Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 4 4.3.5 (8L1) MC604B

kullanıyorum.

bunu ios 5.1 e yukseltirsem sorun yasarmıyım.yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 12 Nisan 2012; 13:57:37 >
  • ne konuda sorun yaşarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

arkadaslar ben

kullanıyorum.

cihazin simfree ise sorun yasamazsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

arkadaslar ben

kullanıyorum.

cihazin simfree ise sorun yasamazsin.

sim free değil cihaz.aldıgımda kilitliydi actırdım

şimdi en son version yuklemek istiyorum.

yuklersem sim kilitlimi olur yine?

acılırmı yoksa kalıcı mı olur?
  • açtırdın ama nasıl actırdın ? geveyle mi yoksa operatör üzerinden factory unlock hale mi getirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

açtırdın ama nasıl actırdın ? geveyle mi yoksa operatör üzerinden factory unlock hale mi getirdin

operator uzerinden factorty unclok yaptırdım.

şimdi i0s 5.1 yaptırsam sorun olurmu?
  • Jb ne zaman cikiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

Jb ne zaman cikiyor ?

bi bilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutkuc

Ya istemeden 5.1 yaptik tabi, bence bu konuda en kötü olan sey, bi onceki versiyona, ornegin 5.01 e geri donemememiz. Ciksa da kurtuksak bari. Cabuk dediler de bi hafta coktan oldu bile :/

bi ya oldu bi ay hâlâ ipad 2 5.1 için jailbreak yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vigilant

Ya arkadaşlar bende mecburiyetten 2-3 haftadır jb'siz kullanıyorum, yapmayın jb olmayınca telefon mucizevi bir şekilde 3310'a falan dönüşmüyor. İphone'u iphone yapan ne varsa yerinde duruyor. Bende bir hevesle 4s'te ios 5.1'e geçtim ve şuan untethered bekliyorum a5 için, ama telefonu ot gibi kullandığımı söylemek saçma bir iddia olur. Jb sayesinde birçok tweak ile oldukça kullanışlı hale geliyor telefon tamam, ama jb olmadan da benzer sonuçları almak için alternatif yollar çoğu zaman mevcut. Biraz uğraştırıyor sadece.

Genelde paralı olan uygulamalar zaman zaman ücretsiz oluyor kısa süreli olarak yada fiyatı düşüyor, bunları takip eden app'ler mevcut. Çok heveslendiğim 3-5 uygulamayı da 2$ verip aldım, telefona dünya para verdikten sonra 2-3 TL'den kaçmak saçma oluyor. Navigasyon vs. programları biraz pahalı, o konuda jb eksikliğini hissettiriyor. Ayrıca jb yüzünden telefonun bozulması gibi bir durum mümkün değil elbette.

Yani untethered jb bekleyen biri olarak android uzmanı bazı arkadaşların yaptığı hataları bizde telefonuna jb uygulamak istemeyenlere karşı yapmayalım. Forumda genelde jb yapmayanlara karşı sanki beceriksiz ve telefon kullanmaktan anlamayan insanlarmış şeklinde muamele var, belki de bana öyle geliyor. Ama zaten jb öyle süper karmaşık bir olay değil, foruma girebilen ve konulara yorum yazabilen biri rahatlıkla bu işlemi yapabilir, zaten adım adım anlatan yüzlerce site var.

Son olarak umarım daha fazla sallamazlar jb işini, bende beklemekten sıkıldım.

Jailbreak'i sadece ücretli uygulamaları ücretsiz yüklemek olarak algılamayın.

Benim telefonumda 100'e yakın uygulama var ve bunların tamamı ya ücretsiz, ya da parasını verip satın aldığım uygulamalardır. Hatta Cydia tweaklerini bile satın aldım. Crackli tek bir uygulama bile yok.

Buna rağmen ben JB'siz kullanamam diye düşünüyorum çünkü ancak bu şekilde cihazdan maksimum verim alabiliyorum. Örneğin bir VPN veya Personal Hotspot açmak için menülerde kaybolmak yerine SBSettings'ten tek dokunuşla hallediyorum, bütün açık uygulamaları teker teker kapatmak yerine Remove Background ile tek seferde kapatıyorum, IntelliscreenX ile telefonun kilidini bile açmadan e-postalarımı, Facebook'u, Twitter'ı, RSS bildirimlerimi kontrol ediyorum, 3G Unrestrictor ile illa Wifi bağlantıya ihtiyaç duyan programları 3G üzerinden kullanabiliyorum, BiteSMS ile o an açık olan uygulamadan çıkmadan mesaj alıp gönderebiliyorum, bunların dışında saymaklar bitmeyecek yüzlerce faydası var.

Hatta size direk şu adresi vereyim;

http://www.jailbreakmatrix.com/100-reasons-to-jailbreak-2012

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: Vigilant

Ya arkadaşlar bende mecburiyetten 2-3 haftadır jb'siz kullanıyorum, yapmayın jb olmayınca telefon mucizevi bir şekilde 3310'a falan dönüşmüyor. İphone'u iphone yapan ne varsa yerinde duruyor. Bende bir hevesle 4s'te ios 5.1'e geçtim ve şuan untethered bekliyorum a5 için, ama telefonu ot gibi kullandığımı söylemek saçma bir iddia olur. Jb sayesinde birçok tweak ile oldukça kullanışlı hale geliyor telefon tamam, ama jb olmadan da benzer sonuçları almak için alternatif yollar çoğu zaman mevcut. Biraz uğraştırıyor sadece.

