Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık kabak tadı verdi. He elin oğlu mecbur mu? İsterse hiç çıkartmaz dediğinizi duyar gibi oluyorum ama bu işten sağlam rant sağlıyor herifler. Sonuçta bedavaya yapmıyorlar. Adam olsalar bağışta yaparım ama böyle oturmuş trip olmuşlar... Umurlarında değil millet beklesin dursun... Böyle heriflere ne bağış yaparım 10 takla atsalar 2 dolar göndermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Artık kabak tadı verdi. He elin oğlu mecbur mu? İsterse hiç çıkartmaz dediğinizi duyar gibi oluyorum ama bu işten sağlam rant sağlıyor herifler. Sonuçta bedavaya yapmıyorlar. Adam olsalar bağışta yaparım ama böyle oturmuş trip olmuşlar... Umurlarında değil millet beklesin dursun... Böyle heriflere ne bağış yaparım 10 takla atsalar 2 dolar göndermem.

aynen katılıyorum size, biz 2000 küsur lira verelim 4s alalım ios 6 ve iphone 5 haziranda gelsin oyuncak mı bu ya valla android aldıracaklar zorla bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyka

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Artık kabak tadı verdi. He elin oğlu mecbur mu? İsterse hiç çıkartmaz dediğinizi duyar gibi oluyorum ama bu işten sağlam rant sağlıyor herifler. Sonuçta bedavaya yapmıyorlar. Adam olsalar bağışta yaparım ama böyle oturmuş trip olmuşlar... Umurlarında değil millet beklesin dursun... Böyle heriflere ne bağış yaparım 10 takla atsalar 2 dolar göndermem.

aynen katılıyorum size, biz 2000 küsur lira verelim 4s alalım ios 6 ve iphone 5 haziranda gelsin oyuncak mı bu ya valla android aldıracaklar zorla bana

Hocam ben Jailbreak için demiştim. JB yayınlayan hackerler işi ağırdan alıyorlar. Hayır kurumu değil o kadar adam bağış yapıyor. Apple cihazların da hepsine bedava sahip oluyorlar. Iphonedelivery yazan bile donate sayesinde 4s aldıgını kendisi belirtmişti.. Bu kıytırık bir programın geliştiricisinin kazancı... Yani JB niye çıkmıyor demeye hakkımız var ama adamlar çıkarmıyorlar. Umurlarında da değil. Nasılsa çıkınca millet indirecek. Programları parasıyla alacağım tweak falan da yapmayacağım. Bunların keyfi beklenmez.

• Ben cihazı yeni aldım İçinde IOS 5 geldi. 5 için adam gibi JB yok. (5.0) 5.0.1 için olan JB'yi 5.0'a yapınca cihaz sonsuz döngüye girebiliyor.. Bu zaten açıklamada belirtilmiş. 5.0.1 JB tam olarak 5.0.1'e uygun 5.0'a değil... Dolayısıyla ben 5.1'e yükseltmek zorunda kaldım. Çünkü 5.0.1 için imza kapanmıştı. Yüklesen bile hata veriyordu. Tam 5.1 güncellemesi çıktı ben Iphone aldım.
  • yok senin durumundakilere değil tabi cevabım. sürekli update yapıp niye jailbreak gelmedi diyenlere. seninde hatan var tabii jailbreak önemliyse eğer eşzamanlı alman gerekiyordu. ipad 3 ü alacağım zamanı jailbreakçiler belirleyecek. şimdi alıp kafayı sıyırmış gibi jailbreak bekleyemem.
  • benim düşüncem ya bu ay sonu yada hazirana kadar yolu var bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: AÖK

3GS cihazım var, bluetooh çalışmıyor. hiç bir cihaz göremiyor, başka cihazlar da onu görmüyor.
    internette arattım, 5.0.1 yazılımı ile blooetooh problemi yaşayan başkaları da varmış.
    bluetooh hiç kullanmam normalde ama ipad'e internet paylaştırmak için lazım oluyor.

donanımsal sorun olmasın... birde airblue cydia uzerınden yukleyıp denermısınız...

tavsiyeniz için teşekkürler.
    denedim çalıştı. apple'ın koyduğu çalışmıyor ama diğerleri çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

5.1 jb ne zaman çıkıyor arkadaşlar bir haber var mı?

