Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
609.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fotoları kaldır ya da düzenle dostum / imei no okunmasın..
  • fanatikforumcu F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    1. fotodaki ipad 4.nesil ve 2. fotodaki ipad de 3.nesil.
    İkisine de jailbreak yapabilirsiniz eğer ios 7.0.x veya ios 7.1.x sürümlerindeyseler
  • ARKADAŞLAR BİLİYORUM YERİ DEĞİL ANCAK GÜNLERDİR ÇÖZÜM BULAMADIM BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM.

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Merhabalar.
    2 gündür ipsw dosyası konusunda sıkıntı yaşıyordum.Onu hallettim ancak iphone kapalı itunes bağlayın şeklinde bir yazı var ekranda.itunes a bağladığımda da kilidi kaldırmamı istiyor ancak sadece acil arama yapabiliyorum kilit kaldırma seçeneği yok.Redsn0w ile dfu ipsw oluşturdum ancak telefonun home tuşu çalışmadığından dfu moda alamıyorum ve tıkandım kaldım nedir bu işin çözümü.

Kısacası:
    1-iphne kapalı hatası alan bir 4S telefon
    2-itunes parolayla kitlenmiş kilidi açın diyor ancak sadece acil arama yapılabiliyor kilidi kaldıramıyorum
    3-home tuşu çalışmadığından telefonu dfu moda alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vshare kurdum puffini indirdim ama şimdi açılmıyor uygulama arkaplanda kalıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Merhaba,
    1. fotodaki ipad 4.nesil ve 2. fotodaki ipad de 3.nesil.
    İkisine de jailbreak yapabilirsiniz eğer ios 7.0.x veya ios 7.1.x sürümlerindeyseler

ilk mesajda ki linklerle yapabilirim değil mi ?
  • fanatikforumcu F kullanıcısına yanıt
    Eğer ios 7.0.x sürümüyse Evasi0n ile, ios 7.1.x ise Pangu ile jailbreak yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Eğer ios 7.0.x sürümüyse Evasi0n ile, ios 7.1.x ise Pangu ile jailbreak yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim işlem tamam
    şimdi sıra repolarda...
  • arkadaşlar merhaba,

androidlerdeki gibi ekrana vurarak iphone'u uyandırma tweek'i var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

arkadaşlar merhaba,

SmartTap Olması Lazım :) Ama Şarjı Etkiliyor Diye Biliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 25 Eylül 2014; 19:09:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

arkadaşlar merhaba,

ozaman bulaşmayayım hocam teşekkür ederim
  • BENCEDE ŞARJI SUSAMIŞ BOĞA GİBİ İÇİYOR :)
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    hocam şu link deki video bir baksan belki işe yarar http://www.youtube.com/watch?v=zpjADB2Ags4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

arkadaşlar merhaba,

Ben jailbreak ve sizlerin sayesinde tweakler ile diğer telefonlarda yapılanları İphone'um da yapınca iphonu'u ma karşı sevgi kıvılcımları yoğunlaşıyor ve yeniden aşık oluyorum :) bahsi geçen son tweak ile engelimden dolayı ellerimi zor kullandığımdan dolayı benim için İphone'u kullanmak çok daha kolay oldu :) Paylaşımlar için Teşekkür ederim arkadaşlar..

Kalora bu tweak için teşekkür ederim. Sizin reponuzdan Smarttap'ı yükledim ancak saat ayarını değişmek istediğimde program buna izin vermiyor! Bunu düzeltmenin veya başka bir repodan daha sağlıklı çalışanını bulma şansımız var mı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 25 Eylül 2014; 20:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ios 7 ye dönüş hakkında herkes birşeyler yazmış tek bir şey soracağım cihazı dfu moda almadan yapsak sorun olur mu?
  • pangu ile 7.1.2 iphone 5 e jb yaptim fakat appstoredan onceden indirmis oldugum uygulamari silemiyorum. silmek istedigim zaman cihaz donuyor ve springboard crashed uygulamasi veriyor? cozumu nedir bilenleriniz var midir acaba?
  • It's (nearly) here. Ascend being submitted within two days.

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • Destiny iphone theme

• CallBar v3 Teaser

• 8,0,2 YAYINLANDI 7,1,2 İMZALARI YAKINDA KAPANIR DÖNMEK İÇİN SON GÜN OLA BİLİR GEÇECEK VEYA TEMİZ RESTORE EDECEK ARKADAŞLAR VARSA ELİNİ ÇABUK TUTSUN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L u g a l -- 26 Eylül 2014; 11:55:38 >
  • L u g a l kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.