Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metallurgy

Hiç beklemenize gerek yok arkadaşlar en son çıkan jb sürümü ile jbnizi yapın. Cihazı açıp kapatmada sorun yok. Tam tethered değil yani. Semi durumda. Normal jb yi yaptım restore + jb yaptım. Cihaz açıp kapanıyor sorun filan yok yani merak etmeyin. ( ios 5.1 ) sadece cydia'ya girmiyor kapatıp açınca. Just boot yapınca sorun düzeliyor.

yani olur da zorda kalırsanız cihazınız kapanır şarjı biterse tekrardan açılıyor tırsmayın

arama ve mesajlaşma yapılabiliyor değil mi?
  • quote:

Hiç beklemenize gerek yok arkadaşlar en son çıkan jb sürümü ile jbnizi yapın. Cihazı açıp kapatmada sorun yok. Tam tethered değil yani. Semi durumda. Normal jb yi yaptım restore + jb yaptım. Cihaz açıp kapanıyor sorun filan yok yani merak etmeyin. ( ios 5.1 ) sadece cydia'ya girmiyor kapatıp açınca. Just boot yapınca sorun düzeliyor.

yani olur da zorda kalırsanız cihazınız kapanır şarjı biterse tekrardan açılıyor tırsmayın

şu konuyu açsanda bizde nimetlensek çok üstü kapalı yazmışsın.
  • Aynen hic sikintisi yok semi tetheredin zaten hicbir zaman kapatmam telefonu kitlenmedikce problem yok benim icin. Arama mesajlasma calistiktan sonra onemli degil digerleri en azindan kisa bir sure icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 23 Mart 2012; 20:09:29 >
  • quote:

benim beklememin amaci, daha once 5.1' e yukseltip jb yaptim ama cydia'da kurdugum tweaklerin cogu 5.1 ile uyumsuz cikti (mesela ilk aklima gelen inteliscreeenx) allahtan shsh kaydim vardida mecburen 5.0.1' e geri dondum simdi takib ediyorumda habire tweaklerin 5.1 guncellemesini cikartiyorlar.

• Stefan Esser 4.3.3 de de hatırlayanlar vardır aynı trıplerı yapmıstı..Sanmıyorum yakın zamanda cıksın bu jaılbreak....
  • chpwn ve paul grant çıkartır bence musclenerd bunları iphone dev 'e alır bunlarda tıpış tıpış çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf29

DAHA ÖNCE HEP DÜŞÜK VERSİONDA BEKLEYİP YENİ VERSİONUN JB CIKINCA BENDE YENİ VERSİONA GECİYORDUM 5.1 İN JB CIKTI CIKACAK DEDİLER HEMEN 5.1 E GECTİK PİŞMAN OLDUM YA BUNE ARKADAŞ OT GİBİ TELEFON HİÇ BİŞEY YÜKLEYEMİYORUM ACTİVATOR ZATEN CABASI EN KÖTÜSÜDE TEWEET TAKİP ETMEKTEN BUNALDIM BİR DAHA JB CIKMADAN YENİ VERSİONA GECMEK Mİ TÖBE

Bu konuda daha yeniyimde ondan soruyorum . Mesela 5.01 jb var 5.1 e uptade yapınca hiçbirşey silinmiyor mu ?? Jb yapınca herşeyi tekrar mı yüklüyorsun nasıl oluyor ?? Çünkü jb üstüne jb olmadığından restore etmen lazım . Restore edincede installous ile inen herşey siliniyor . Siz tekrar tekrar mı indiriyorsunuz her jb de ?? Bir anlatır mısınız lütfen ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 23 Mart 2012; 20:30:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

arama ve mesajlaşma yapılabiliyor değil mi?

ipod touch4g de denedim. iphone'da durum nedir bilmiyorum. ama %99 arama ve sms de sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

quote:

şu konuyu açsanda bizde nimetlensek çok üstü kapalı yazmışsın.

Anlatacak bir şey yok ki? Normal jb yapacaksın işte. ios 5.1 tethered jb diye geçen jb sürümünde cihaz açılıp kapanabiliyor. Sadece kapatıp açtıktan sonra jb ile ilgili program-tweak-oyun vs çalışmıyor. o da just boot yapınca tekrardan düzeliyor. (jb programı-extras kısmından just boot yapacaksın )

• geohot el atsa demiş 1 arkadaş ama geo artık apple da mühendis :)
  • 5.0.1 ile mutluyum untethered çıkmadan güncellemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gLam

geohot el atsa demiş 1 arkadaş ama geo artık apple da mühendis :)

vaay hic duymadim bu haberi..yeni olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Orijinalden alıntı: ysf29