Kesin bir tarih yok . Nisanın sonları diyorlar ama genede belli olmaz uzayabilir 2-3 ay daha .

teşekkür ederim
  • cihazı aldığımda üzerinde hangi versiyon olduğunu öğrenme şansım var mi arkadaşlar eğer öğrenebiliyorsam nasıl ?
  • [simage] iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI 4s jb siz kullanıyorum geceleri uçuş moduna bile almıyorum 5.1 sadece lazım olunca sofi yo açtım
  •  iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI
    pil durumu
  • Biz burda jb bekliyoruz sizde konuştuğunuz konuya bakın gidin orda pil konusu var zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6565

Biz burda jb bekliyoruz sizde konuştuğunuz konuya bakın gidin orda pil konusu var zaten

bekleyen derviş muradına ermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6565

Biz burda jb bekliyoruz sizde konuştuğunuz konuya bakın gidin orda pil konusu var zaten

jb çıktı da indiremedin forum kilitlendi sanki herkes anlatıyor derdini senin yoksa karışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: erengokk

cihazı aldığımda üzerinde hangi versiyon olduğunu öğrenme şansım var mi arkadaşlar eğer öğrenebiliyorsam nasıl ?

benim de merak ettiğim bir konu, sipariş verdim gelsin açtırıp bakacağım. 5.1'se almayacağım.
    bende jb 4s16 gb var, 32 almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakman306

quote:

Orijinalden alıntı: erengokk

cihazı aldığımda üzerinde hangi versiyon olduğunu öğrenme şansım var mi arkadaşlar eğer öğrenebiliyorsam nasıl ?

benim de merak ettiğim bir konu, sipariş verdim gelsin açtırıp bakacağım. 5.1'se almayacağım.
    bende jb 4s16 gb var, 32 almayı düşünüyorum.

almadan so hangi versiyon var diye genelde 5.0 oluyor ama genede sor
  • merak ettiğim bir konu da bendeki jb li 16 gb'ı arkadaşa verip onun alacağı 32 benim olacak.
    bendekinin jb gitmeden içindeki bilgileri nasıl sıfırlarım ve 16'nın itunes üzerindeki backup yedeğini 32 eğer 5.0.1'se jb yaptıktan sonra direk ona yükleyebilir miyim ??
    aslında herşey sipariş verdiğimiz 32 gb'a bağlı, diğer konular bi şekilde hallolur sanırım :))
  • Arkadaşlar ios5.1 kilitli ekrandaki kamera kısayolunun kaldırılması mümkünmüdür ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sino53

Arkadaşlar ios5.1 kilitli ekrandaki kamera kısayolunun kaldırılması mümkünmüdür ?

standart cihazda mümkün değil, öyle bir opsiyon yok.
    JB çıkınca olur mu bilemem elbet ..
  • Arkadaşlar dün annem rahatsızlandı biraz hastahaneye kaldırdık..Tansiyon yükselmesi nedeniyle olayın ilk dakikaları ben sinirden elim ayağım tutmuyor benim iphone swithshrt ün cebine koyayım derken bir düşürdüm sormayın eğildim yerden alıp tekrar cebime sokayım derken bidaha düşürdüm sormayın.Moralim bozulmasın diye bakmıyorum daha 1 haftalık tlfn sağ alt mı yoksa sol alttamı köşede çelik çerçeveyle beraber az bi ezilme oldu çok az ama annem düzeldikten sonra nasıl üzüldüm tlfna anlatamam..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.