Bildirim
İos 5 ve 3gs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende ilk başta tereddüt ettim geçmekle ama çok memnun kaldım. Öncelikle safari oldukça hızlanmış ve herhangi bir kasma ve donma olmuyor. Yalnız sıfırdan kurulum yaparsan bence daha iyi otekı turlu sorunlar çıkıyor dıye duydum. Senin için ne kadar en önemli bilmiyomda ıos 5 ,çin untetret jaılbrek daha çıkmadı. Bunu gözönüne alarak yükseltmen senin hayrına. -
Peki 3gs icin getirilen yenilikler nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: InfernoRazor
Peki 3gs icin getirilen yenilikler nedir?
http://www.ozgurcetin.com.tr/?p=996 burdaki bütün yenilikler 3gs içinde geçerli. -
bende kurdum sıkıntı yok. tek sıkıntısı menü girişleri bazen sinirinizi bozabilir. bazen takılabiliyor. -
Yukarda mesaj geldigi zaman bildirim gozukuyo o sarji cok yemez mi nerden kapaniyo acaba -
Ben de 3GS sahibiyim.Pil ömründe inanılmaz bir artış oldu.İlk başlarda menü geçişleri yavaştı ama şimdi eski haline döndü çok memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: themagnificent
Ben de 3GS sahibiyim.Pil ömründe inanılmaz bir artış oldu.İlk başlarda menü geçişleri yavaştı ama şimdi eski haline döndü çok memnunum.
Aynen katılıyorum. Pil ömrü inanılmaz artış gösterdi. 24 saatte aynı kullanım tarzıyla IOS 5'ten önce %20'lere düşen pil ömrü artık %70lere düşüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: BaZZaM
quote:
Orijinalden alıntı: themagnificent
Ben de 3GS sahibiyim.Pil ömründe inanılmaz bir artış oldu.İlk başlarda menü geçişleri yavaştı ama şimdi eski haline döndü çok memnunum.
Aynen katılıyorum. Pil ömrü inanılmaz artış gösterdi. 24 saatte aynı kullanım tarzıyla IOS 5'ten önce %20'lere düşen pil ömrü artık %70lere düşüyor.
O kadar mı fark etti? Bende sanki çok fazla değişiklik olmadı.
-
Yahu temiz format attıktan sonra hangi sürüm olursa olsun yükselir. -
Temiz formattan kasit nedir? -
"Restore" -
Bide jaılbrek yoksa şarj süresi artıyor. -
benimde 3gs sanıyorum 2 yılı geçti. en stabil en güzel ios oldu bu. pil ömrü ise hakikaten uçtu gitti. sanki yeni gibi.
artıları ise sadece üstten aşağıya açılan ekran için bile (adı aklıma gelmiyor) yüklenebilir. -
Safaride linke basili tutunca arka planda ac 3gs lerde de var dimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
Safaride linke basili tutunca arka planda ac 3gs lerde de var dimi
Evet, var tabiki. -
3g yi 3gs yapicamda sorayim dedim ne olur ne olmaz
benim icin cok onemli o :) sagolasin -
bnde de 3gs var bnde tereddutteyım ama burda bazıalrı hafıf kasma var demıs bazıları hıc yok demiş mesela arkada program acıkken kasma oluyormu bırsey ındırken fln -
quote:
Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight
bnde de 3gs var bnde tereddutteyım ama burda bazıalrı hafıf kasma var demıs bazıları hıc yok demiş mesela arkada program acıkken kasma oluyormu bırsey ındırken fln
BENDE BAZEN MENÜ GEÇİŞERİNDE KASMA OLUYOR DOSTUM ONUDA HİSSETMİYOM BILE -
quote:
Orijinalden alıntı: devitos
quote:
Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight
bnde de 3gs var bnde tereddutteyım ama burda bazıalrı hafıf kasma var demıs bazıları hıc yok demiş mesela arkada program acıkken kasma oluyormu bırsey ındırken fln
BENDE BAZEN MENÜ GEÇİŞERİNDE KASMA OLUYOR DOSTUM ONUDA HİSSETMİYOM BILE
iste bazıları en stabıl surum 3gs için demıs bırı farklı bırı farklı dıyor celıskıde kaldım bnde 4.3.5 yuklu suan cok stabıl ama yapsam mı yapmasam mı celıskıde kaldım
Benzer içerikler
- 2 telefonda aynı apple kimliği
- iphone 15 en çok tutulan renk
- ios iptv uygulaması ücretsiz
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- airpods pro cızırtı
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- iphone 16 resimleri
- iphone 15 sessize alma tuşu
- ios 16 duvar kağıdı
- iphone alarm çalmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X