Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Hiç beklemenize gerek yok arkadaşlar en son çıkan jb sürümü ile jbnizi yapın. Cihazı açıp kapatmada sorun yok. Tam tethered değil yani. Semi durumda. Normal jb yi yaptım restore + jb yaptım. Cihaz açıp kapanıyor sorun filan yok yani merak etmeyin. ( ios 5.1 ) sadece cydia'ya girmiyor kapatıp açınca. Just boot yapınca sorun düzeliyor.

yani olur da zorda kalırsanız cihazınız kapanır şarjı biterse tekrardan açılıyor tırsmayın

şu konuyu açsanda bizde nimetlensek çok üstü kapalı yazmışsın.

Anlatacak bir şey yok ki? Normal jb yapacaksın işte. ios 5.1 tethered jb diye geçen jb sürümünde cihaz açılıp kapanabiliyor. Sadece kapatıp açtıktan sonra jb ile ilgili program-tweak-oyun vs çalışmıyor. o da just boot yapınca tekrardan düzeliyor. (jb programı-extras kısmından just boot yapacaksın )

Tabii ki hatırlatmakta fayda var: Bu jb sadece a4 cihazlar için geçerli. İphone 4s ve ipad 2 de kullanamazsınız.

• bence 5.1 untethered çıkardılar ama bağış bekliyolar. 1 aydan evvel de açıklamazlar
  • Cydia üstünden çektiğimiz applestore uygulamaları,orjinal yazılıma geçsek çalışmaya devam eder mi.Şuan bende 5.01 var jb yapılmış.Onu 5.1'e yükselteceğim.JB gidecek haliyle.Uygulamalar?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

Cydia üstünden çektiğimiz applestore uygulamaları,orjinal yazılıma geçsek çalışmaya devam eder mi.Şuan bende 5.01 var jb yapılmış.Onu 5.1'e yükselteceğim.JB gidecek haliyle.Uygulamalar?
    Teşekkürler

onlarda haliyle jb ile gdecek
  • 5.0.1 deyken forumda tavsiye edilmis bi tweak yizunden telefonu restore ettim ve 5.1 e gecmis oldum. Shsh kaydim var ama geri donmeyi beceremedim de.

Semi tether jb yaptim 1 2 kapanmadan sOnra sade tether gibi davranmaya basladi. Just boot etmeden telefon hic acilmadi. Dun de multifl0w uygulamasi acikken dondu ve bir daha hic acilmadi. Restore yok, joos boot jb yok, geri yukle yok ve bugun tam 1 gun telefonsuz kaldiktan sonra uzun ugraslarla restore yo basardim.

Semi de olsa jb yapmadim yapmayacagim. Ac kapa sıkinti olabiliyor benden soylemesi. Bekliyorum ben sizde bekleyin.

Untethered cikmasicok uzun surerse 5.0.1 e dönüsu tekrar deneyebilirim.

Ozetle semitether ile cok sorun yasadim hemde 1 den cok. Bekleyin untethered ciksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

5.0.1 deyken forumda tavsiye edilmis bi tweak yizunden telefonu restore ettim ve 5.1 e gecmis oldum. Shsh kaydim var ama geri donmeyi beceremedim de.

Semi tether jb yaptim 1 2 kapanmadan sOnra sade tether gibi davranmaya basladi. Just boot etmeden telefon hic acilmadi. Dun de multifl0w uygulamasi acikken dondu ve bir daha hic acilmadi. Restore yok, joos boot jb yok, geri yukle yok ve bugun tam 1 gun telefonsuz kaldiktan sonra uzun ugraslarla restore yo basardim.

Semi de olsa jb yapmadim yapmayacagim. Ac kapa sıkinti olabiliyor benden soylemesi. Bekliyorum ben sizde bekleyin.

Ozetle semitether ile cok sorun yasadim hemde 1 den cok. Bekleyin untethered ciksin.

5.0.1'e iFaith ile dönülebiliyor. 3GS'de ben başardım. (yeni botroom)

• quote:

5.0.1 deyken forumda tavsiye edilmis bi tweak yizunden telefonu restore ettim ve 5.1 e gecmis oldum. Shsh kaydim var ama geri donmeyi beceremedim de.

Bende çok uğraşmıştım sonunda dondüm 5.0.1 e ap ticket kaydını 5.0.1 birleştir restore et sorun yasamazsın...

