öncelikle kolay gelsin.konuyu nereye açacağımı bilmediğim için yeni konu dedim.inş yanlış değildir.herhangi bir developer hesabım ve udid kaydım olmadan ios 6 beta 1 i yükledim ama sanırım apple yetkililerin işi olsa gerek bütün yedeklerime şifre koymuşlar.bu şifreler için pc ye kaç defa format attım kim bilir.herşeyi yeniden kurdum ama nafile her aldığım yedek tekrar şifreleniyor.aslında ios 6 dan geri dönmemin bir sebebi de yedeğimi yükleyememem.bilmediğim bir şifre istiyor benden bir sürü şifre denedim ama nafile.icloudda yedeğim vardı ama sabırsızdım direk telefonu açtım i tunesten yüklerim diye olmadı.6 dayken tekrar 6 yüklemek istedim olmadı.kısacası her açık kapanmış durumda.son bi çarem var 5.0.1 ipsw me shs imzalatmak ifaith ile şuan ipsw dosyası iniyor diye bunları yazmak istedim.belki ben uğraşana kadar biri cevaplar diye.host dosyasındakş değişiklikleri yapıp denedim yine olmadı bunu da söyliyim yani neyse kolay gelsin şimdilik.deniyecem olursa buraya tekrar yzarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme