arkadaşlar JB ile App Store'dan istediğimizi indirebilir miyiz? ücretsiz olarak
appstoredan değil cydia dan repo eklicen o repodan installous indiricen appstore yerine orudan beleşe çekicen programları.
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı
quote:
Orijinalden alıntı: the_gunner
arkadaşlar JB ile App Store'dan istediğimizi indirebilir miyiz? ücretsiz olarak
appstoredan değil cydia dan repo eklicen o repodan installous indiricen appstore yerine orudan beleşe çekicen programları.
ek olarak install0us derdinden kurtulmak için süper bir alternatif daha var 25PP.çince falan ama gayet rahat iş görüyor.arama butonu zaten uygulamanın adını yazarsınız.hem captcha lar falan yok direk kendisi indiriyor.istediğiniz zaman durdurup devam edebiliyorsunuz.
iphone 4s icin jailbreak cıkmadımı ? bu "Untethered Jailbreak" denilen şey nedir ? telefonu yeni aldımda hic bir bilgim yok :S forumlarda araştırdım kayboldum corba oldu herşey :s
Konu başlığında "A5 için 5.0.1'e düşme" yazıyor, ipad2 3g için arıyorum shsh kaydımda var ama düşmüyor bitürlü, konuda hiçbiyerde anlatmıyor nası yapılacağını çıkmadımı daha
quote:
Orijinalden alıntı: rakı buzu
iphone 4s icin jailbreak cıkmadımı ? bu "Untethered Jailbreak" denilen şey nedir ? telefonu yeni aldımda hic bir bilgim yok :S forumlarda araştırdım kayboldum corba oldu herşey :s
4S için çıkmadı henüz 25 Nisandan önce çıkmaz deniyor ayrıca kafan karışmasın senin beklediğin Untethered Jailbreak olacak. Diğerlerine bulaşma hem stabil değil hemde yeni kullanıcılar için önerilmez tethered ve semi tethered Jailbreak'ler
5.1 unthread jb ciksa da rahatlasak telefon bana cok bos geliyo beles free uygulamalar cok basit seyler
quote:
Orijinalden alıntı: Mareşal_T®
quote:
Orijinalden alıntı: ecinar
Almanya'dan Factory Unlocked olarak satın aldığım iPhone 4S 5.0.1 sürümü ile birlikte gelmişti. Cihaza 5.1 yükseltmesini yükledim. JB çıkması çok aşırı uzun sürdü ve pek umudum kalmadı açıkçası. Çünkü Apple yeni ürün lansmanından önce bunun çıkmasına pek müsaade etmeyecek gibi görünüyor. Sürümü düşürebilir miyim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka.
Malesef 4S ile sürüm düşemiyorsunuz.
Bilgilendirme icin tesekkur ederim. JB beklemekten baska caremiz yok galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: get_up
quote:
Orijinalden alıntı: mimar_mse
quote:
Orijinalden alıntı: Mareşal_T®
quote:
Orijinalden alıntı: ecinar
Almanya'dan Factory Unlocked olarak satın aldığım iPhone 4S 5.0.1 sürümü ile birlikte gelmişti. Cihaza 5.1 yükseltmesini yükledim. JB çıkması çok aşırı uzun sürdü ve pek umudum kalmadı açıkçası. Çünkü Apple yeni ürün lansmanından önce bunun çıkmasına pek müsaade etmeyecek gibi görünüyor. Sürümü düşürebilir miyim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka.
Malesef 4S ile sürüm düşemiyorsunuz.
