Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işler ne kadar karışmış arkadaş :) Androidin gözünü seveyim:) Şimdi 4.3.3 iPhone u 5.0.1 yapamayacakmıyım? shsh kaydı alsamda 4.3.3'ün kini alıyor??? 5.0.1 e geçmeden alamıyorsam bu durumda benim işime yaramaz bu iş :)
  • ne jeilbreak miş beeee çıkmazsan çıkma bende 5.0.1 li jeilbreak in keyfini sürerim okadar....
  • bence jb hazır ama niye vermiyor onu bilmiyom işte
  • 5.0.1 düşürme işini verseler oda yeter
  • Ulan ne güzel bütün navigasyonlar yüklüydü, yaklaşık 1000 $'a yakın uygulamam vardı hepsi uçtu,
    işin kötüsü sınırsız internet kampayası çıktı 40TLye heryöne 1000dk + 2000sms + sınırsız internet, aldık telefon bana bakıyor ben telefona bakıyorum, şuan sıradan bir telefon gibi kullanıyorum,
    Tweet'ten takip ediyorum kansızları:), bir an önce çıkarsalarda sınırsız interneten jailbreakten faydalansak
    Arkiler size sesleniyorum, bir duyum alırsanız veya çıktığını duyarsanız bilgilenelim... sık kullanılanlar 5.1 jailberakle doldu:D
  • ben ay sonuna kadar çıkar diyorum inş gelir
  • Bence marti gecer nisan ortasi anca gibi. Baya bi takip ettigim kadariyla, bu tripleri ya da bagis bekleyisi cok olmasa bile biraz surcek. O anlasiliyor. :S
  • ole 5.1 cıktı dıe atlarsanıız bole beklersınız :) forever 5.0.1 :):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

ole 5.1 cıktı dıe atlarsanıız bole beklersınız :) forever 5.0.1 :):):)

.............
  • adam başı bari 5 tl gönderelim bari acil çıksın
  • anladigim kadari ile shsh ile 5.1 den 5.0.1 e dusmede cikmayacak

eleman diyor ki
    @iH8sn0w: probably after a 5.1 jailbreak getting patched by a firmware update from apple or newer iPhone.

yani cok beklersiniz :)))
  • semi-tethered akar. 1 haftadır kullanıyorum sorun yok. ipod touch4g. Boşuna beklemeyin...
  • Bende umutla bekliyordum A5 5.0.1'e dönebilmeyi, iyi ki iPad 2'de 4.3.3'e dönebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

semi-tethered akar. 1 haftadır kullanıyorum sorun yok. ipod touch4g. Boşuna beklemeyin...

semi-tethered nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

Bende umutla bekliyordum A5 5.0.1'e dönebilmeyi, iyi ki iPad 2'de 4.3.3'e dönebiliyoruz.

ipad 2 de dediğiniz gibi iyiki 4.3.3 dönme şansımız var.. yoksa bu arkadaşlara kalsa uzunca süre insanı meeeletecekler.. :)

bir diyorlar 5.0.1 geri donmeyı bulduk yaptık.. tekrar geri donuyorlar olması cok zor...
  • 5.1 den 5.0.1 e dustum dun aksam shsh kaydim vardi ifaith ile ugrasinca oluyo
  • ipad 2 de oluyor mu ? eminmisiniz... yontemı soyleyın hemen denıyelım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

ipad 2 de oluyor mu ? eminmisiniz... yontemı soyleyın hemen denıyelım..

olmuyor..ipad 2 de sadece 4.x.x e dusuluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu basligi a5 islemciler icin oldugunu gormedim iphone 4 icin denedim oldu pardonn...
  • evet bende oyle bılıyorumda .. eleman ben ugrasınca dustu dıyınce atladım birden... sanırım elındekı cıhaz ipad2 veya iphone 4s değil....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.