Şimdi Ara

İos 5 ve 3gs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 3gs kullaniyorum sizce ios 5 e guncellemelimiyim 3gs icin artilari nelerdir ? İos 5 te sorun varmi ?

• Bende ilk başta tereddüt ettim geçmekle ama çok memnun kaldım. Öncelikle safari oldukça hızlanmış ve herhangi bir kasma ve donma olmuyor. Yalnız sıfırdan kurulum yaparsan bence daha iyi otekı turlu sorunlar çıkıyor dıye duydum. Senin için ne kadar en önemli bilmiyomda ıos 5 ,çin untetret jaılbrek daha çıkmadı. Bunu gözönüne alarak yükseltmen senin hayrına.
  • Peki 3gs icin getirilen yenilikler nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InfernoRazor

Peki 3gs icin getirilen yenilikler nedir?

http://www.ozgurcetin.com.tr/?p=996 burdaki bütün yenilikler 3gs içinde geçerli.
  • bende kurdum sıkıntı yok. tek sıkıntısı menü girişleri bazen sinirinizi bozabilir. bazen takılabiliyor.
  • Yukarda mesaj geldigi zaman bildirim gozukuyo o sarji cok yemez mi nerden kapaniyo acaba
  • Ben de 3GS sahibiyim.Pil ömründe inanılmaz bir artış oldu.İlk başlarda menü geçişleri yavaştı ama şimdi eski haline döndü çok memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

Ben de 3GS sahibiyim.Pil ömründe inanılmaz bir artış oldu.İlk başlarda menü geçişleri yavaştı ama şimdi eski haline döndü çok memnunum.

Aynen katılıyorum. Pil ömrü inanılmaz artış gösterdi. 24 saatte aynı kullanım tarzıyla IOS 5'ten önce %20'lere düşen pil ömrü artık %70lere düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaZZaM

quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

Ben de 3GS sahibiyim.Pil ömründe inanılmaz bir artış oldu.İlk başlarda menü geçişleri yavaştı ama şimdi eski haline döndü çok memnunum.

Aynen katılıyorum. Pil ömrü inanılmaz artış gösterdi. 24 saatte aynı kullanım tarzıyla IOS 5'ten önce %20'lere düşen pil ömrü artık %70lere düşüyor.

O kadar mı fark etti? Bende sanki çok fazla değişiklik olmadı.

• Yahu temiz format attıktan sonra hangi sürüm olursa olsun yükselir.
  • Temiz formattan kasit nedir?
  • "Restore"
  • Bide jaılbrek yoksa şarj süresi artıyor.
  • benimde 3gs sanıyorum 2 yılı geçti. en stabil en güzel ios oldu bu. pil ömrü ise hakikaten uçtu gitti. sanki yeni gibi.
    artıları ise sadece üstten aşağıya açılan ekran için bile (adı aklıma gelmiyor) yüklenebilir.
  • Safaride linke basili tutunca arka planda ac 3gs lerde de var dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Safaride linke basili tutunca arka planda ac 3gs lerde de var dimi

Evet, var tabiki.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 3g yi 3gs yapicamda sorayim dedim ne olur ne olmaz
    benim icin cok onemli o :) sagolasin
  • bnde de 3gs var bnde tereddutteyım ama burda bazıalrı hafıf kasma var demıs bazıları hıc yok demiş mesela arkada program acıkken kasma oluyormu bırsey ındırken fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

bnde de 3gs var bnde tereddutteyım ama burda bazıalrı hafıf kasma var demıs bazıları hıc yok demiş mesela arkada program acıkken kasma oluyormu bırsey ındırken fln

BENDE BAZEN MENÜ GEÇİŞERİNDE KASMA OLUYOR DOSTUM ONUDA HİSSETMİYOM BILE
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

bnde de 3gs var bnde tereddutteyım ama burda bazıalrı hafıf kasma var demıs bazıları hıc yok demiş mesela arkada program acıkken kasma oluyormu bırsey ındırken fln

BENDE BAZEN MENÜ GEÇİŞERİNDE KASMA OLUYOR DOSTUM ONUDA HİSSETMİYOM BILE

iste bazıları en stabıl surum 3gs için demıs bırı farklı bırı farklı dıyor celıskıde kaldım bnde 4.3.5 yuklu suan cok stabıl ama yapsam mı yapmasam mı celıskıde kaldım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.