Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Evet arkadaşlar. iPad 3 (Yeni iPad) dahil iOS 5.1 için JB yakında çıkıyor sanırım.

Stefan Esser akşam üzeri bol bol Tweet paylaştı konuyla ilgili. isteyenler okuyabilir.

https://twitter.com/#!/i0n1c

inşallah kısa sürede gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

quote:

Orijinalden alıntı: Smee

bu 5.1'in gelmesini şarj durumundan dolayı istiyorum. duyduğuma göre düzelme varmış. 5.0.1'de acı çekiyorum, iki dakika oyunla %10 falan gidiyor.

4 kullanan biri olarak duzelme falan olmadigini gormekteyim. Belki diger arkadaslarin psikolojik olabilir duzelme hissi ama, bendeki kullanim detaylarina gore ayni hicbir degisiklik yok. Keske yukseltmeseydim surumu, shsh kaydim falanda var ama bekliyorum artik untethered 5.1 icin. Umarim en kisa zamanda cikar.

zaten 5.1 güncellemesi 4s kullanıcılarının şarj sorunu için çıktı. yazılımla alakalı bir sorun yüzünden gereksiz şarj kullanımı oluyordu. aynı durum 4 te söz konusu değil. o yüzden 4 kullanıcıları için pek bir şey ifade etmiyor şarj sorununun giderilmiş olması.

• iphone 4 de de baya etkili oldu 5.1 şarj konusunda. Herkese tavsiye ederim
  • gelişme varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

iphone 4 de de baya etkili oldu 5.1 şarj konusunda. Herkese tavsiye ederim

Kesinlikle katılıyorum...
  • gelsin artık 5.1 lb :)

5.0.1 ile bekliyorum..
  • 5.1 jb için ilk cıkan bılgıler harici Twitterden bir haber cıkmadımı daha
  • Bu hafta karşılaştırmalı birkaç performans videosu yayınlayacağını yazmıştı geçen gün Stefan Esser
    Canı sıkılıyormuş sanırım bazı rütüşler sonrası JB yi çıkaracağını düşünüyorum.
    Ufak tefek eksiklikler varmış. Şuan büyük olasılıkla işi bitirdi ama stabilite olayını deniyodur.
    Bir hafta 10 güne çıkar sanırım..
  • bir hafta,10 günmü?..
  • quote:

Bu hafta karşılaştırmalı birkaç performans videosu yayınlayacağını yazmıştı geçen gün Stefan Esser
    Ufak tefek eksiklikler varmış. Şuan büyük olasılıkla işi bitirdi ama stabilite olayını deniyodur.

diğer hackerlar ile laf dalaşına mı girdi nedir bu i0nic..çat pat anladığım sizin jb şöyşe benimki böyle sizinkini tokatlar ben 3 açık buldum sizin kaç tane falan gibisinden..ilginç biri bu stefan esser
  • 4S telefonumun şarjından dolayı ya cydia yada şarj dedim 5.1 geçtim ama sanki attan indim eşeğe bindim. kendimi farklı telefon kullanıyormuş gibi hissediyorum şuanda..
  • bende yanlışıkla cihazımı 5.1 e yükseltenlerdenim.

5.01 ile 5.1 sürümlerinde aradaki "0" ı farketmeyip 2 gün boyunca jailbreak yapmaya çalışıp hatalar alıp kafayı yedim.

şimdi beklemediyim işte
  • Kaprıslı Stefan Esse rın yazdıklarına bakın twitter de sanırım zor cıkacak bu hafata veya dıgerlerı el atacak buna 5.1 vıdosunu yayınlayan stefanın amacı nedır? acaba....

http://twitter.com/#!/i0n1c
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: halilkim

abiler ipad 2 16 gb wifi modeline sahibim cihazda ios 5.0.1 yüklüydü ben gremlin 2 yükledim kapandı açılmadı ios 5.0.1 tekrar yüklemeye çalıştım herşeyi denedim olmadı bende ios 5.1 kurdum shsh kaydım var ama versiyon düşüremiyorum yardım edebilirmisiniz

Kimse edemez. Olmuyor.

