Bildirim
ios 6'lı ipad 2 yi ios 8.2 ye güncellesem mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de 7.1.3'lü iPad 2 var ama doğru düzgün bir cevap bulamadım 8.2 güncellemesi için.. Belki gerçek kullanıcılar görürler konuyu da bir fikir verirler bizlere. -
ios 6 nın müşterisi bol malum ios serileri içindeki en iyisi en stabili ve sağlamı en güzel arayüzlü serinin sonuncusu ios için çok ayrı bir yeri varquote:
Orijinalden alıntı: TR_001
Bende de 7.1.3'lü iPad 2 var ama doğru düzgün bir cevap bulamadım 8.2 güncellemesi için.. Belki gerçek kullanıcılar görürler konuyu da bir fikir verirler bizlere. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilko
ios 6 nın müşterisi bol malum ios serileri içindeki en iyisi en stabili ve sağlamı en güzel arayüzlü serinin sonuncusu ios için çok ayrı bir yeri var
Ee? Soruya cevap mi bu? -
ios 6 performansı bulamayacağın kesin ama ortada bir gereklilik varsa geç derim. hem diğer uygulamaların da son sürümlerini kullanmış olursunuz.quote:
Orijinalden alıntı: ulasatesquote:
Orijinalden alıntı: ilko
ios 6 nın müşterisi bol malum ios serileri içindeki en iyisi en stabili ve sağlamı en güzel arayüzlü serinin sonuncusu ios için çok ayrı bir yeri var
Ee? Soruya cevap mi bu?
Alıntıları Göster
ios 6 yı öven adamlar daha önce de aynı şekilde 5 i överler 6 dan şikayet ederlerdi. bu hep böyle gidecek. ios 9 çıkınca 8 için aynılarını duyacağız bu adamlardan.
-
Dogrusu ios 7 degilde ios 8 ile ipad 2 nin performansi artti -
quote:
Orijinalden alıntı: Scroman's
Dogrusu ios 7 degilde ios 8 ile ipad 2 nin performansi artti
Kullanıyor musunuz yoksa duyuma göre mi yazıyorsunuz ? -
Benim ios 6 sürümlü ipad 2 cihazım vardı 2 sene boyunca o şekilde kullandım,hem hızlı hem de şarj süresinden çok memnundum,
bir arkadaşa sattım,arkadaş kazayla 7'ye güncellemiş 6 nın stabilitesini bulamadığı için pek memnun olmamıştı,
İpad 2 için geçilecek en iyisi ios 7 sürümdür,onda bile kasma ve donma sorunu oluyor,8'e geçerseniz eski hız ve şarj kullanımını hiç göremezsiniz
Size tavsiyem,ios 6 gibi efsane sürümü bırakmayın -
quote:
quote:
Kullanıyor musunuz yoksa duyuma göre mi yazıyorsunuz ?
Kullaniyorum -
ios 8 li kullanan arkadaşlar merak ettiğim şarj süresinden ziyade stabilite, uygulama açılış süreleri ve uygulamalardaki kullanım size tatmin etti mi?quote:
Orijinalden alıntı: Scroman'squote:
quote:
Kullaniyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
Kullaniyorum
Stabilite ve uygulama kullanımı olarak iOS 7 ile karşılaştırmanızda ne gibi farklar (- ve +) var peki ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Kullaniyorum
Stabilite ve uygulama kullanımı olarak iOS 7 ile karşılaştırmanızda ne gibi farklar (- ve +) var peki ?
Zaten ipad 2 bu fazla sey beklemiyorum ben artik dizi izliyorum arada oyun vs ama bence ios7 ye gore daha hizli ios 8.1 JB kullaniyorum
-
İos 6.1.2 li ipad 2 im var ve güncellemeyi düşünmüyorum. -
güncelleme derim. hiçbir zaman ios 6'daki performans ios 7-8 de alamıyorsun. ios 7 neyse bir nebze daha iyiydi ama 8 ile birlikte iyice kasılmaya başladı. en azından benimki öyle. gerçi kişiden kişiye değişeceğini sanmıyorum. -
Benim ios 6.1.3 yüklü, 9 aylık iPad 2'nin 14 saate yakın ekran kullanım süresi var.
iPad mini retina da kullanmaya başladığım için, iPad 2'yi seyrek kullandığımdan bekleme süresi 18 gün olmuş..
ios 7.0.4 yüklü iPad mini retina ile ios 6.1.3 yüklü iPad 2 arasında hız olarak çok abartılı bir fark yok..
Arkadaşımın aynı zananda satın aldığı iPad 2'sini merak edip 8.1.3'e güncellemişti, 8 saat ekran süresi var..
Hız olarak da, ios 6'ya göre daha yavaş tabi, sanırım 512 mb ram yetmiyor.. Bazen kasmalar yapabiliyor ve açtığı bir uygulama kendiliğinden kapanabiliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Nisan 2015; 14:40:20 > -
-
-
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. sanırım ios 6 ile devam edicem bakalım gittiği kadar :)quote:
Orijinalden alıntı: sarslan724
ben ios 8' e geçtiğime çok pişmanım. en azından ios7' de kalsaydım diyorum. jailbreak' li bir ios6 sürümü kullanıyorsanız hiç macera aramayın bence. cihaz çok kasılıyor ve pil süresi düşüyor ios8' de.
Alıntıları Göster -
1 yıl daha bekle müzeye satarsın ios6 mı kaldı ulan yaquote:
Orijinalden alıntı: simetrix_66
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. sanırım ios 6 ile devam edicem bakalım gittiği kadar :)
Alıntıları Göster -
ipad3 8.2 jailbreak varmı..?quote:
Orijinalden alıntı: MysticDesign
1 yıl daha bekle müzeye satarsın ios6 mı kaldı ulan ya
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- apple taksit seçeneği çıkmıyor
- apple pencil ucu ne kadar gidiyor
- apk ios dönüştürücü
- ipad pdf üzerine not alma
- apple öğrenci indirimi belge istiyor mu
- ipad mi macbook mu
- dünyanın en pahalı tableti
- ipad pro
- ipad mini 7
- ios 18.0.1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X