DAHA ÖNCE HEP DÜŞÜK VERSİONDA BEKLEYİP YENİ VERSİONUN JB CIKINCA BENDE YENİ VERSİONA GECİYORDUM 5.1 İN JB CIKTI CIKACAK DEDİLER HEMEN 5.1 E GECTİK PİŞMAN OLDUM YA BUNE ARKADAŞ OT GİBİ TELEFON HİÇ BİŞEY YÜKLEYEMİYORUM ACTİVATOR ZATEN CABASI EN KÖTÜSÜDE TEWEET TAKİP ETMEKTEN BUNALDIM BİR DAHA JB CIKMADAN YENİ VERSİONA GECMEK Mİ TÖBE

Bu konuda daha yeniyimde ondan soruyorum . Mesela 5.01 jb var 5.1 e uptade yapınca hiçbirşey silinmiyor mu ?? Jb yapınca herşeyi tekrar mı yüklüyorsun nasıl oluyor ?? Çünkü jb üstüne jb olmadığından restore etmen lazım . Restore edincede installous ile inen herşey siliniyor . Siz tekrar tekrar mı indiriyorsunuz her jb de ?? Bir anlatır mısınız lütfen ??

siliniyor hersey restore yapacagın için fakat jb yapıp tekrar installous yükledikten sonra daha önce intallous tan indirip kurdugun uygulamaları görebilrsin ve indirmeden yükleyebilirsin baıma geldi ordan biliyorum ama 5.0.1 ide iken installoustan inidrip kurdugun uygulamaları intallousun indirilmişler bölümünden silmediysen tabi hocam umarım anlatabilmişimdir durumu. ama şuan 5.0.1 de isen sakın 5.1 e gecme ben gectim gectiğim güne lanet ettim jb ha bugün yarın cıkıcak söylentileri vardı kac zaman oldu tık yok semi-tethered jb de işe yaramaz sen 5.0.1 de kal hocam aman diyim

• quote:

ayrildi apple den cani sikilmis :D geohot ama sony ile basi dertte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeniyim bi tlf cuya installous yüklettim bi süre ii di fakat şimdi hiç bişey güncelleyemiyorum. acaba napmam gerekir yardım ltf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

quote:

ayrildi apple den cani sikilmis :D geohot ama sony ile basi dertte

geohot sony ile başı dertte değil artık

Sony ve Apple'ın belalısı ve eski Facebook çalışanı olan George Hotz, üzerinde esrarla Texas sınırında yakalanarak tutuklandı. Kefaletle serbest bırakıldı.
    16/03/2012 13:30
    Teknoloji dünyasını sıkı takip edenler GeoHot takma isimli George Hotz'ı hatırlayacaktır. Hatırlayamayanlar için "Apple ve Sony'nin başının belası" gibi bir hatırlatma yapabilmemiz mümkün.

GeoHotz, ilk olarak PlayStation 3'ü kırmasıyla tanınmıştı. Sonrasında Sony'nin kendisine dava açmasıyla Anonymous'un Sony'i bu davayı açtığına pişman etmesi sürecinde de odak noktasındaki isim GeoHot olmuştu. Yaşanan olaylar sonrasında Sony davadan vazgeçmişti.

GeoHot'un bir diğer büyük başarısı ise Apple'ın son derece güvendiği iPhone'u kırması olmuştu. Zuckerberg'in de ilgisini çeken GeoHot, Facebook'tan aldığı iş teklifini kabul etmiş, ancak kısa süre sonra burdaki işinden de ayrılmıştı.

Bir süredir adını pek duyamadığımız Hotz, bu sefer nahoş bir olayla tekrar karşımıza çıktı. Texas sınırında polis devriyesi tarafından durdurulan Hotz, üzerinde esrar bulundurduğu için göz altına alındı. Kefaletle serbest kalan Hotz, hapis cezası almayacak.

• Hala bır haber yok jb den kımsenınde üzerınde calıştıgı fılanda yok sanırım Stefan kayış attı heyecan bıtti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylül2018 -- 24 Mart 2012; 12:07:21 >
  • ilginc bir konu var su sira adamlar surekli para karsiligi acik satanlari konusup yaziyorlar..ios aciklari 250.000 $ fiyat verilmis fobes diye bir kurum mu sahis mi bu aciklari satin aliyormus

en buyuk meblag ios aciklari icin soz konusu..bu mevzu dogru ise unutun artik jb olayini :))
  • yeter artık gelsin jb
  • quote:

Orijinalden alıntı: bernceyo

bende yeniyim bi tlf cuya installous yüklettim bi süre ii di fakat şimdi hiç bişey güncelleyemiyorum. acaba napmam gerekir yardım ltf

bernceyo dur allahını seversen zaten ortalık karışık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.