Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Yok arkadaş, ben ümidimi yitirmeğe başladım

Hocam ümidinizi yitırmeyin bende sürekli sıtelerde takıpteyım Stefan Esser 4.3.3 dekı gıbı yıne trıp yaptı.Ama o yayınlamazsa başkaları muhakkak yayınlayacaktır....
  • 5.0.1 dusurme yada yukselyme olayında son durum nedir... bir kac saate yayınlacanak denıyor du dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

5.0.1 dusurme yada yukselyme olayında son durum nedir... bir kac saate yayınlacanak denıyor du dün

Hocam takipteyiz henüz ortada bir şey yok Dev Team yayınlar..Sürekli sayfasını takıp edıyorum...
  • Peki itunesdan 5.1'e yükseltilmiş Almanya'dan gelen simlocklu iPhone 4, bu çıkması muhtemel olan 5.0.1'e düşürme yöntemi ile TR'de kullanılabilir mi? Gevey veya ultrasnow ile? Yoksa basebandi henüz kırılamıyor mu? (Telefon elimde olmadığı için basebandi nedir bilmiyorum ama dediğim gibi itunes ile 5.1'e güncellenmiş. Herhangibir baseband koruma işlemi falan yapılmamış)

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Biraz uzak kaldım bu fw, baseband meselelerine..
  • haber yokmu hala jb den
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6565

haber yokmu hala jb den

yok hocam jb cıkaracak elemanlar tribe girmiş adamlar bi hayır işleyecek 9 doğurttuyorlar
  • Neden tribe girmişler ki bu arada apple bu adamlara iş mi teklif etmiş ?
  • Alman domuzu girmis tribe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete'

Peki itunesdan 5.1'e yükseltilmiş Almanya'dan gelen simlocklu iPhone 4, bu çıkması muhtemel olan 5.0.1'e düşürme yöntemi ile TR'de kullanılabilir mi? Gevey veya ultrasnow ile? Yoksa basebandi henüz kırılamıyor mu? (Telefon elimde olmadığı için basebandi nedir bilmiyorum ama dediğim gibi itunes ile 5.1'e güncellenmiş. Herhangibir baseband koruma işlemi falan yapılmamış)

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Biraz uzak kaldım bu fw, baseband meselelerine..

olmuyor, 5.01 e düşsen bile bb düşmüyor
  • İşin içinde iş var derler ya..Bana öyle geliyorkı Stefan ın trıbının yanı sıra bağış konusundan dolayıda uzatıyor olabılırler..Yoksa Apple CIA yı mı devereye soktu..Artık komplo teorılerı kurmaya başladık ...
  • bosverin onlari bakin durust adam iH8sn0w bagis kabul etmem sagolun diyor..bu adam A5 downgrade cikarsin umurumda olmaz stefani bilmem neyi 5.0.1 jb forever :)))
  • arkdaşlar ben yeni iphone kullanıyorum acaba jailbreak yapacamda mac vs windows farkı nedir
  • quote:

arkdaşlar ben yeni iphone kullanıyorum acaba jailbreak yapacamda mac vs windows farkı nedir

hic bir farki yoktur, mac kullaniyorsan mac versiyonunu, windows kullaniyorsan windows versiyonunu indireceksin.
  • quote:

arkdaşlar ben yeni iphone kullanıyorum acaba jailbreak yapacamda mac vs windows farkı nedir

farki fiyati..saka bi yana bir farki yok..isletim sisteminize gore olani secin
  • anlamadım ama neyse
  • quote:

anlamadım ama neyse

ikisinide dene hocam sen
  • tmm
  • hocam şimdi bende 5.1 li 4s var ama bu 5.1 çıkmasından sonra aldım telefonu yani 5.0.1 in shsh kaydını alma gibi bi şansım yoktu ben düşemeyecekmiyim jb 5.0.1'e (alıntı yaparsanız sevinirim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adnan008

hocam şimdi bende 5.1 li 4s var ama bu 5.1 çıkmasından sonra aldım telefonu yani 5.0.1 in shsh kaydını alma gibi bi şansım yoktu ben düşemeyecekmiyim jb 5.0.1'e (alıntı yaparsanız sevinirim)

Düşüremessin maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Orijinalden alıntı: Adnan008

hocam şimdi bende 5.1 li 4s var ama bu 5.1 çıkmasından sonra aldım telefonu yani 5.0.1 in shsh kaydını alma gibi bi şansım yoktu ben düşemeyecekmiyim jb 5.0.1'e (alıntı yaparsanız sevinirim)

Düşüremessin maalesef

keşke 5.1e yükseltmeseydim yaw neyse 5.1 a5 çıkana kadar bekliycez artık

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.