Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
609.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam mesela whatsapp veya facebook mesengerden mesaj gelince uygulamadan cıkmadan yanıtlamak için tweak varmı

edit: auki sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax 1907 -- 24 Eylül 2014; 18:53:36 >
  • kardeş eline saglık sayende jb yaptım çok teşekkür ederim.. pangu uygulaması ile hallettim ip5 7.1.. ilk denemede olmadı ama ikinci seferde oldu. açılınca hiçbir uygulama yoktu az kalsın yüreğime inecekti sonra birden tüüm uygulamalar gözüktü şimdi güzel oldu işte :)
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    AUKI, sadece sms ve imessage için.
    Whatsapp için COURIA FOR WHATSAPP veya INTERACTIVE MESSAGE NOTIFICATIONS var.
    Facebook Messenger kullanmadığım için benimde bilgim yok maalesef
  • Bi tweak vardi. Ana ekranda asagiya dogru kaydirinca cihaz kilitleniyordu. Cihazi restore ettim simdi bulamiyorum onu. Adi neydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bi tweak vardi. Ana ekranda asagiya dogru kaydirinca cihaz kilitleniyordu. Cihazi restore ettim simdi bulamiyorum onu. Adi neydi?

Aslock

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

AUKI, sadece sms ve imessage için.
    Whatsapp için COURIA FOR WHATSAPP veya INTERACTIVE MESSAGE NOTIFICATIONS var.
    Facebook Messenger kullanmadığım için benimde bilgim yok maalesef

HOcam hangisini kullanıyorsun sorabilir iyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax 1907 -- 24 Eylül 2014; 20:59:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uzun zamandır 7.1.2'deyim jb var. Fakat şarj su gibi gidiyor. imzalar kapandı mı 7.1.1'e dönebilir miyim? ios8'e mi geçmeliyim yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

quote:

Bi tweak vardi. Ana ekranda asagiya dogru kaydirinca cihaz kilitleniyordu. Cihazi restore ettim simdi bulamiyorum onu. Adi neydi?

Aslock

Tamam buydu. Tesekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Aslock

Bende kurdum teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

quote:

quote:

Aslock

aşağı çekip parmağı çekmeden aynı hareketi yukarı yaparsanız da değiştirici etkinleşiyor.

• Sağol arkadaşım. Bu gibi farklı program tavsiyen var mı ?

• Arkadaşlar puffin browseri ücretsiz nasıl indirebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax 1907 -- 24 Eylül 2014; 23:12:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vShare' den indirebilirsin

• mylove kullanıcısına yanıt
    o tarz uygulamaları activator kullanarak halledebilirsiniz
  • quote:

Uzun olan uygulama simge isimlerini nasıl ortaliyorduk JB de restore sonrası unutmuşum
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

bu sorunu hala çözebilmiş değilim bi kere daha olmuştu summerboard u aktif hale getirince düzelmişti sanıyorum tam emin değilim.... fakat şimdi restore ettikten sonra bi türlü ortalayamadım yazıları uzun isimlerde devamı gözükmüyor kesik duruyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

quote:

quote:

Aslock

aşağı çekip parmağı çekmeden aynı hareketi yukarı yaparsanız da değiştirici etkinleşiyor.

Bunu bilmiyordum. Yeni bi sey daha ögrendik. Tesekkürler.

• mck94 kullanıcısına yanıt
    7.1.1 kapalı dönemezsiniz;

http://www.icj.me/ios/all#iPhone41
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    Whatsapp için herhangi bir tweak kullanmıyorum ama sms/imessage için AUKI kullanıyorum çünkü stabil ve şarja olumsuz bir etkisi yok denecek kadar az.
  • Arkadaşlar Merhab ;

Elimde iki adet fotoğraflarda da görüldüğü modellerden iPad var.
    Bunların her ikisine de ilk mesajda verilen linklerden Jailbreak yapabilirmiyim ?

Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum, uzun bir süredir uzak kaldım jailbreak olayına
    sizin yönlendirmelerinize ihtiyacım var. Teşeşkür ediyorum

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 25 Eylül 2014; 16:16:43 >

• Merhaba
    Ben 6 ay önce ipad air (celluler + wifi ) aldım İOS sürümü 7,1
    Biliyorsunuzdur aslında ipad bütün GSM şebeke sistemlerini 900 1800 mhz falan donanımsal olarak destekliyor ama YAZILIMSAL OLARAK acil çağrılar dışında arama yapmanıza izin vermiyor acaba buda halledilebilir mi

Mesela bir internet sitesindeki ilan da redsn0w ile jailbreak yapılmış eski sürüm bir ipad in TELEFON ÖZELLİĞİ kazandığından bahsediyordu
    link şu
    http://forum.donanimhaber.com/m_51591416/tm.htm
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorm
    7 inch ipad air den whatsup tango çalıştırmak harika olurdu
    acaba PANGU ile ipad imi jailbreak yapsam diğer özellikler serbest kaldığı gibi İPAD İMİN TELEFON ÖZELLİĞİ DE AKTİF OLUYORMU YANİ İÇİNE NORMAL SİM KART TAIP TELEFON GİBİ KULLANABİLECEKMİYİM
    böyle bir şey oluyor mu
    eğer böyle birşey oluyorsa harika valla
    bu arada phone-it-pad diye bir şey buldum ama paralı

• 
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.