Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reko

bu pod denen grup twitterdan acıklama yaptı: we have all exploits required to do a new jailbreak. I'm working on bypassing ASLR at bootup.
    Türkçesi: yeni jailbreak için (5.1) deki tüm açıkları bulduk. ASLR bootupını geçmeye çalışıyorum..(ASLR bootup nedir onu anlamadım)

iyide zaten 3 silahşör aylar öncesinde jailbreak yapmışlardı.. yayınladılardı da.. şimdi silbaştan jb mi araştırıyorlar...
  • JB geliyooooorrrrr :)
  • zaten 20 25 nisan da söylenti vardı arkadaşlar
  • Hadi bak heycan yaptım
  • ortalık karışıyor ion1c duyunca pod2g söylediklerini çıldırıyor bakın isterseniz twetter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6565

ortalık karışıyor ion1c duyunca pod2g söylediklerini çıldırıyor bakın isterseniz twetter

Ya bende bakıyorumda neler oluyor özet geçebilir misin ?? Benim anladığım kavga ediyorlar . Şimdi pod2g sinirlenipde çıkartmazsa ayvayı yeriz Yok para için yok ünlü olmak için filan diye birşeyler geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 18 Nisan 2012; 12:38:02 >
  • Yürü pod2g salla i0nici noob o yapamadı kendi kimse yapamasın diyor
  • twetter de millet diyor işte bu bu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6565

twetter de millet diyor işte bu bu bu

Sanırsam i0n1c kızmış pod2g ye . para ve ün için yapıyorsun gibi birşeyler diyor yanlış anlamadıysam tabi yanlışda anlamış olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Yav arkadaslar bu 5.1 surumunun a5 icin jbsi halen cikmadimi yaw... Uzerinden kac zaman gecti halen ortada birsey yok... Korkudan cihaza hic birsey yuklemiyorum... Malum kilitlenince restore etmek lazim... 5.1e yukseltip tekrar 5.0.1 e dusurmek isime gelmiyor sahseen :))

Yok malesef çıkmadı . Ama gelişmeler devam ediyor
  • JB sen nelere kaadirsin
  • Suan iphone 4 5.1 icin untethered, semi-tethered ya da tethered jailbreak lerden hangisi var ? Varsa nasil yapilacagi nerde anlatiliyor, bi link paylasabilecek var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakaci1967

Suan iphone 4 5.1 icin untethered, semi-tethered ya da tethered jailbreak lerden hangisi var ? Varsa nasil yapilacagi nerde anlatiliyor, bi link paylasabilecek var mi ?

Rumuzunuzdan dolayı "şaka mı yapıyorsunuz?" deme lüksümüz de yok malesef. Son sayfada bile 'bu başlık ile tamamen alakasız olsa bile' bu konu konuşuldu. Kaldı ki 'arama' butonu boşuna yapılmamış. Saygı değer meslektaşlarım öyle güzel tasarlamışlar, öyle güzel koda döküp de sizin kullanımıza sunmuşlar ki anlatamam. En iyisi mi, bir kullanıp bakın bakalım şu forumda arama özelliğini.

Ben de her yeni mesaj geldiğinde şu konuya girip de bakıyorum, acaba çıktı mı diye. Ama böyle alakasız sorularla karşılaşınca hoş olmuyor açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyango1111 -- 18 Nisan 2012; 13:07:33 >
  • twitter da sağlam tartışma oluyor. MuscleNerd da girdi ucundan muhabbete, olan bize olacak diye korkuyorum..
  • beyler selam ıphone 4 yenı aldım daha once blackberry torch kullanıyodum o yuzden bu jaılbreak muhabbetıne uzagım sımdı sıze burda sunu sormak ıstıyorum kısa acıklayıcı bır sekılde cevap alabılırsem guzel olur.

ıphone 4 jaılbreak yukledıgım zaman ne gıbı artıları olur ?

ıphone 4 jaılbreak yukldıgım zaman ne zarar gorebılırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkyakem -- 18 Nisan 2012; 13:12:21 >
  • Arkadaşlar

Tweette kapışma var gini Stefan esser ile pod2g arasında

Stefan eser şimdi populer olcaksın diyor, biraz bağış bekle gibi atıflarda bulunuyor pod2g 'ye.
    Ama pod2g populer olmaya ve bağışa ihtiyacım yok diyor.

Anlıycanız, Stefan eser devreye girip yayınlama diyor para topla diyor dinsiz imansız O.Ç, kendinede pay çıkarmaya çalışıyor.

Anladığım kadarı ile untedhered jailbreak hazır ama yayınlamıyorlar.

İşte atışmalarından kareler aldım çeviri yapın okuyun.

• 2.kısım

• İpad bekliyoruz hadi koclarim cikarin artik parasi neyse vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

beyler selam ıphone 4 yenı aldım daha once blackberry torch kullanıyodum o yuzden bu jaılbreak muhabbetıne uzagım sımdı sıze burda sunu sormak ıstıyorum kısa acıklayıcı bır sekılde cevap alabılırsem guzel olur.

ıphone 4 jaılbreak yukledıgım zaman ne gıbı artıları olur ?

ıphone 4 jaılbreak yukldıgım zaman ne zarar gorebılırım ?

jb yüklersen blutouth zil sesi müzik yükleme ve paralı programları ücretsiz indirebilme özelliği kazanıyorsun

jb yüklediğinde telefonun her türlü tehditlere maruz açık konumda kalmış olur maalesef

not: ben şahsım jb siz kullanıyorum jb siz halindende son derece memnunum bazıları beğenmesede ben memnunum jb siz telefondan
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.