Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

arkadaşlar ben telefon aldım 4G sürümü 5.01 di şuanda 5.1 yayınlandı güncelleme bildirimi cıktı telefonda ama telefonumda cydia felan yüklü sanırım jb li. Güncelleştir diyeyim mi?

Deme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

arkadaşlar ben telefon aldım 4G sürümü 5.01 di şuanda 5.1 yayınlandı güncelleme bildirimi cıktı telefonda ama telefonumda cydia felan yüklü sanırım jb li. Güncelleştir diyeyim mi?

Deme.

aynen..
  • ben dayanamayıp 5.0.1 e geri döndüm,jailbreak siz olmuyo arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

quote:

Orijinalden alıntı: rutkuc

Ya istemeden 5.1 yaptik tabi, bence bu konuda en kötü olan sey, bi onceki versiyona, ornegin 5.01 e geri donemememiz. Ciksa da kurtuksak bari. Cabuk dediler de bi hafta coktan oldu bile :/

Shsh kaydınız varsa dönebilirsiniz.

Iphonemun var ama maalesef ipadi yeni aldigim icin kardesim guncellemis direk saolsun. Onceden jb yoktu zaten ustunde. Maalesef ki

• Ayni zamanda, su an cydiablog.com'da okudum ve adamlar kendi ipad 3 lerini yani A5X islemci ve 5.1 surumlu iOS u untethered jb yapmislar. Ama her makalede ayni zirilti, "halka henuz acamayacaklarini belirttiler". Neyse heralde gercekten yakindir, umariz..
  • bu 5.1'in gelmesini şarj durumundan dolayı istiyorum. duyduğuma göre düzelme varmış. 5.0.1'de acı çekiyorum, iki dakika oyunla %10 falan gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smee

bu 5.1'in gelmesini şarj durumundan dolayı istiyorum. duyduğuma göre düzelme varmış. 5.0.1'de acı çekiyorum, iki dakika oyunla %10 falan gidiyor.

5.1 yayınlandı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

quote:

bu 5.1'in gelmesini şarj durumundan dolayı istiyorum. duyduğuma göre düzelme varmış. 5.0.1'de acı çekiyorum, iki dakika oyunla %10 falan gidiyor.

5.1 yayınlandı ?

untethered jb?
  • a5'e daha fazla ağırlık verilmeli bence. sonuçta artık yeni nesil cihazlar a5 ve üstünde çıkıyor.
  • quote:

4 kullanan biri olarak duzelme falan olmadigini gormekteyim. Belki diger arkadaslarin psikolojik olabilir duzelme hissi ama, bendeki kullanim detaylarina gore ayni hicbir degisiklik yok. Keske yukseltmeseydim surumu, shsh kaydim falanda var ama bekliyorum artik untethered 5.1 icin. Umarim en kisa zamanda cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shsh kaydı 5.1 için artık alınıyor cydia'da. Untetheted jb yakındır. 2-3 güne kalmaz çıkar.
  • konuyu takipte kalayım da 5.1 e untethered çıkınca 5.1 e geçerim.
  • merhaba iOS 5.1 Untethered Jailbreak çıktı mı haberi olan varmı?? arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz... tşkler..
  • Alti ustu 2 sayfa usenmede oku !
  • abiler ipad 2 16 gb wifi modeline sahibim cihazda ios 5.0.1 yüklüydü ben gremlin 2 yükledim kapandı açılmadı ios 5.0.1 tekrar yüklemeye çalıştım herşeyi denedim olmadı bende ios 5.1 kurdum shsh kaydım var ama versiyon düşüremiyorum yardım edebilirmisiniz
  • şu kilitli iphone 4 lere gevey çıksın yeter sevgilim için üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilkim

abiler ipad 2 16 gb wifi modeline sahibim cihazda ios 5.0.1 yüklüydü ben gremlin 2 yükledim kapandı açılmadı ios 5.0.1 tekrar yüklemeye çalıştım herşeyi denedim olmadı bende ios 5.1 kurdum shsh kaydım var ama versiyon düşüremiyorum yardım edebilirmisiniz

Kimse edemez. Olmuyor.
  • ios 5.1 untethered yeni bilgiler varmı.tahmini ne zaman çıkar? takip ediyorum ama google çeviri den fazla anlaşılmıyor
  • Bende iPhone cydia da 5.1 için shsh kaydı görünüyor ama iPad için görünmüyor. Herkeste mı böyle yoksa bendeyi iPad ile ilgili bir sıkıntı mı var acaba??
  • Evet arkadaşlar. iPad 3 (Yeni iPad) dahil iOS 5.1 için JB yakında çıkıyor sanırım.

Stefan Esser akşam üzeri bol bol Tweet paylaştı konuyla ilgili. isteyenler okuyabilir.

https://twitter.com/#!/i0n1c
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.