Genelde paralı olan uygulamalar zaman zaman ücretsiz oluyor kısa süreli olarak yada fiyatı düşüyor, bunları takip eden app'ler mevcut. Çok heveslendiğim 3-5 uygulamayı da 2$ verip aldım, telefona dünya para verdikten sonra 2-3 TL'den kaçmak saçma oluyor. Navigasyon vs. programları biraz pahalı, o konuda jb eksikliğini hissettiriyor. Ayrıca jb yüzünden telefonun bozulması gibi bir durum mümkün değil elbette.

Yani untethered jb bekleyen biri olarak android uzmanı bazı arkadaşların yaptığı hataları bizde telefonuna jb uygulamak istemeyenlere karşı yapmayalım. Forumda genelde jb yapmayanlara karşı sanki beceriksiz ve telefon kullanmaktan anlamayan insanlarmış şeklinde muamele var, belki de bana öyle geliyor. Ama zaten jb öyle süper karmaşık bir olay değil, foruma girebilen ve konulara yorum yazabilen biri rahatlıkla bu işlemi yapabilir, zaten adım adım anlatan yüzlerce site var.

Son olarak umarım daha fazla sallamazlar jb işini, bende beklemekten sıkıldım.

Jailbreak'i sadece ücretli uygulamaları ücretsiz yüklemek olarak algılamayın.

Benim telefonumda 100'e yakın uygulama var ve bunların tamamı ya ücretsiz, ya da parasını verip satın aldığım uygulamalardır. Hatta Cydia tweaklerini bile satın aldım. Crackli tek bir uygulama bile yok.

Buna rağmen ben JB'siz kullanamam diye düşünüyorum çünkü ancak bu şekilde cihazdan maksimum verim alabiliyorum. Örneğin bir VPN veya Personal Hotspot açmak için menülerde kaybolmak yerine SBSettings'ten tek dokunuşla hallediyorum, bütün açık uygulamaları teker teker kapatmak yerine Remove Background ile tek seferde kapatıyorum, IntelliscreenX ile telefonun kilidini bile açmadan e-postalarımı, Facebook'u, Twitter'ı, RSS bildirimlerimi kontrol ediyorum, 3G Unrestrictor ile illa Wifi bağlantıya ihtiyaç duyan programları 3G üzerinden kullanabiliyorum, BiteSMS ile o an açık olan uygulamadan çıkmadan mesaj alıp gönderebiliyorum, bunların dışında saymaklar bitmeyecek yüzlerce faydası var.

Hatta size direk şu adresi vereyim;

http://www.jailbreakmatrix.com/100-reasons-to-jailbreak-2012

tamam sana senin açından bakınca kesinlikle hak veriyorum

yalnız jb inde en büyük zararı telefonunun tüm tehlikelere karşı korumada zayıf kalmasıdır
    buda benim görüşüm
    sevgi ve saygılar arkadaşım

• hersey bir kenara sirf intelliscreenx icin jailbreak beklerim
  • senin paran var yada kredi kartın var parası olmayan ne yapsın kardeş kredi kartı olmayan ne yapsın
  • iphone almasin, bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 13 Nisan 2012; 9:47:56 >
  • Yok haci 5.2 yada her ne cikacaksa onu beklio bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6565

senin paran var yada kredi kartın var parası olmayan ne yapsın kardeş kredi kartı olmayan ne yapsın

Lafınız bana mı bilmiyorum ama bir insanın 1500-2000 lira telefona verecek parası varsa sevdiği oyunlara, uygulamalara da 1-2 dolar verebilir diye düşünüyorum. Cebindeki son parayı telefona yatırıp aç gezmiyor herhalde bu insanlar?
  • jbsiz telefonu kullananları anlarim ama jb'i kotu biseymis gibi gosterenler o kadar para neden verdiler o telefona bunu anlayamam. yeni 4s aldim ve 5.1 ile geldi, daha once 2, 3gs, 4 leri jb kullanan ben alisamadim, activator,sbsettings olmadan cekilmiyor. umarim bian once caresine bakarlar bu arada mevcut surumun sarj suresinden sikayetci olanlar, 5.1 gercekden cok iyi bu konuda, uzun lafin kisasi; 5.1 ib gelsede yapsak:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: ugur6565

senin paran var yada kredi kartın var parası olmayan ne yapsın kardeş kredi kartı olmayan ne yapsın

Lafınız bana mı bilmiyorum ama bir insanın 1500-2000 lira telefona verecek parası varsa sevdiği oyunlara, uygulamalara da 1-2 dolar verebilir diye düşünüyorum. Cebindeki son parayı telefona yatırıp aç gezmiyor herhalde bu insanlar?

arkadaşım haklısın ama jb yi uygulamalar için değil tweek ler için temalar ve sms programları için kullananlar var mesela ben , bu yüzden jb iyi bişey

• Ben de jbli cihaz kullanıyorum ama sadece crackli uygulamalar için. Sbsettings ve activator gibi uygulamalar deli gibi pil harcıyor. Bu yazdıklarımı tecrübe ederek yazıyorum.
  • ümitler tükeniyor
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.