Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tlfnu tam dolum şarjdan çektikten sonra toplam geçen süre şunlar arkadaşlar..Telefonu yeni aldım değiştirmem gerekiyorsa lütfen yardımcı olun hemen değişim talebinde bulunayım vodafonedan..

KULLANIM: 9 SAAT 10 DAKİKA

BEKLEMEDE: 3 GÜN 16 SAAT

ARAMA SÜRESİ: 1 SAAT 25 DAKİKA şuan şarj durumu %5

3G hücresel ağ falan kapalı..Ekran ışığı tam ortada otamatik..Arada sırada internete girdim oyun oynadım mağazada gezdim falan filan siz ce normalmi arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanaybey

Benim tlfnu tam dolum şarjdan çektikten sonra toplam geçen süre şunlar arkadaşlar..Telefonu yeni aldım değiştirmem gerekiyorsa lütfen yardımcı olun hemen değişim talebinde bulunayım vodafonedan..

KULLANIM: 9 SAAT 10 DAKİKA

BEKLEMEDE: 3 GÜN 16 SAAT

ARAMA SÜRESİ: 1 SAAT 25 DAKİKA şuan şarj durumu %5

3G hücresel ağ falan kapalı..Ekran ışığı tam ortada otamatik..Arada sırada internete girdim oyun oynadım mağazada gezdim falan filan siz ce normalmi arkadaşlar..

Arkadaşım sana şu akdarını söylüyorum sen anla ben daha şu zamana kadar hiç bir kullanımım da GÜN ibaresini görmedim hiç bir kullanımım da hem de ilk alıdğım zaman parlaklık yarı da otomatik parlaklık açıkta konum wifi bluetooth hücresel veri ping falan hepsi kapalı bile 22 saat bekleme 11.30 saat kullanım gördüm en iyi değerler bunlardı acaba benim cihazda gerçekten problem mi var ki ?

• twitter de hiç bir ses yok yav
  • Zyka arkadaşım ozaman sen tlfnu aldığın yerle bi görüşmen lazım..Yen ise garantisi varsa değişim talep et bak uğur arkadaş değiştirtmiş
  • ben dedim sen o telefonu yapıp bana gönderemezsin dedim 15 gün içinde iş tmm kutu geldi
  • vodafone bayisine gittigim zaman bana diyorlar şanlı adam
  • arkadaşlar fakat ben kktc de aldım cihazı yani faturalı cihaz değil aldığım yer ile birazdan konuşmaya gidicem apple.com dan baktım garantili ve kayıtlı sıkıntısı yok o konuda falan beni korkutan telefonda ezik olması kameranın hmeen üstünde köşede hafif ezik var bi sıkıntı çıkarırlar mı acaba ?
  • Sanmam ama yinede sen kesin aldığın yerin fikrini al satan vodafone türkcell gibi yerlerdende bilgi alabilrsin garanti olayı hakkında.Sen orayla görüş burda yaz son durumun ne olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanaybey

Sanmam ama yinede sen kesin aldığın yerin fikrini al satan vodafone türkcell gibi yerlerdende bilgi alabilrsin garanti olayı hakkında.Sen orayla görüş burda yaz son durumun ne olduğunu

ben akşama doğru bilgi veririm durumla ilgili değişim yapılırsa satmayı bile düşünüyorum artık jb siz hiç bişey olmuyor cihazda
  • bende de bluettoh problemi var 5.0.1'de.
    5.1 çıksa diye bekleyenlerdenim.
    yoksa restore edip baştan jb yapacağım cihaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÖK

bende de bluettoh problemi var 5.0.1'de.
    5.1 çıksa diye bekleyenlerdenim.
    yoksa restore edip baştan jb yapacağım cihaza

nedir problem
  • 3GS cihazım var, bluetooh çalışmıyor. hiç bir cihaz göremiyor, başka cihazlar da onu görmüyor.
    internette arattım, 5.0.1 yazılımı ile blooetooh problemi yaşayan başkaları da varmış.
    bluetooh hiç kullanmam normalde ama ipad'e internet paylaştırmak için lazım oluyor.
  • quote:

3GS cihazım var, bluetooh çalışmıyor. hiç bir cihaz göremiyor, başka cihazlar da onu görmüyor.
    internette arattım, 5.0.1 yazılımı ile blooetooh problemi yaşayan başkaları da varmış.
    bluetooh hiç kullanmam normalde ama ipad'e internet paylaştırmak için lazım oluyor.

donanımsal sorun olmasın... birde airblue cydia uzerınden yukleyıp denermısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

3GS cihazım var, bluetooh çalışmıyor. hiç bir cihaz göremiyor, başka cihazlar da onu görmüyor.

donanımsal sorun olmasın... birde airblue cydia uzerınden yukleyıp denermısınız...

Teşekkürler, denerim.
    Sorun 5.0.1'den itibaren çıktı. Donanımdan değildir herhalde.
    Olmadı restore edip deneyeceğim jb yapmadan
  • 5.1 jailbreak ne zaman cikacak acaba bitesms i özledim yaww
  • arkadaşlar ben 4s imi sordum telefoncuya kıbrısta istersen göderirim 2 hafta sürer ama daha önce gönderdim hiç bişey yapmadan geri geldi dedi ve pil sorunumun 3G den kaynaklandığını söyledi bende dedim ki internet paketim var 3G kullanamayacaksam ne işime yarayacak bu dedim kıbrısta kktcell in hatları sıkıntılı dedi dalgalanmalar oluyormuş bu yüzden arada hat gidip gelmeleri de oluyor bundan kaynaklanıyordur dedi , ne yapsam sizce göndersem mi garantiye 2 hafta beklesem mi ?
  • 5.1 jb ne zaman çıkıyor arkadaşlar bir haber var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

5.1 jb ne zaman çıkıyor arkadaşlar bir haber var mı?

Kesin bir tarih yok . Nisanın sonları diyorlar ama genede belli olmaz uzayabilir 2-3 ay daha .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

5.1 jb ne zaman çıkıyor arkadaşlar bir haber var mı?

Valla twitter da ses yok. Dev team blogda ses yok... iPad3 e jailbreak yaptıklarını söylüyorlar ama yayınlamıyorlar. Bence bu isin de sağlam bir piyasası var, sektörü var... Planladıkları zamanlara göre yayınlıyorlar bana göre. Hatta bu konuda birkaç arkadas Apple ın da bizzat el altından açıkları servis ettigini vs söylemişti. Bende katılıyorum o görüşe. Tabiki bunlar şahsi görüşüm. iOS 6 nin beta versiyonunu deniyorlar su anda. Haziran'da İPhone 5 söylentileri var ciddi bir sekilde. Tüm bunların hesabını yapıyor olmalılar hackerlar...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.