Şimdi Ara

IOS 7.1 TAKVİM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar 7.1 takvimde tatil günlerinin bazıları yanlış bu sorunun çözümünü bilen varmı :)) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben tatil gunlerini acamadim bile. nasil yapiliyor ki?

• Takvim menüsüne gir ekranın altında takvimler secenegine gir diğer secenekler var orda tatiller türkiye doğrula 😉

• bende diger secenekler yok. sadece us holidays var, onu da degistiremiyorum.

• Elbette yeni guncellemeyle duzeltirler eğer iletilirse. Ama cokta onemli oldugunu sanmıyorum zaten cogunu biliyoruz

• bende herşey doğru ama bitek 2 şubata sevgililer günü demiş bitek orda var hata
  • ben mi bulamiyorum yoksa. bazilarinda var bazilarinda olmama ihtimali olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • switel kullanıcısına yanıt
    Türkiye hesabımı kullanıyorsunuz yoksa ABD hesabı mı?
  • Türkiye hesabı zaten hepsinde değil sevgililer günü sadece yanlış fazlada önemli değil ama düzeltilir diye düşünüyorum :)

• turkiye hesabi kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: switel

ben tatil gunlerini acamadim bile. nasil yapiliyor ki?

1 haziran gençlik ve spor bayramı ve 2 şubat sevgililer günü hatalarını nasıl düzeltirim diye ararken bu sayfaya denk geldim. Daha önce Gmail'in takvimini senkronize etmiştim (Gmail'in kendi içinde hazır takvimleri var). Ama iOS 7.1 in tatil günleri daha kapsamlı geldi fakat hatalı bir kaç günün olması beni biraz huylandırdı.

Buraya kadar yazmışken sizin de sorunuzun cevabı şöyle:
    Ayarlar>Genel>Uluslarası>Bölge Biçimi menüsünden Türkiyeyi seçerseniz takvim kısmına otomatik gelecektir.
  • Evet peki bu yanlış tarihlerin( 1 Haziran gençlik ve spor bayramı vs.) nasıl gidebileceğini bilen yok mu peki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hort olacak ama 2015-2016 yillari arasindaki resmi tatil, ozel gunler ve dini takvim gunlerine asagidaki linkten ulasabilirsiniz. Bunu kullandiktan sonra iosun kendi takvimine gerek kalmaz.

http://www.yasinokur.com/#faydali-linkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.