Bildirim
ios 7 bedava olacak denilen uygulamalar nasıl yüklenecek?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kısa bir süre içerisinde ücretsiz hale gelecektir. Bazıları ücretsiz indirebilmiş iOS7'nin dün çıkması itibariyle... Sanırım aktif edilen udid sıralaması, vs. var.
Ekstra yapacağınız bir şey yok şimdilik. -
Bu eski cihazlar içinde geçerli olacak mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: AMERICOS
Bu eski cihazlar içinde geçerli olacak mı?
1 eylulden itibaren aktive edilen cihazlar icin gecerli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim bildigim bu ucretsiz urunler konusu 5s ve yeni cıkacak urunlerle kullanılabilecek... -
eylül 6 da aldım ama hala ücretli görünüyor bakalım düzelecek mi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yumyyumy
eylül 6 da aldım ama hala ücretli görünüyor bakalım düzelecek mi.
Bende 10 eylül gibi almıştım apple storeye iwork yazdım paket sanırsam bir kaç uygulama var ücretsiz olarak indiriyorum şuan bilginize
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Multe
quote:
Orijinalden alıntı: Yumyyumy
eylül 6 da aldım ama hala ücretli görünüyor bakalım düzelecek mi.
Bende 10 eylül gibi almıştım apple storeye iwork yazdım paket sanırsam bir kaç uygulama var ücretsiz olarak indiriyorum şuan bilginize
teşekkür ederim. bakalım cihazı bizim oğlana verdim öğleden sonra bir kez daha deneyeyim ozaman. -
Ben ios7 yi kurduktan sonra ilk app store'a girisimde "indirmek ister misiniz" diye sordu, indirdi hepsini birlikte. ipad4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazık ki 1 eylül sonrası alınan cihazlar için geçerli olacakmış :( -
quote:
Orijinalden alıntı: dampire
Ben ios7 yi kurduktan sonra ilk app store'a girisimde "indirmek ister misiniz" diye sordu, indirdi hepsini birlikte. ipad4
Shift+Restore ilemi yüklediniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dampire
cihazı ne zaman almıştınız ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X