Şimdi Ara

ios 6'lı ipad 2 yi ios 8.2 ye güncellesem mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde ios 6 lı ipad 2 var ve office uygulamalarını kullanabilmem için güncellemem gerekiyor. kullanan arkadaşlar fikirlerini söylerlerse memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

• Bende de 7.1.3'lü iPad 2 var ama doğru düzgün bir cevap bulamadım 8.2 güncellemesi için.. Belki gerçek kullanıcılar görürler konuyu da bir fikir verirler bizlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Bende de 7.1.3'lü iPad 2 var ama doğru düzgün bir cevap bulamadım 8.2 güncellemesi için.. Belki gerçek kullanıcılar görürler konuyu da bir fikir verirler bizlere.
    ios 6 nın müşterisi bol malum ios serileri içindeki en iyisi en stabili ve sağlamı en güzel arayüzlü serinin sonuncusu ios için çok ayrı bir yeri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

ios 6 nın müşterisi bol malum ios serileri içindeki en iyisi en stabili ve sağlamı en güzel arayüzlü serinin sonuncusu ios için çok ayrı bir yeri var

Ee? Soruya cevap mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Ee? Soruya cevap mi bu?

Alıntıları Göster
    ios 6 performansı bulamayacağın kesin ama ortada bir gereklilik varsa geç derim. hem diğer uygulamaların da son sürümlerini kullanmış olursunuz.

ios 6 yı öven adamlar daha önce de aynı şekilde 5 i överler 6 dan şikayet ederlerdi. bu hep böyle gidecek. ios 9 çıkınca 8 için aynılarını duyacağız bu adamlardan.

• Dogrusu ios 7 degilde ios 8 ile ipad 2 nin performansi artti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scroman's

Dogrusu ios 7 degilde ios 8 ile ipad 2 nin performansi artti

Kullanıyor musunuz yoksa duyuma göre mi yazıyorsunuz ?
  • Benim ios 6 sürümlü ipad 2 cihazım vardı 2 sene boyunca o şekilde kullandım,hem hızlı hem de şarj süresinden çok memnundum,
    bir arkadaşa sattım,arkadaş kazayla 7'ye güncellemiş 6 nın stabilitesini bulamadığı için pek memnun olmamıştı,
    İpad 2 için geçilecek en iyisi ios 7 sürümdür,onda bile kasma ve donma sorunu oluyor,8'e geçerseniz eski hız ve şarj kullanımını hiç göremezsiniz
    Size tavsiyem,ios 6 gibi efsane sürümü bırakmayın
  • quote:

quote:

Kullaniyorum
  • quote:

quote:

quote:

Kullaniyorum

Alıntıları Göster
    ios 8 li kullanan arkadaşlar merak ettiğim şarj süresinden ziyade stabilite, uygulama açılış süreleri ve uygulamalardaki kullanım size tatmin etti mi?

• quote:

quote:

quote:

Kullaniyorum

Stabilite ve uygulama kullanımı olarak iOS 7 ile karşılaştırmanızda ne gibi farklar (- ve +) var peki ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kullaniyorum

Stabilite ve uygulama kullanımı olarak iOS 7 ile karşılaştırmanızda ne gibi farklar (- ve +) var peki ?

Zaten ipad 2 bu fazla sey beklemiyorum ben artik dizi izliyorum arada oyun vs ama bence ios7 ye gore daha hizli ios 8.1 JB kullaniyorum

• İos 6.1.2 li ipad 2 im var ve güncellemeyi düşünmüyorum.
  • simetrix_66 S kullanıcısına yanıt
    güncelleme derim. hiçbir zaman ios 6'daki performans ios 7-8 de alamıyorsun. ios 7 neyse bir nebze daha iyiydi ama 8 ile birlikte iyice kasılmaya başladı. en azından benimki öyle. gerçi kişiden kişiye değişeceğini sanmıyorum.
  • Benim ios 6.1.3 yüklü, 9 aylık iPad 2'nin 14 saate yakın ekran kullanım süresi var.
    iPad mini retina da kullanmaya başladığım için, iPad 2'yi seyrek kullandığımdan bekleme süresi 18 gün olmuş..
    ios 7.0.4 yüklü iPad mini retina ile ios 6.1.3 yüklü iPad 2 arasında hız olarak çok abartılı bir fark yok..
    Arkadaşımın aynı zananda satın aldığı iPad 2'sini merak edip 8.1.3'e güncellemişti, 8 saat ekran süresi var..
    Hız olarak da, ios 6'ya göre daha yavaş tabi, sanırım 512 mb ram yetmiyor.. Bazen kasmalar yapabiliyor ve açtığı bir uygulama kendiliğinden kapanabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Nisan 2015; 14:40:20 >
  • Kullanım süresi ekran alıntısını eklemeyi unuttum, düzenleme ile de eklenmedi sanırım, tekrar ekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Kullanım süresi ekran alıntısını eklemeyi unuttum, düzenleme ile de eklenmedi sanırım, tekrar ekliyorum..
    ben ios 8' e geçtiğime çok pişmanım. en azından ios7' de kalsaydım diyorum. jailbreak' li bir ios6 sürümü kullanıyorsanız hiç macera aramayın bence. cihaz çok kasılıyor ve pil süresi düşüyor ios8' de.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarslan724

ben ios 8' e geçtiğime çok pişmanım. en azından ios7' de kalsaydım diyorum. jailbreak' li bir ios6 sürümü kullanıyorsanız hiç macera aramayın bence. cihaz çok kasılıyor ve pil süresi düşüyor ios8' de.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. sanırım ios 6 ile devam edicem bakalım gittiği kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetrix_66

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. sanırım ios 6 ile devam edicem bakalım gittiği kadar :)

Alıntıları Göster
    1 yıl daha bekle müzeye satarsın ios6 mı kaldı ulan ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

1 yıl daha bekle müzeye satarsın ios6 mı kaldı ulan ya

Alıntıları Göster
    ipad3 8.2 jailbreak varmı..?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.