Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce backup alırım sonra restore eder ve sonra versiyon yukseltirim. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :)
  • selamlar
    yeni 3Gs aldım.Telim old boothrom
    5.1.1 Absinth kurmamda biraz yardım edebilir misiniz?

saygılar
  • Beu bu absinthe programnı indirdim ama açıyorum dos ekranı açılıyor ve yazılar geçiyor kapanıyor gidiyor çözemedim bir türlü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcardak

Beu bu absinthe programnı indirdim ama açıyorum dos ekranı açılıyor ve yazılar geçiyor kapanıyor gidiyor çözemedim bir türlü ya

Yazılar gidince bir klasör oluşacak. Oradaki exe dosyası ile jb yapacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok memnun olduğum ipad 2'imi satıyorum. Almak isteyen buraya bakabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_63132797/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcp_

quote:

Orijinalden alıntı: hristos

Merhaba 4s imde 5.0.1 versiyon yuklu jailbreakli durumda ben guncellestirme yapip 5.1.1 yapmayi dusunuyorum bunu ayni sekilde itunesten yapabilirmiyim yoksa once cydia yi kaldirmam mi gerek ? Ve 5.1.1 versiyonundada jailbreak yapicam.bu versiyonda jailbreak stabilmidir? Yukseltme islemini onerirmisiniz ? bazi sorun mesajlari okudum ondan soruyorum.

cydia yı kaldırmadanda olabılır ama restore edıp temız kurulum yapmanı tavsıye ederım 5.1.1 versıyonunu. Gayet stabıl calısıyor suana kadar hıc bır sıkıntı olmadı onerırırım yapmanı sorun yok yanı sorun olanlar restore etmeden yapmıs olabılır dedıgım gıbı temız kurulum yaparsan restore edıp sıkıntı olmuyor. bılgılerını yedeklemeyı unutma tabı :)

merhaba cihaza versiyon atarken 3194 hatası veriyor internetten araştırdım hosts dosyasıyla gerekli işlemi yaptım yeniden başlattım ama sorunu aşamadım ne yapabilirim versiyon atamıyorum ?

• arkadslar absinthe v2.0.4 Windows (XP/Vista/Win7)http://greenpois0n.com/ gunlerdır denıyorum bu lınk den ınmıyor baska calısır bır lınk varmı acaba
  • Iphone 3gs 5.0.1 versionuna sahip. Ilk kez jb yapmayi planliyrm. Yedek aldiktan sonra versiyonu 5.1.1 yukseltip jb islemini 3gs de gerceklestirebilirmiyim? Tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Elimde Iphone mevcut ve 4.3.3 versiyon. Jailbreak daha önce yapmamıştım. İlk defa yapıcağım için bu konu hakkında yeniyim. Bir sorunum var , siz Donanımhaber sakinleri olarakdan bana yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle yapmam gereken 4,3,3 versiyonunu 5.1.1 yapmam gerek , ardından bu bahsettiğin ayarları mı yapmalıyım ? Yoksa direk 4.3.3'den geçiş yapabilirmiyim. Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden yorumlayan arkadaşlara teşekkür eder , saygılarımı sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

arkadslar absinthe v2.0.4 Windows (XP/Vista/Win7)http://greenpois0n.com/ gunlerdır denıyorum bu lınk den ınmıyor baska calısır bır lınk varmı acaba

O çalışmıyor hocam pm den attım alternatif link

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bende bir türlü jb yapamadım yaw. ''The attached device is not activated. You need to activate it before it can be used with absinthe.'' diye uyarı veriyor. Nasıl aktif edebilirim ben bu telefonu? Yada başka bir yöntemi varmıdır jailbreakın?
  • 5.1.1 jb SONRASI İPHONE DA ARA DA VE KLASÖR SEÇENEKLERİNDE KLAVYE ÇIKMIYOR ne yapabilirim?
  • Arkadaşlar bugün bir yeni Ipad aldık,vatandan. Versiyonuna da bakamadıom henüz. JB süreci hakkında kısa bi bilgi verebilecek arkadaşımız var mı? 1 ay önce iphone 4s de yapmıştık. onun versiyonunu havadan (cihazı pce bağlamadan) 5.1 e yükseltip sonra jb son derece basit bir şekilde yapmıştık. Bu yeni ipad nasıl olucak acaba.? Elimdeki absinthe 2.0.1 uygun mudur?
    Bu sıcakda erinmeden cevap verecek arkadaşlara da teşeküür ederim.

Not: 5.1.1 imiş şimdi kontrol edebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 28 Temmuz 2012; 18:35:59 >
  • İndirdim siyah ekran geldi bir şeyler yükledi de dosyaları nereye çıkardı bulamıyorum arama yapıyorum yine de bulmuyor pc'de? Nereye çıkarıyor bu? İçinde bulunduğu klasöre çıkarmıyor baktım yok

edit: hallettim oluyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 28 Temmuz 2012; 15:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

İndirdim siyah ekran geldi bir şeyler yükledi de dosyaları nereye çıkardı bulamıyorum arama yapıyorum yine de bulmuyor pc'de? Nereye çıkarıyor bu? İçinde bulunduğu klasöre çıkarmıyor baktım yok

Basarili sonc aldin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: xacal

quote:

İndirdim siyah ekran geldi bir şeyler yükledi de dosyaları nereye çıkardı bulamıyorum arama yapıyorum yine de bulmuyor pc'de? Nereye çıkarıyor bu? İçinde bulunduğu klasöre çıkarmıyor baktım yok

Basarili sonc aldin mi

Evet anında oldu bu kadar kolay olacağını sanmıyordum 2 yıl önce iPhone'a yaptığımda böyle iki tuşa aynı anda basıyorduk bekliyorduk falan basitleşmiş
  • quote:

quote:

quote:

Basarili sonc aldin mi

Evet anında oldu bu kadar kolay olacağını sanmıyordum 2 yıl önce iPhone'a yaptığımda böyle iki tuşa aynı anda basıyorduk bekliyorduk falan basitleşmiş

Jbye baslamadan once backup alip ayarlari sifirladin mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Basarili sonc aldin mi

Jbye baslamadan once backup alip ayarlari sifirladin mi

Backup aldım ayarları sıfırlamadım bir şeyleri silmedim tekrar uğraşmak istemedim daha yavaş yüklenir dediler ama hızlı yükledim.

• arkadaşlar yurtdışından yeni iphone 4s geldi. OS versiyonuna henüz bakmadım, sizce jailbreak olur mu?
  • Arkadaşlar selam...

Iphone 4s 5.1.1. e jailbreak yaptım ancak işlemden önce backup almadım. telefonu zaten bugün kullanmaya başladım ve hiçbir kurulu uygulamam yoktu diye...

backup almalı mıydım, jb'i kaldırmak istersem sıkıntı çıkar mı?

bir de cydia menüsü vs. tamam da (bu arada rasgele 2 uygulama denedim kurdu ama çalışmadı orada, nedendir?) store'da gördüğümüz paralı uygulamaları nasıl kuruyoruz?

teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.