Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyler 4.2.1 versiyondan 5.1.1 e geçmek istiyorum. ipod4 var. Ama içi oyun dolu. Bunların save yedeklerini alabilir miyim? Bir de önce restore edip resmi 5.1.1 mi yüklemek gerekiyor? Acil cevap gelirse sevinrim. Hemen başlamak istiyorum işleme
  • İtunes bagla ve senkronize et oyun yedekleri dahil hersyi yedekler restore ettikden sonra yedeklerinizi yuklerseniz hepsi geri geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

İtunes bagla ve senkronize et oyun yedekleri dahil hersyi yedekler restore ettikden sonra yedeklerinizi yuklerseniz hepsi geri geliyor

Bağladım yaptım eşzamanlamayı. Şimdi Geri Yükle ye basınca 4.2.1 fabrika ayarlarına dönmüyor galiba. 5.1.1 e güncelle yap diyor. Neyse direk geçeyim olmadı her halükarda geçecektik.
  • arkadaşlar greenpoison sitesinden 2.0.4 ü alamıyorum sürekli, hata veriyor acaba elinde başka link olan var mı paylaşabilir mi. Pm de atabilir..

saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremi23

arkadaşlar greenpoison sitesinden 2.0.4 ü alamıyorum sürekli, hata veriyor acaba elinde başka link olan var mı paylaşabilir mi. Pm de atabilir..

saygılarımla..

Bagli oldugun agin dns ayarini degisip
    8.8.8.8
    8.8.4.4 yaparsan sorunun ortadan kalkicaktir
    Sorun dosyanin telekominikasyon tarafindan engellenmis kaynakta olmasindan dolayi saygilarimla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geremi23

arkadaşlar greenpoison sitesinden 2.0.4 ü alamıyorum sürekli, hata veriyor acaba elinde başka link olan var mı paylaşabilir mi. Pm de atabilir..

saygılarımla..

Bagli oldugun agin dns ayarini degisip
    8.8.8.8
    8.8.4.4 yaparsan sorunun ortadan kalkicaktir
    Sorun dosyanin telekominikasyon tarafindan engellenmis kaynakta olmasindan dolayi saygilarimla

saolasın başka bir bilgisayardan indirmeye çalışıyorum bu hiç aklıma gelmemişti..

teşekkürler.
  • Rica ederim sen saol

• 5.0.1 JB'li iPhone 4 (TR) telefonun kendisinden 5.1.1 yapılamıyor mu? (OTA deniyordu sanırım)

İki kere denedim, Wireless'a bağlıyım, telefon şarj kablosu takılı değil, ikisinde de 177 MB indiriyor, ardından "Yazılım Güncellenemedi; iOS 5.1.1 indirilirken bir hata oluştu" yazıyor.

İlla PC'den mi yapmak gerekiyor yani 5.1.1?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

5.0.1 JB'li iPhone 4 (TR) telefonun kendisinden 5.1.1 yapılamıyor mu? (OTA deniyordu sanırım)

İki kere denedim, Wireless'a bağlıyım, telefon şarj kablosu takılı değil, ikisinde de 177 MB indiriyor, ardından "Yazılım Güncellenemedi; iOS 5.1.1 indirilirken bir hata oluştu" yazıyor.

İlla PC'den mi yapmak gerekiyor yani 5.1.1?

Jb li ise otadan guncelleme yapilamiyor
    İtunes den guncelleme yapmak zorundasin

• quote:

Jb li ise otadan guncelleme yapilamiyor
    İtunes den guncelleme yapmak zorundasin

Hocam teşekkürler cevap için.

O zaman dosyayı indireyim (diğer telefonlar için de kullanabilmek adına)
    Ondan sonra shift update edeyim.

