arkadaslar jb yaptıktan sonra tweaklerı yukledım bazı seylerı ama telefon kendı kendıne kıtlenıp kalıyor kımı zaman kılıt ekranında kımı zaman menude hıcbırsey calısmıyor resmen donuyor telefon ama hangı tweak hatalı bılmıyorum son yukledıklerımden sılmek ıstıyorum fakat hangısını ne zaman yukledım bılmıyorum yardım edın lutfen
  • for mac ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

jb yaptım ama ayarlar iconu beyaz oldu çözümü varmı

Aynı şeylerden bizde müzdaribiz
  • bir sorum olacak. İ pad'e jealbr.k yaptım. Birde I phone 4s var bende. I pad'e indirdiğim ücretli uygulamaları i tunes'e aktardım fakat bu uygulamaları ı phone aktarmak istediğim zaman yükleme gerçekleşiyor yükleme sonunda programın yüklenemedi uyarası veriyor. Sorunu nasıl halledebilirim.
  • Ben jb yaptım denemelik ancak bir süre sonra bir tweak indirdim ve safe mode'a aldı o tweaki silmeme rağmen hala böyle aslında denedim çok ta hoşuma gittiğini söyleyemem şimdi bundan restore dısında kurtulupta cydia yı silmenin yolu var mıdır yoksa restore en temiz yol mu?

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.