Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 5 ilk çıktığında da çok beklemiştik...
  • Arkadaslar kaçırdığım birşey var mı diye soruyorum, 4S için downgrade var mı ben geri dönmek istiyorum yaa :(
  • yok şuan
  • arkdaşlar ios 5.0.1 ne kadar süre içinde çıkmıştı
  • downgrade yontemını verseler yeter... 5.1 de istemiyoruz.....
    tinyumbrella guncellenmıs

To get your BBTicket:

You need to have an iPhone4 or iPad 3G or newer (4, 4s, 4 CDMA, iPad 3G, iPad 2 3G, iPad 2 CDMA, iPad 3 GSM, iPad 3 CDMA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

downgrade yontemını verseler yeter... 5.1 de istemiyoruz.....
    tinyumbrella guncellenmıs

To get your BBTicket:

You need to have an iPhone4 or iPad 3G or newer (4, 4s, 4 CDMA, iPad 3G, iPad 2 3G, iPad 2 CDMA, iPad 3 GSM, iPad 3 CDMA)

Bununla downgrade yapabilecek miyiz?
  • iphone 4 ios 501 04.11.08 im var bu telefonu en azından ıpod olarak nasıl kullanabilirm bilgisi olan varsa cevap verebilirmi şimdiden teşekürler
    telofon aktive edilmemiş sim kart takılı değil diyor sim kartı okuyuncada bu uyumlu sim kart değildiyor bu aşamayı nasıl atlatabililrim şimdiden teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

jbsiz telefonu kullananları anlarim ama jb'i kotu biseymis gibi gosterenler o kadar para neden verdiler o telefona bunu anlayamam. yeni 4s aldim ve 5.1 ile geldi, daha once 2, 3gs, 4 leri jb kullanan ben alisamadim, activator,sbsettings olmadan cekilmiyor. umarim bian once caresine bakarlar bu arada mevcut surumun sarj suresinden sikayetci olanlar, 5.1 gercekden cok iyi bu konuda, uzun lafin kisasi; 5.1 ib gelsede yapsak:D

Ben telefonu oyun oynamak için aldım. 2000 liraya yakın para verdim gba'dan biraz daha iyi psp'den az daha kötü bir taşınabilir oyun konsolum oldu. Birde SB neydi ondan yapacam. Yukardan menu iniyo isteiğim gibi wifi falan kapatıyorum ohhh nefis çok zevkli. Fontlarıda değiştirdim yamuk yumuk acaip italik fontlar koydum dehşet karizma oldu çok farklı oldu telefonum. Malum herkeste apple var benimkinin bi farkı olmalı baba. Ayrıca telefonumuda babamın parasıyla aldım babam uygulama almama kızıyo. Hemen Jailbreak yapmam lazım tutmayın beni. Hakkaten ya ne zaman çıkacaktı bu jailbreak? Patladık artık offf...

• Arkadaşlar araştırıken bir video buldum bu gerçekmidir acaba ? ios 5.1 Untethered Jailbreak

http://vimeo.com/40289292
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepso

Arkadaşlar araştırıken bir video buldum bu gerçekmidir acaba ? ios 5.1 Untethered Jailbreak

http://vimeo.com/40289292

fake
  • Arkadaşlar kötü haber cydia shsh kaydı almayı durdurmuş bilginize benim cihazım 4s ios5.0.1 jb li fakat shsh kaydını alamıyorum umarım kısa zaman içerisinde çıkar jb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

iphone almasin, bu kadar basit.

+1
    quote:

iphone almasin, bu kadar basit.

+1
  • İpad3 icin jailbreak var mi ? Tethrent felan farketmez. 5.1 versiyonum
  • 1 saat önce güncellemeyi yaptım yapmaz olaydım Ne kadar bekleyeceğim şimdi oyunusuz kaldım

Edit: Bu arada bende iPod Touch 4G var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopser123 -- 15 Nisan 2012; 0:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemcii74

İpad3 icin jailbreak var mi ? Tethrent felan farketmez. 5.1 versiyonum

Henuz yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopser123

1 saat önce güncellemeyi yaptım yapmaz olaydım Ne kadar bekleyeceğim şimdi oyunusuz kaldım

tethered ve semitethered yaparsin ama Untethered yapamazsin. o kadar uzulme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 15 Nisan 2012; 1:05:54 >
  • quote:

quote:

1 saat önce güncellemeyi yaptım yapmaz olaydım Ne kadar bekleyeceğim şimdi oyunusuz kaldım

Onlar nedir? Biraz daha açarmısın ?

Edit:Araştırdım da ben biraz bilgisayardan boot felan ettiriyorlar safari mail çalışmıyor bilgisayara bağımlı ben yaptırmam öyle ey mecbur bekleyeceğiz artık :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopser123 -- 15 Nisan 2012; 1:51:19 >

• quote:

quote:

quote:

Onlar nedir? Biraz daha açarmısın ?

Edit:Araştırdım da ben biraz bilgisayardan boot felan ettiriyorlar safari mail çalışmıyor bilgisayara bağımlı ben yaptırmam öyle ey mecbur bekleyeceğiz artık :/

sen bilirsin ama Untethered ne zaman cikar belli degil, semitethered yada thered bence hic olmamasindan iyidir. semi yapinca kapatip actiginda telefonunu yine kismende olsa kullanabiliyorrsun (boot edebiliyor, elmada kalmiyor) sonra eve gidincede DFU moda alip, just boot diyorsun hepsi bu. Telefonunu full kullanabilir hale getiriyorsun. Aslinda islemler cok basit.

Ozetlersek, Untethered' in olmadigi yerde semitethered akar

• pardon kullanmadığım için cahilliğime verebilirsiniz
    bu jb nin de çeşitlerimi var acep dikkatimi çektide
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

pardon kullanmadığım için cahilliğime verebilirsiniz
    bu jb nin de çeşitlerimi var acep dikkatimi çektide

Tethered - Untethered - Semi tethered
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.