Teşekkürler
  • Bende 4.1 den sonra cikan tum iphone 4 versiyonlari laptopda indirilmis kenarda durur her an lazim olabiliyor

• Arkadaslar arada bir wifi imi gormuyor aslinda ustte o dalga sembolu mevcut fakat internete erisim olmuyor en son reboot yaptim duzeldi ama baska bir nedeni var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

Orijinalden alıntı: fcp_

quote:

Orijinalden alıntı: hristos

Merhaba 4s imde 5.0.1 versiyon yuklu jailbreakli durumda ben guncellestirme yapip 5.1.1 yapmayi dusunuyorum bunu ayni sekilde itunesten yapabilirmiyim yoksa once cydia yi kaldirmam mi gerek ? Ve 5.1.1 versiyonundada jailbreak yapicam.bu versiyonda jailbreak stabilmidir? Yukseltme islemini onerirmisiniz ? bazi sorun mesajlari okudum ondan soruyorum.

cydia yı kaldırmadanda olabılır ama restore edıp temız kurulum yapmanı tavsıye ederım 5.1.1 versıyonunu. Gayet stabıl calısıyor suana kadar hıc bır sıkıntı olmadı onerırırım yapmanı sorun yok yanı sorun olanlar restore etmeden yapmıs olabılır dedıgım gıbı temız kurulum yaparsan restore edıp sıkıntı olmuyor. bılgılerını yedeklemeyı unutma tabı :)

merhaba cihaza versiyon atarken 3194 hatası veriyor internetten araştırdım hosts dosyasıyla gerekli işlemi yaptım yeniden başlattım ama sorunu aşamadım ne yapabilirim versiyon atamıyorum ?

Alıntıları Göster
    merhaba cihaza versiyon atarken 3194 hatası veriyor internetten araştırdım hosts dosyasıyla gerekli işlemi yaptım yeniden başlattım ama sorunu aşamadım ne yapabilirim versiyon atamıyorum ?

Bende şimdi aynısını yaşıyordum, şu an hosts dosyasındaki apple satırını ve ayrıca umbrella host dosyasını sildim, bilgisayarı yeniden başlattım ve hata ortadan kalktı, yüklemeye başladı, eğer sorununuz halen devam ediyorsa bunu deneyebilirsiniz bende işe yaradı.

• Firmware 03.10.01 olan ve versiyonu 4.2.1 (8C148) olan UltraGevey takarak kullandığım iPhone4'ün versiyonunu nasıl yükseltebilirim? Yapmam gereken işlemler nelerdir? Vakit ayırıp yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Ben şöyle bir yol izledim. Daha kısa oldu. Cihazım iPhone 4, AT&T den unlock ettirmiştim. 5.0.1 den 5.1.1 e geçiş ve JB yaptım.

1- Telefonu iTunes 'a bağladım.
    2- Listede telefona sağ tık ve Back Up seçerek yedek aldım.
    3- Telefonun iTunes daki ekranında Update 'e bastım.
    4- Telefon kendi kendine iTunes yardımı ile Update oldu.
    5- Absinthe ile Jailbreak yaptım.

Böylece hiç veri kaybetmedim. Update işlemi frimware download olayı hariç toplamda 15 dk sürdü, belki de sürmedi.

Çok temiz JB yapmış Chronic Dev. Helal olsun.

İtunes ile guncelleme yaparken jb'li uygulamalarin yedegi nasil aliniyor,,

arkadaşlar benim de bir sürü crackli uygulamam var telefona yüklü,bu şekilde tekrardan sorunsuz çalışacak mı uygulamalarım,bilgisayardan tekrar atmadan direk telefon ile)

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 22 Ağustos 2012; 0:49:42 >

• yeni ipad 32 gb 4g+wifi aldım. jailbreak yapmak istiyorum ama apple'a çok uzağım. yedek nasıl alınır ne yapmam lazım jb yapınca her açılışta tekrar bi sürü şey yapacak mıyım? yardımcı olursanız sevinirim. okudum konuyu ama kafam karıştı iyice.
  • ios 6.0.1 veya ios 6.0 untethered jailbreak çıktı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 25 Kasım 2012; 12:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vassago111

yeni ipad 32 gb 4g+wifi aldım. jailbreak yapmak istiyorum ama apple'a çok uzağım. yedek nasıl alınır ne yapmam lazım jb yapınca her açılışta tekrar bi sürü şey yapacak mıyım? yardımcı olursanız sevinirim. okudum konuyu ama kafam karıştı iyice.

Öncelikle cihazınızın sürümü nedir eğer o sürüme ait untethered jb varsa bir kere jb yapmanız yeterli ancak tethered jailbreakde cihazı her kapadığinızda ( kilitlemek değil ) tamamen kapatmak ) cihazı pcye bağlamanız ve jb yapmanız gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.3.3 jailbreakli iPhone 4.ü 5.1.1.e yukseltip jailbreak yapabilir miyiz?

• Tekrar temiz bir restore nasil yapilir?
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.