Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni ipad aldim untethered jb'nin gelcegi gunu iple cekiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 21 Mart 2012; 3:51:25 >
  • Bi Hayır Haber yokmu Daha Hani cobuk Gelecekti
  • Aaah ah,! A5 in mi var, derdin var ya, bu duruma sürüklediler bizi
  • gene yalan oldu jailbreak bekle bekle gelecek
  • çıksada kurtulsak artık yetti.
  • daha var gelmesine. hemen çıkıcak diye ümitlenmeyin
  • Stefan Esser‏@i0n1cYanıtla
    Retweetle

We were just informed by the publisher that iOS Hacker's Handbook, ISBN: 9781118204122 is on track for being available in May.

stefan esser in tweertinde verdiği bilgiye göre yanılmıyorsam ios 5.1 mayısta hazır olucak gibi...
  • mayıs mı ? ohaa yani... hazır olacak nesi varmı... zaten kırmıs kullanıyorlar... kullanıcılar için ayarlama yapıyorlar demeyin lutfen...
  • Bagis bekliyorlar
  • gelsin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: univ34

Stefan Esser‏@i0n1cYanıtla
    Retweetle

We were just informed by the publisher that iOS Hacker's Handbook, ISBN: 9781118204122 is on track for being available in May.

stefan esser in tweertinde verdiği bilgiye göre yanılmıyorsam ios 5.1 mayısta hazır olucak gibi...

kitap kardes o ne jailbreak i:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Orijinalden alıntı: univ34

Stefan Esser‏@i0n1cYanıtla
    Retweetle

kitap kardes o ne jailbreak i:))

• Mayıs mı? Mayıs'ta 5.2 çıkar
  • höh ne mayıs'ı be en fazla 2 hafta var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

höh ne mayıs'ı be en fazla 2 hafta var...

musclenerd in 5.0 jb li ipad2 sini hatirlar misiniz bilmem ? hic cikmayan bi jb idi..

i0nic tribe girdi cikartmam diyor
    chpwn ve arkadasi da cikartmayiz dedi
    isimiz musclenerde kaldiysa cikmaz 4 5 ay

geohot bi el atmadi su ise atsa boyle olmazdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kain061 -- 23 Mart 2012; 10:56:09 >
  • Yok galiba hala
  • ben fransız pod2g'den ümitliyim...

pod2g nin twetten(17 nmart) İ0nc1c'ye verdiği cevapta "Bir iOS 5.1 var gibi görünüyor. Bir dev hesabı sahibi güvenmeme hiçbir yere bağlı olmaksızın jb hazır." diyor.
    birbirlerine atıfta bulunuyorlar...bence hazır biri öbürününkini görmeyince yayınlamayacaklara benziyor...
  • Allah'tan A4' lerin donanımsal açığı var, bu kadar bekliyoruz ya bide olmasa kimbilir mekade beklerdik?
  • Hiç beklemenize gerek yok arkadaşlar en son çıkan jb sürümü ile jbnizi yapın. Cihazı açıp kapatmada sorun yok. Tam tethered değil yani. Semi durumda. Normal jb yi yaptım restore + jb yaptım. Cihaz açıp kapanıyor sorun filan yok yani merak etmeyin. ( ios 5.1 ) sadece cydia'ya girmiyor kapatıp açınca. Just boot yapınca sorun düzeliyor.

yani olur da zorda kalırsanız cihazınız kapanır şarjı biterse tekrardan açılıyor tırsmayın
  • DAHA ÖNCE HEP DÜŞÜK VERSİONDA BEKLEYİP YENİ VERSİONUN JB CIKINCA BENDE YENİ VERSİONA GECİYORDUM 5.1 İN JB CIKTI CIKACAK DEDİLER HEMEN 5.1 E GECTİK PİŞMAN OLDUM YA BUNE ARKADAŞ OT GİBİ TELEFON HİÇ BİŞEY YÜKLEYEMİYORUM ACTİVATOR ZATEN CABASI EN KÖTÜSÜDE TEWEET TAKİP ETMEKTEN BUNALDIM BİR DAHA JB CIKMADAN YENİ VERSİONA GECMEK Mİ TÖBE
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.