Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.4 e kadar JB gelmeyecek büyük ihtimalle alt sürümlere JB beklemeyin twitterdeki haberler bu yönde. Stefan esser denen adamın çıkardığı 8.4 beta 1 JB sini pangunun facebook sitesi gömdü zaten semi olma ihtimali büyük iphone 7 falan yazıyor cydiada. Kısacası 8.4 final sürümüne çıkaran grup kahraman olacak betalara da çıkarsa taig çıkarır onu kullanırız bayağı bir bekleyeceğimiz kesin ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

8.4 e kadar JB gelmeyecek büyük ihtimalle alt sürümlere JB beklemeyin twitterdeki haberler bu yönde. Stefan esser denen adamın çıkardığı 8.4 beta 1 JB sini pangunun facebook sitesi gömdü zaten semi olma ihtimali büyük iphone 7 falan yazıyor cydiada. Kısacası 8.4 final sürümüne çıkaran grup kahraman olacak betalara da çıkarsa taig çıkarır onu kullanırız bayağı bir bekleyeceğimiz kesin ama

iphone 7 yazcak ne yazcak ya? hiç ios 8 indirdiğin firmware oldu mu? adına baktın mı ? al sana 8.4 beta fw nin adını atayım "iPhone7,2_8.4_12H4074d_Restore"
  • quote:

Orijinalden alıntı: theknife

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

8.4 e kadar JB gelmeyecek büyük ihtimalle alt sürümlere JB beklemeyin twitterdeki haberler bu yönde. Stefan esser denen adamın çıkardığı 8.4 beta 1 JB sini pangunun facebook sitesi gömdü zaten semi olma ihtimali büyük iphone 7 falan yazıyor cydiada. Kısacası 8.4 final sürümüne çıkaran grup kahraman olacak betalara da çıkarsa taig çıkarır onu kullanırız bayağı bir bekleyeceğimiz kesin ama

iphone 7 yazcak ne yazcak ya? hiç ios 8 indirdiğin firmware oldu mu? adına baktın mı ? al sana 8.4 beta fw nin adını atayım "iPhone7,2_8.4_12H4074d_Restore"

dostum iphone 5 kullanıyorum ve ios 8.4 beta 1 in adı bu iPhone5,2_8.4_12H4074d_Restore dolayısıyla 6 yı b,lmiyorum. Ki bu adam JB yaptı diyelim dağıttı mı aracını yayınladı mı hayır yayınlayacak mı hayır.her gün adamın twitterinde binlerce kişi yayınla diye kendini yırtıyor adam bunu çıkaralı 1 ay oldu bir şey yayınlayacağı falan kalmadı yani. Kendimizi kandırmanın manası yok bu adam JB yapmış yapmamış bir faydası yok gruplar çıkarmadıkça kişisel JB falan çıkmaz.

• Jb araclari apple yenisini cikardigi yada cikaracagi hafta veriliyor.cunki jb bir nevi marka reklaminin yapilmasini ve gundemde kalmasini sagliyor.sonra noluyor yeni versiona guzel bir iki ozellik konuluyor hoppp millet jb i silip ona geciyor.sonra tekrar jb ciksin diye tirmaliyor. Bosa bekliyorsunuz apple ne zaman izin verir jb o zaman cikar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak iOS 8.3 or iOS 8.4: TaiG and Pangu’s Difficult Decision – It’s no secret that the latest TaiG jailbreak was patched back in January by Apple’s iOS 8.1.3 firmware. Since then, Apple issued multiple updates, being iOS 8.2 and iOS 8.3, namely to introduce Apple Watch support and revised emoji, respectively. Furthermore, with both of the aforementioned subsequent iOS releases, and with iOS 8.4 having entered its second round of developer beta testing earlier this week, what do we have to look forward to in 2015? Surprisingly, a lot, most prominently a new jailbreak for iOS 8, whether it’s intended to jailbreak iOS 8.3 or 8.4. Interestingly, while iOS 8.4 has already been jailbroken by i0n1c, as we stated in our dedicated coverage on the topic, don’t expect a release from the hacker who only formerly contributed to the jailbreak community – instead, we must turn toward TaiG and Pangu. It’s important to remember that i0n1c is in no way a reflection of either TaiG or Pangu, both of whom are the primary and active teams on the jailbreak scene and are our best hope for an iOS 8.4 or iOS 8.3 jailbreak. For additional information on both groups and their next utilities, continue reading past the break.

Şu açıklama geldi ingilizcesi iyi olan biri :)

• Sıkıldım beklemekten artık ya

• i0n1c İOS 8.4 final için jailbreak çıkacağını söylemiş siteye bir göz atın güncellenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratAtess

i0n1c İOS 8.4 final için jailbreak çıkacağını söylemiş siteye bir göz atın güncellenmiş

bugun yeni video yayınlayacağını açıkladı. bekleyelim bakalım neymiş
  • Hangi site hocam

• Stefan Esser blog web sitesi
    http://i0n1c.com/
  • 8.4 beta 1 e bir video çekmişler jailbreak tam sürüm çıkarsa yayınlarlar inşallah

• Şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi site umarım ki doğrudur. Eğer dedikleri doğru ise iOS 8.4 çıktığında yayınlayacağım diyor, 8.4 de şuan Beta 2'de bildiğim kadarıyla ve final Sürümü çıkması 3-4 haftayı bulabilir herhalde

• aynen dostum

• merenkisa kullanıcısına yanıt
    Hocam haziranın 8-12 arası iOS 9 çıkacak. 8.4ün çıkması en fazla 2 haftayı bulur. 3-4 hafta sonraso zaten iOS 9a denk geliyo :)

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    O da doğru dostum biraz fazla gittim gibi ben :) yalnız şöyle bi kötülük var diyelim ki 2 hafta sonra çıktı 8.4 jb, ondan 2-3 hafta sonra da iOS 9 çıkacak yine keyfini süremeyeceğiz gibi. Biraz uzun vadeli düşündüm de yani aklıma geldi bi an

• iPhone 6 Plus kullanıyorum, Versiyonum 8.1.3. Bu sürüme Jailbreak yok diye biliyorum. Versiyonumu 8.3 olarak güncelleyeyim mi yoksa beklemeye devam mı edeyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler adam final Sürümü çıktıktan sonra yayınlayacağım diyor benim Anladığım kadarıyla final Sürümde açık kapıtılmasın diye bekliyor 8.4 betaya Jb çıkmadığından apple açığı kapatamayacak büyük ihtimalle.
    Ayrıca adam sadece çinlilerimizin değil uluslararası alanda Jb çalışması yapıldığından bahsetmiş sadece Çinliler yapıyor diye bir şey yok Demiş.
    Bildiğiniz sidik yarışına döndü

• turkcepsp kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa geç hocam şuan zaten 8.1.3 e de 8.3 e de jailbreak yok en azından daha yeni sürümde olursunuz

• Benim düşüncem bunlar 8.3beta lara jb çıkardı apple bu açıkları kapattı. 8.4 betaya jb yaptılar ama apple finalde kapamasın açıkları diye yayınlamıyorlar. Umarım doğru düşünüyorumdur. 8.4 e JB çıkınca yaparım ios9 a JB çıkmadan geçmem.

• Bundan sonra jb çıkmadan sürüm yükseltmek yok

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.