Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
609.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 8 sizce nasıl 3g kapatamama haricinde bi sıkıntısı var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 7.1.2 açıkken temiz restore yapıp jb li kullanmak isteyen arkadaşlara Çakışmayan Sorunsuz kullandığım tweekleri ve uygulamları listeliyecem ve ardından kullanıp çakşan tiwwkleri uygulamları söylüyecem
    1-ifile+
    2-Winterboard+
    3-Activator+
    4-Action Menu
    5-Jellylock7
    6-Barrel+
    7-AirBlue Sharing+
    8-iCleaner Pro+
    9-Localappstore
    10-Auxo 2
    11-Appcake+
    12-Classic Dock
    13-Multiiconmover
    14-BioProtect
    15-BiteSMS+
    16-SwipeSlection Pro
    17-Zeppelin
    18-3g unrestrictor+

APEX ile Barrel ve BiteSMS (Bite İle niye çakışıyor Çözemedim )
    springtomize 3 ile ClassicDock

Bunlar dfu moduna atıyor denedim arkadaşlar bende oluşan kanat bu oldu belki bazı arkadaşlarda olmamıştır oda onların şansı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L u g a l -- 26 Eylül 2014; 14:34:43 >
  • ios 8 den 7.1.2 ye döndüm jb kuracaktım ama işim çıktı kuramadım ancak bugün kullanırken sanki ios 8 de daha az sarj tüketiyor gibi geldi bana 8 e geçtiğimde 1 günü rahat çıkarıyordu bugün zor dayandı jb yapmayada çekiniyorum daha da beter olacak diye
  • arkadaşlar rahmetliyi nasıl bilirdiniz? iyisiyle kötüsüyle :D 7.1.2 de tarihin tozlu raflarına kalkmış durumda .
  • merhaba ben jailbreak yeni yaptım ve neler nasıl yuklıcem bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

Arkadaşlar 7.1.2 açıkken temiz restore yapıp jb li kullanmak isteyen arkadaşlara Çakışmayan Sorunsuz kullandığım tweekleri ve uygulamları listeliyecem ve ardından kullanıp çakşan tiwwkleri uygulamları söylüyecem
    1-ifile+
    2-Winterboard+
    3-Activator+
    4-Action Menu
    5-Jellylock7
    6-Barrel+
    7-AirBlue Sharing+
    8-iCleaner Pro+
    9-Localappstore
    10-Auxo 2
    11-Appcake+
    12-Classic Dock
    13-Multiiconmover
    14-BioProtect
    15-BiteSMS+
    16-SwipeSlection Pro
    17-Zeppelin
    18-3g unrestrictor+

APEX ile Barrel ve BiteSMS (Bite İle niye çakışıyor Çözemedim )
    springtomize 3 ile ClassicDock

Bunlar dfu moduna atıyor denedim arkadaşlar bende oluşan kanat bu oldu belki bazı arkadaşlarda olmamıştır oda onların şansı.

apex2 ücretini ödeyip aldığınızda hiçbir tweak ile çakışmıyor. satın aldığımdan beri safe mod sorunu, donma takılma yaşamadım.

• iphonu projektör yapan program varmı acaba

• Arkadaşlar Iphone Ekranını Ipad de görebileceğimiz uygulama varmıydı ?
  • Arkadaşlar Kalora reposundan CameraTweak 2 (İOS 7) yüklemiştim 7 gün sonra trial uyarısı vermeye başladı! Silip tekrar kurdum ama Beni satın almaya yönlendiriyor! Bu Tweak i başka nereden bulabilirim arkadaşlar ?

• Arkadaşlar telefondaki kişileri sim karta kopyalayabileceğim bir tweak biliyor musunuz?
  • :SworD: kullanıcısına yanıt
    app store da teamviewer var iphone dan pc ye filan bağlana biliyorsun ipad ile iphone denemedim ama bir bakın isterseniz
  • Arkadaşlar uygulamarının eski versiyonlarının ipasını nerden bula biliriz bana MxTube for YouTube v3.5 yada 4.00 lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L u g a l -- 27 Eylül 2014; 17:49:12 >
  • Ne zaman cikacak bu ios8 jailbreak hadi artik pangu

• mylove kullanıcısına yanıt
    HYI ve BiteYourApple da var görünüyor
  • 6.1 den 7.1.2 ye geçeceğimde,pek anlamıyorum,imzalar vs kalktı diyorlar,şimdi ben 7.1.2 ye geçebilirmiyim jb yapmak istiyorum?,bugün 7.1.2 için 1 küsür gb dosya indirdimde,gerisini arkadaş yardımı ile yağacağım
  • appaddict
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

HYI ve BiteYourApple da var görünüyor

Teşekkür ederim. Bir kaç yerde buldum ama olmadı! Bu bahsettiğiniz repoların tam adı neydi ?

• mylove kullanıcısına yanıt
    BiteYourApple
    http://repo.biteyourapple.net.

HackYouriPhone
    http://repo.hackyouriphone.org.
  • Fenix hocam, uygulamalarda çıkan reklamları kaptma tweaki varmı. Uygulamanın altında çıkıyo zaten ekran küçücük iyice küçük oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornavidaİsmail

6.1 den 7.1.2 ye geçeceğimde,pek anlamıyorum,imzalar vs kalktı diyorlar,şimdi ben 7.1.2 ye geçebilirmiyim jb yapmak istiyorum?,bugün 7.1.2 için 1 küsür gb dosya indirdimde,gerisini arkadaş yardımı ile yağacağım

Imzalar gitti 7.1.2 yükleyemezsiniz

• 
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.