Ipad i bilmem ama iPhone da oluyo,ben 2 gun once gectim,iPhone da oluyosa,iPad te de olur die dusunuyorum ama yinede denemedigim icin kesin bisey soleyemem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliakalin

quote:

quote:

abiler ipad 2 16 gb wifi modeline sahibim cihazda ios 5.0.1 yüklüydü ben gremlin 2 yükledim kapandı açılmadı ios 5.0.1 tekrar yüklemeye çalıştım herşeyi denedim olmadı bende ios 5.1 kurdum shsh kaydım var ama versiyon düşüremiyorum yardım edebilirmisiniz

Kimse edemez. Olmuyor.

Ipad i bilmem ama iPhone da oluyo,ben 2 gun once gectim,iPhone da oluyosa,iPad te de olur die dusunuyorum ama yinede denemedigim icin kesin bisey soleyemem..

ipad 1 olurdu ama ipad2 olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aliakalin

quote:

quote:

Kimse edemez. Olmuyor.

Şöyle söyleyeyim, A4 işlemciler iphone 3gs, 4 ve ipad 1de oluyor. A5 olan 4S ve ipad 2de maalesef olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Bu hafta karşılaştırmalı birkaç performans videosu yayınlayacağını yazmıştı geçen gün Stefan Esser

diğer hackerlar ile laf dalaşına mı girdi nedir bu i0nic..çat pat anladığım sizin jb şöyşe benimki böyle sizinkini tokatlar ben 3 açık buldum sizin kaç tane falan gibisinden..ilginç biri bu stefan esser

ilginç biri olduğuna şüphe yok.
    Ancak şahsen, bu tarz bir "nerd" 'in, ios hack ile kazandığı parayı amsterdam'da sex theatre vb yerlere giderek harcadığını düşünüyorum.
    Biz de adamın keyfinin düzelip tekrar jb üzerine yoğunlaşmasını bekliyoruz.

Apple her yeni yazılımına bir düzeltme veya yeni bir özellik getirdiği sürece bu adamın tweetlerine daha çok bakar dururuz.

Merak edenler için Stefan Esser

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakpadir -- 20 Mart 2012; 23:55:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakpadir

quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

ilginç biri olduğuna şüphe yok.
    Ancak şahsen, bu tarz bir "nerd" 'in, ios hack ile kazandığı parayı amsterdam'da sex theatre vb yerlere giderek harcadığını düşünüyorum.
    Biz de adamın keyfinin düzelip tekrar jb üzerine yoğunlaşmasını bekliyoruz.

Apple her yeni yazılımına bir düzeltme veya yeni bir özellik getirdiği sürece bu adamın tweetlerine daha çok bakar dururuz.

Merak edenler için Stefan Esser

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI

son twitter bildirimlerine bakın ..
    bazı takipçiler neden jb yayınlamıyorsuni,yapamadıni,fake bu, yapan adam salar jb'i falan diye yazmış ...adamımız bozulmuş sinir etmiş tek tek geri twitt etmiş..
    birazcık huyuna gidilmesi lazım sanırım:)

ayrıca zamanında elevat0r diye ipad 2 jb yapma muhabbeti vardı ama yalan oldu..Allaha şükür sadece onda değil 2 farklı elde jb var ..birde pod2g bulursa iyi olur o da uğraşıyordu

ayrıca adam sadece ios hack işi ile ilgili değil..php açıkları şirket kurum vs açıklarını bulmakla ünlü yöre yöre diyar diyar gezen semirlere katılan bir vatandaş ama totosu ve egosu çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kain061 -- 21 Mart 2012; 0:08:49 >

• Alman değilmi. Domuz eti yiye yiye herşey beklenir
  • a5 5.1 bekle dur diabloya dönücek sonumuz heralde beklemekten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.