• İngilizcesı yeterlı olan arkadaşlar bu habere bır göz atsın bakalım A 5 ıcın ıcın 5.1 den 5.0.1 dönme olayı var sanırım.

http://www.iphonehacks.com/2012/03/ipad-2-iphone-4s-downgraded-to-ios-5-0-1-from-ios-5-1.html
  • obaaaa adam A5 icin uygulamis 5.1 den 5.0.1 e dusmus :) yakinda yeni sn0wbreeze guncellemesi gelir surum duseriz :) o zaman yemisiz 5.1 jb deriz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

İngilizcesı yeterlı olan arkadaşlar bu habere bır göz atsın bakalım A 5 ıcın ıcın 5.1 den 5.0.1 dönme olayı var sanırım.

http://www.iphonehacks.com/2012/03/ipad-2-iphone-4s-downgraded-to-ios-5-0-1-from-ios-5-1.html

Found a loophole in Apple’s apticket system. Restored my iPad 2 to 5.0.1 from 5.1. Works on all A5 devices.

A5X devices will work too once Apple pushes a new firmware for it.

BTW, This cannot be applied to basebands. Only iOS itself.

Apple'in AppTicket sisteminde bir açık buldum ve ipad2'mi 5.1'den 5.0.1'e düşürdüm. Tüm A5 chipli cihazlarda ise yarıyor bu sistem.

NOT: Bu sistem sadece firmware'i düşürüyor, baseband'i değil.

EVET BAŞLAMIŞ DÜŞÜRME OLAYI. YAZIYI BASINDAN SONUNA KADAR OKUDUM. MUHAKKAK İOS5.0.1 SHSH KAYDI GEREKİYOR. YÖNTEMİ DE BİRKAÇ SAAT İCİNDE YAYINLARLAR. VE BİR DE ÖNERİLERİ VAR. SU ANDA (BENİM GİBİ MESELA) 5.0.1 KULLANIP SHSH KAYDI OLMAYANLAR MUHAKKAK TİNYUMBRELLA İLE 5.0.1 SHSH KAYITLARINI MANUEL OLARAK ALSINLAR.

• Eee 5.1 untethered noldu . Ben telefonu alalı 3-4 gün oldu ve bana 5.1 lazım . Herkesde ne arasın 5.01 SHSH kaydı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Eee 5.1 untethered noldu . Ben telefonu alalı 3-4 gün oldu ve bana 5.1 lazım . Herkesde ne arasın 5.01 SHSH kaydı .

Sizinki yeni. Bizim gibi birkaç aydır veya bir seneden fazla kullananlarda var tabiki.

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

İngilizcesı yeterlı olan arkadaşlar bu habere bır göz atsın bakalım A 5 ıcın ıcın 5.1 den 5.0.1 dönme olayı var sanırım.

Evet gerçekten güzel gelişme. Sistemi çökerttiğim için 4.3.3e dönmek zorunda kalmıştım. Uygulama açıldığı zaman 5.0.1e dönerim bu şekilde. Haber için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 25 Mart 2012; 13:53:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Eee 5.1 untethered noldu . Ben telefonu alalı 3-4 gün oldu ve bana 5.1 lazım . Herkesde ne arasın 5.01 SHSH kaydı .

işte alalı 3 4 gün olmuş..ben ipadi yazın almıştım temmuzdan beri jb bekledim armut piş ağzıma düş sizinki :))) sabret biraz çıkar elbet yeni ipadin şerefine:)
  • New iPad için haber yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Bende çok uğraşmıştım sonunda dondüm 5.0.1 e ap ticket kaydını 5.0.1 birleştir restore et sorun yasamazsın...

Hocam valla gına geldi telefonla ugraş uğraş bunaldım. bu 5 veya 6. restorem. yukarda demek istediğim 5.1 semi tether jb ugrasmasın kimse sorun olabiliyor. ben yasadım. bu hafta 5.1 untethered çıkmazsa 5.0.1 için haftaya uğraşabilirim. :)

Teşekkürler...

• iPhone 4S 5.1 için semitether jb var mı?

• Yeni gelisme heyecan yaratti, bekliyorum bakalim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

iPhone 4S 5.1 için semitether jb var mı?

Hocam 0S 5.1 malesef Stefan Esserin tribinden dolayı henuz cıkmadı...
  • Umarım Sn0wbreeze ‘nin mimarı Ünlü Kanada ‘lı Hacker iHsn0w 5.0.1 dönmeyi cok uzun sürmeden yayınlarda Jaılbreak yaparız 15 gundur jalberaksız cıhazım cok yavan gelıyor...
  • Yok arkadaş, ben ümidimi yitirmeğe başladım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.