Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apocalypse47

Ben jb yaptım denemelik ancak bir süre sonra bir tweak indirdim ve safe mode'a aldı o tweaki silmeme rağmen hala böyle aslında denedim çok ta hoşuma gittiğini söyleyemem şimdi bundan restore dısında kurtulupta cydia yı silmenin yolu var mıdır yoksa restore en temiz yol mu?

RESTORE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

jb yaptım ama ayarlar iconu beyaz oldu çözümü varmı

Aynı şeylerden bizde müzdaribiz

Respring

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atagun Baltacioglu

3gs mevcut elimde bir arkadastan almistm aldigim gunden beri guncelleme yapmadim sanirsam sim free cnk butun hatlarla calisiyor. I tunes ten guncelleme yapabilirmym acaba telefonumde cydia da yuklu.Birde surum 4.1 ne diyorsunuz nasil ne ve sekilde bu islemleri halledebilirim.

Yardimci olabilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 4 kullanıcısıyım 4.3.3 yüklü. 5.1.1 jailbreak yükleyebiliyorum demi direk sıkıntı olmaz? Aldığım yedek bu versiyona uyar mı? Yedekleme yapınca smsler falan da yedekleniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitEmUp

Iphone 4 kullanıcısıyım 4.3.3 yüklü. 5.1.1 jailbreak yükleyebiliyorum demi direk sıkıntı olmaz? Aldığım yedek bu versiyona uyar mı? Yedekleme yapınca smsler falan da yedekleniyor mu?

yedeklenıyor sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmam

bir sorum olacak. İ pad'e jealbr.k yaptım. Birde I phone 4s var bende. I pad'e indirdiğim ücretli uygulamaları i tunes'e aktardım fakat bu uygulamaları ı phone aktarmak istediğim zaman yükleme gerçekleşiyor yükleme sonunda programın yüklenemedi uyarası veriyor. Sorunu nasıl halledebilirim.

sorunu ıkısınıde satarak cozebılırsın cunku hıc aklın yok ipadde calısan bı uygulamanın iphoneda calısacagını nerden cıkardın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

selamlar..

Telefonu sorunsuz olarak JB yaptık yapmasına da..

Bu itunes ile başım belada şimdi..

Telefonu bilgisayara bağladığımda itunes otomatik çalışıyor ve İnstallous'tan indirip kurduğumuz uygulamaları kaldırıp duruyor..

Sonra İtools'u açıyorum. Aldığım yedekten tekrar kuruyorum bu uygulamaları..

Sıkıldım artık. Telefonu bilgisayara bağlamaya korkar oldum..

Çözümü nedir bunun ??

2 türlü uygulama indirirsin ya bilgisayar üzerinden .ipa dosyasını direk indirirsin
    ya da telefondan installous ya da 25pp gibi programlar ile indirirsin
    telefondan indirirsen itools ile bu programları bul ve bilgisayara kopyala
    1. seçenek ile indirdiklerine de telefondan kopyaladıklarına çift tıkla(aç) itunes a geçmiş olur programların bu sayede her seferinde sync yaparken programların yok olmaz

Sorduğum bu değildi ama yinede sağolun, sorunu hallettim.
    İnstallous ile telefondan indirdiklerimde dahil tüm .ipa'ları İtools ile bilgisayara backup yapmıştım zaten.
    Telefonu bilgisayara bağladığımda İtunes otomatik çalışıyor, eşzamanlama yaptığında bazılarını siliyordu..

İtunes'te otomatik eşzamanlamayı kapattım sorun halloldu.

sorunun hal olmamıs aslında halolmus gıbı gorunuyor eszamanla yaptıgında yıne aynı sey olucak oyuzden telefonu itunese bagladıgında sag tıklayıp satın alınan uygulamarı aktar dersen sorunun es zamanlama yaptıgı zamanda cozulmus olur onları aktarman ıcın de appsync for ios5.0+ yuklemen gerekecek cydia dan bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fcp_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

selamlar..

Telefonu sorunsuz olarak JB yaptık yapmasına da..

Bu itunes ile başım belada şimdi..

Telefonu bilgisayara bağladığımda itunes otomatik çalışıyor ve İnstallous'tan indirip kurduğumuz uygulamaları kaldırıp duruyor..

Sonra İtools'u açıyorum. Aldığım yedekten tekrar kuruyorum bu uygulamaları..

Sıkıldım artık. Telefonu bilgisayara bağlamaya korkar oldum..

Çözümü nedir bunun ??

