Şimdi Ara

İos 7 Öncesi Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar İos 7 den beklentileriniz nelerdir ? Ayrıca ne gibi değişiklikler çıkacak telefonumu ona göre satıcam bu benim için çok önemli eğer ios 7 hakkında bilginiz var ise lütfen paylaşın ve tahminlerinizi de söylerseniz sevinirim eğer bilgiler iyi değilse yani ios 7 de fazla özellik değişiklik olmayacak ise telefonumu satıcam o yüzden bu konu benim için çok önemli Şimdiden Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicevicen4505 -- 13 Nisan 2013; 19:55:41 >

• Zannederim siz donanım haber takipçileri IOS 7 yi hazırlıyor diye düşünüyorsunuz. Kasaptaki ete soğan doğramayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple calisanlarindan baska kimsenin bilgisi yok. Beklenti herkese cok. Burda beklediklerimizi yazacaksan ve ona gore satip satmamaya karar vereceksen. Saglikli olmaz. Bekle ciksin, ona gore sat ya da satma. Ya sat, ciksin, begenirsen tekrar alirsin.

• Buradaki yorumlarla nasıl telefonunuzu satacaksınız onu anlamadım. iOS 7 ile ilgili bir sürü dedikodular çıkmakta. Fakat henüz çıkış tarihi bile kesinleşmemiş vaziyette. Bir grup 29 Hazirandaki tanıtıma yetiştirilmeye çalışıyor diyor, diğer bir grup da Eylül dönemi tanıtımı yapılır diyor. Yani beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var. Burada ne için satacağınız önemli. Köklü değişiklik geleceğini ben zannetmiyorum (şahsen). Beklemekten başka bir yol bulunmamakta şimdilik. Satma isteğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 13 Nisan 2013; 20:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Apple calisanlarindan baska kimsenin bilgisi yok. Beklenti herkese cok. Burda beklediklerimizi yazacaksan ve ona gore satip satmamaya karar vereceksen. Saglikli olmaz. Bekle ciksin, ona gore sat ya da satma. Ya sat, ciksin, begenirsen tekrar alirsin.

hocam haklısınız ancak 4s aldım ve 1 ay kullandım ios 7 eylül ekim gibi çıkacak yani görüp beğenmez satarsam ürünün fiyatı düşer çok düşer diye korkuyorum konum belki sizlere saçma gelecektir ancak başka çare bulamadım özür dilerim böyle bir konu açtığım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Buradaki yorumlarla nasıl telefonunuzu satacaksınız onu anlamadım. iOS 7 ile ilgili bir sürü dedikodular çıkmakta. Fakat henüz çıkış tarihi bile kesinleşmemiş vaziyette. Bir grup 29 Hazirandaki tanıtıma yetiştirilmeye çalışıyor diyor, diğer bir grup da Eylül dönemi tanıtımı yapılır diyor. Yani beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var. Burada ne için satacağınız önemli. Köklü değişiklik geleceğini ben zannetmiyorum (şahsen). Beklemekten başka bir yol bulunmamakta şimdilik. Satma isteğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olunabilir

hocam ben iosu açıkcası çok beğendim ancak iphone ekranı küçük geldiği için satmak istedim telefoncular bana satma bak iphone 4s çok güzel bir cihaz hem ios 7 gelecek falan dediler bende çok merak ettim nedir bu ios 7 nasıl bişey diye. konu belki saçma gelebilir ama çok çaresiz kaldım açıkcası ios 7 çok güzel bişeyse satmam diye düşünüyorum sonradan pişman olmamak için

• haziranda tanıtılır yaklaşık 2 ay gibi bir süre var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

haziranda tanıtılır yaklaşık 2 ay gibi bir süre var

Haziranda tanıtılacaksa iyimiş hocam ben eylül ekim gibi biliyordum
  • Sat sende kurtul biz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Sat sende kurtul biz de

Hocam haklısınız çok uzattım özür dilerim
  • Çift tıkladığımızda açık olan uygulamaları gösteren yerin sağ üst köşesine açık olan programları tek seferde kapatan bir tuş koysunlar.
    Klasör içi sayfa sistemi gelsin klasörün içine istediğimiz kadar uygulama koyabilelim.
    Bir iki geçiş efekti eklesinler.
    Son olarakda bluethoot dosya palaşımı olsa tadından yenmiycek arkadaşda bir şarkı bir resim görüp beğeniyorsun alamıyorsun illaha mail atıcak yada sen bir resim çekiyorsun istiyorlar mail atmak hiç pratik değil ama sanmıyorum ios 10 gelse yinede bluethoot paylaşımı getirmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Çift tıkladığımızda açık olan uygulamaları gösteren yerin sağ üst köşesine açık olan programları tek seferde kapatan bir tuş koysunlar.
    Klasör içi sayfa sistemi gelsin klasörün içine istediğimiz kadar uygulama koyabilelim.
    Bir iki geçiş efekti eklesinler.
    Son olarakda bluethoot dosya palaşımı olsa tadından yenmiycek arkadaşda bir şarkı bir resim görüp beğeniyorsun alamıyorsun illaha mail atıcak yada sen bir resim çekiyorsun istiyorlar mail atmak hiç pratik değil ama sanmıyorum ios 10 gelse yinede bluethoot paylaşımı getirmezler.

Bluetooth olayında hiç umudum yok hocam. Ama diğerleri iyi olurdu. Bir de kısayolları bir şekilde ekleyebilseler

• kişiselleştirilebilir bildirim merkezi
    dosya yöneticisi
    tabi ki çok daha fazla beklentim var ama bu ikisi aralarından mâkul olanları

• quote:

Orijinalden alıntı: vicevicen4505

quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

haziranda tanıtılır yaklaşık 2 ay gibi bir süre var

Haziranda tanıtılacaksa iyimiş hocam ben eylül ekim gibi biliyordum

haziranda sadece tanıtılıyor betaları çıkıyor final ise eylül veya ekim gibi çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vicevicen4505

quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Sat sende kurtul biz de

Hocam haklısınız çok uzattım özür dilerim

neden satıyosunuz ki 4s yada ip5 ios 7 güncellemesi almicak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

youtube de bir kaç video var apple tarafından koyulan. BuradanBuradan incelemenizi tavsiye ederim. En azından ön bilgi olur.

Bu videolar apple tarafinda konmus degil, yanlis bilgi vermeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şuanda ortaya ne iddialar atılıyor ama hiçbir iddia sonuca kavuşmayacak. Apple ne isterse onu yapıyor. Hiç mi kullanıcı isteklerini göz önüne alıp değişime gitmeyecek bu Apple .
  • İostan vazgeçme derim. Android pişmanlıktır
  • iyide bizene telefonu sat allah allah yaa nasıl böyle bir yazı yazıyorsunuz yaa hiç üşenmiyormusunu allah rizası için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.