Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman olurki?
  • Arkadaşlar bu boş muhabbetleriniz yüzünden hem heyecan yapıyorum hemde soruma cevap alamıyorum. Konunun sahibi kusura bakmasın ona lafım yok ama bu konu kapatılsa daha çok faydalı olur. Konun başlığına bak gel birde muhabbetlere bak. Yakında sıcak sohbet bile döner burda...
  • Peki ne yapalım sen söyle bakalım jb de yok
  • Arkadaslar sürekli dev team in sayfasına bakıyorum, hiçbir gelişme yok. Türkce kaynaklar da hep söylenti. Sallar mı bilmem ama pod2g ye mail atarak sordum ne zaman yayınlarsınız diye. Belki cevap verir de ona göre ümitleniriz...
  • Eğer cevap yazarsa buraya yazmayı unutma oke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6565

Eğer cevap yazarsa buraya yazmayı unutma oke

Tabiki, direk burada paylaşırım eğer birşey yazarsa...
  • imkanı olanlar 5.0.1 e düşsün arkdaşlar bu gidişle daha cook bekleyeceğiz 5.1 e jb'i
  • illa ki jb olsun diyenler semi olayına girebilir, sıkıntı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

illa ki jb olsun diyenler semi olayına girebilir, sıkıntı yok..

A5için yok diye biliyorum tethered de semi-tethere de...

Ne kadar doğru emin olmasamda bildiğim bu untethered bekliyorum çünkü ben.
  • ios 5.1 kullanan A5 ve A5X islemciye sahip urun kullanan arkadaslar, an itibariyla sizler icin jb yok malesef (hic bir turu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

illa ki jb olsun diyenler semi olayına girebilir, sıkıntı yok..

+1907 semi candir.
  • FLAŞ: pod2g gereken tüm açıkların bulunduğunu ve şimdi ASRL bootupını geçmenin yollarını aradığını twitter sayfasından az önce duyurdu.
  • arkadaşıma ait yurt dışından alınma sim kilitli iphone 4 var, gevey ile kullanıyor. restore yapılırken itunes üzerinden 5.1 güncellemesi yapıldı ve baseband 04.12.01 e yükseltilmiş. cihaza jb yapmaya çalışmış ama sim kart hatası alıyor ve telefonu kullananamıyormuş. benim bu konuda bir bilgim yok, sizlere sormak istedim. şu an için bu cihaza ne yapabiliriz?
  • iphone 4 sahipleri için semi tethered neyinize yetmiyor tel kapansada açtığınızda sadece mail safari ve cydia acılmıyor arama vs yapılıyor
  • twitter pod2g paylaştı
  • quote:

twitter pod2g paylaştı

Neyi paylaştı?
  • quote:

twitter pod2g paylaştı

bu nedemek ?
  • bu pod denen grup twitterdan acıklama yaptı: we have all exploits required to do a new jailbreak. I'm working on bypassing ASLR at bootup.
    Türkçesi: yeni jailbreak için (5.1) deki tüm açıkları bulduk. ASLR bootupını geçmeye çalışıyorum..(ASLR bootup nedir onu anlamadım)
  • Haftasonuna kadar çıkar inş.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.