2 türlü uygulama indirirsin ya bilgisayar üzerinden .ipa dosyasını direk indirirsin
    ya da telefondan installous ya da 25pp gibi programlar ile indirirsin
    telefondan indirirsen itools ile bu programları bul ve bilgisayara kopyala
    1. seçenek ile indirdiklerine de telefondan kopyaladıklarına çift tıkla(aç) itunes a geçmiş olur programların bu sayede her seferinde sync yaparken programların yok olmaz

Sorduğum bu değildi ama yinede sağolun, sorunu hallettim.
    İnstallous ile telefondan indirdiklerimde dahil tüm .ipa'ları İtools ile bilgisayara backup yapmıştım zaten.
    Telefonu bilgisayara bağladığımda İtunes otomatik çalışıyor, eşzamanlama yaptığında bazılarını siliyordu..

İtunes'te otomatik eşzamanlamayı kapattım sorun halloldu.

sorunun hal olmamıs aslında halolmus gıbı gorunuyor eszamanla yaptıgında yıne aynı sey olucak oyuzden telefonu itunese bagladıgında sag tıklayıp satın alınan uygulamarı aktar dersen sorunun es zamanlama yaptıgı zamanda cozulmus olur onları aktarman ıcın de appsync for ios5.0+ yuklemen gerekecek cydia dan bu kadar.

dostum installoustan settings e gir. orada itunes snyc var onu deaktiv et tamamdır ;)

• quote:

quote:

bir sorum olacak. İ pad'e jealbr.k yaptım. Birde I phone 4s var bende. I pad'e indirdiğim ücretli uygulamaları i tunes'e aktardım fakat bu uygulamaları ı phone aktarmak istediğim zaman yükleme gerçekleşiyor yükleme sonunda programın yüklenemedi uyarası veriyor. Sorunu nasıl halledebilirim.

sorunu ıkısınıde satarak cozebılırsın cunku hıc aklın yok ipadde calısan bı uygulamanın iphoneda calısacagını nerden cıkardın ?

hayrola sana dostum gaza gelmişsin sanki biraz ?
  • selam,

hiç bir Absinthe V2 0 4 Mac download linki çalismiyor.
    calisan bir link biliyor musunz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

selam,

Kardeş senin için upload ettim.

http://www.fileswap.com/dl/v3jh88yBY9/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

selam,

Çok teşekkürler...
    syglr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

selam,

Windows için olanı da upload edebilirseniz çok güzel olur:)

Derken bir önceki sayfada varmış zaten, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinenhesap2020 -- 19 Haziran 2012; 2:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hoogar

quote:

quote:

yaaa boyle bır soru olabılır mı? yanı gaza gelmedımde soru soruyosun barı adam gıbı sor dı mı utanmasa windowsta calısan oyunu iphone 'a atamıyorum napcam dıyecek yuh yanii

• İpad2 de kapama tuşuna basili tutunca slide to kapama ,sanki iphone mus gibi kucuk cikiyor,neden acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

İpad2 de kapama tuşuna basili tutunca slide to kapama ,sanki iphone mus gibi kucuk cikiyor,neden acaba.

kilidi açda küçüktür dikkat ettiyseniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hoogar

quote:

quote:

yaaa boyle bır soru olabılır mı? yanı gaza gelmedımde soru soruyosun barı adam gıbı sor dı mı utanmasa windowsta calısan oyunu iphone 'a atamıyorum napcam dıyecek yuh yanii

Bende biliyorum heralde i padde çalışan bir uygulamanın i phonede çalışmicana. Herhalde i padden i phone uyumlu uygulama indiriyorum. İ padden indirdiğim i phone uyumlu uygulamayı yüklemeye çalışıyorum.

• Arkadaşlar bende de new ipad 5.1.1 jailbreak'li var. iTunes den restore ettiğim zaman jailbreak de gider mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar jb yaparken şu hatayı veriyor. En az 10 - 15 kez denedim. Hep bu hatayı verdi neden böyle birşey olabilir ? Yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar.

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI

Bu hatanın çözümünü bilen var mı acaba?

Yönetici olarak çalıştırdığımda da aynı hatayı verdi ve ben de birkaç kere denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinenhesap2020 -- 19 Haziran 2012; 14:46:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisondes

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar jb yaparken şu hatayı veriyor. En az 10 - 15 kez denedim. Hep bu hatayı verdi neden böyle birşey olabilir ? Yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar.

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI

Bu hatanın çözümünü bilen var mı acaba?

Yönetici olarak çalıştırdığımda da aynı hatayı verdi ve ben de birkaç kere denedim.

Sizdede demek bu hatayı verdi. Ben jailbrek yapmaktan soğudum valla, o kadar çok denedimki hep bu hatayı verip durdu

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.