Yaa bende 4S 5.01 jb vardı, tel elma logosunda kaldı e mecbur 5.1 e yükselttim... Çok kurcaladım öyle pişmanım ki, tel ot gibi geliyor su anda bana :(
Bende alır almaz jailbreak yapmıştım sonra pişman oldum ya bir arza çıkarsa veya iphone arızalıyse telefonumu servise götürmem için 5.1 çevirmem lazım,allahtan bir sorun çıkmadı ve çok mutluyum şimdi , ben öyle acele ettim sende böyle demkk ki , ama seninki daha kötü olmuş , keşke yükseltmeden araştırsaydın , yanlız şöyle bir şey daha var artık jailbreak ile appstore arasındaki fark git giide daraliyor , appstore da ücretli uygulamaların free geçtiği günler oluyor onları takip edebilirsin , ayrıca diğer olaylar Siri den ,kitaplardan , ringtones tan , ne biliyim hepsi free olduğu için , iphonun o şekilde kullanılması gayet güzel bence niye OT gibi diyorsun onu annamadım.., jailbreak te + olarak bazı uygulamalardan başka ne var ki ?! .. boşver böle de iyi , bir iki hafta içinde 5.1 jailbreak çıkar ve haledersin ..
Teşekkürler arkadasım moral verdigin için :) ama ben uygulama olarak bedava sadece GarageBand ve iPhoto yüklemiştim. Onun dısında tweaklere öyle alışmıştım ki Elim halen o tweakleri arıyor yaaaa :) bide çok hoş temalar vardı onların hepsi gidince takdir edersin ki ot gibi geliyor telefon su anda :) ama 5.1 de 3 günden aşağı düşmüyor şarj, sadece o yonden icim rahat. Gerçi jailbreak olmayınca sadece telefon ve SMS için kullanıyorum uzun gitmesinin sebeplerinden birisi bu sanırım :)
untethered çıksada hemen yapmiicam:) böyle gelişmelerde biraz daha geriden gelmek gerek mesela hemen 5.1 çıktığı gibi güncelleyen arkadaşlar var bi çoğu memnun değil ve şu an jbsiz yada tethered jb kullanıyorlar yada becerenler 5.0.1 e geri dönüyor. o yüzden bi adım geriden :D:D
IOS 5.1 A5 JB TE ÇIKMADI.5.0.1 e düşürülebilecek dendi.Oda olmadı.Hacker lar yaşlanmış olmalı.Veya ümit verip netice vermiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Marco87
Konu başlığında "A5 için 5.0.1'e düşme" yazıyor, ipad2 3g için arıyorum shsh kaydımda var ama düşmüyor bitürlü, konuda hiçbiyerde anlatmıyor nası yapılacağını çıkmadımı daha
Henuz cikmadi. i8sn0w cikartacagini soyledi ama henuz yok. Ben de 4.3.3te bekliyorum 5.0.1 yeniden yukleyemedigim icin.
ben bu ay ümitliyim bakalım çıkmazsa daHA ümidim yok
Çıksın artık ya telefona restore atıcam onu bekliyorum.
Ben hıyar 5.0.1 yüzünden mecburen 5.1 yükledim. Tethered yaptım. JB'siz olmuyor gerçekten. Tweak'ler bağımlılık yaptı
3GS için untethered varmış galiba doğru mu?
5.1 JB çıkmaz arkadaşlar bence..Çünkü apple ın bu segmentteki son yazılım 5.1..Bundan sonra 6. nesil yazılıma geçiyor artık apple.İOS 6 olarak çıktığında İPHONE 5 onu bilemem..Ama benim İOS 5.1 den ümidim yok artık..
quote:
Orijinalden alıntı: ozanaybey
5.1 JB çıkmaz arkadaşlar bence..Çünkü apple ın bu segmentteki son yazılım 5.1..Bundan sonra 6. nesil yazılıma geçiyor artık apple.İOS 6 olarak çıktığında İPHONE 5 onu bilemem..Ama benim İOS 5.1 den ümidim yok artık..
öyle bişey olsa burda 4s ini satan binlerce insan çıkar açıkcası ben de satar o paraya daha sağlam donanımlı android alırım, jb olmadan iphone çok sarmıyor hem bir sürü insan cydia dan bile parayla uygulama aldı onlar ne olucak bence kesinlikle çıkacak 5.1 4 e untethered çıktığında a5 cihazlar için 5.0.1 e düşürme çıkar sonrada yeni apple firmware ı gelmezse allah nasip ederse a5 5.1 untethered da gelir
ulan JB çıktığını gün 5.2 çıkacak :)
şu an amerikadan alınacak 4s'lerde yazılım 5.01 olarak mı gelir?