Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bugun gittim ve iphone 6 cihazim oldugu halde 2.tel olarak kullandigim s3 miniyi satip 2.el 7.1.2 versiyon yuklu bi iphone 4s aldim, 550 lira verdim:) benim cihazi 300 e saydi. Sirf jb icin 250 tl odemis oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theknife T kullanıcısına yanıt
    Hocam şunu 1-1.5 ay önce yapsan iyiydi baya bi süre kazanırdın ama şimdi söylenenlere göre 15-20 güne jb çıkacak ( kesin olmamakla birlikte ).. Ne diyelim geçmiş olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Orijinalden alıntı: theknife

quote:

8.4 e kadar JB gelmeyecek büyük ihtimalle alt sürümlere JB beklemeyin twitterdeki haberler bu yönde. Stefan esser denen adamın çıkardığı 8.4 beta 1 JB sini pangunun facebook sitesi gömdü zaten semi olma ihtimali büyük iphone 7 falan yazıyor cydiada. Kısacası 8.4 final sürümüne çıkaran grup kahraman olacak betalara da çıkarsa taig çıkarır onu kullanırız bayağı bir bekleyeceğimiz kesin ama

iphone 7 yazcak ne yazcak ya? hiç ios 8 indirdiğin firmware oldu mu? adına baktın mı ? al sana 8.4 beta fw nin adını atayım "iPhone7,2_8.4_12H4074d_Restore"

dostum iphone 5 kullanıyorum ve ios 8.4 beta 1 in adı bu iPhone5,2_8.4_12H4074d_Restore dolayısıyla 6 yı b,lmiyorum. Ki bu adam JB yaptı diyelim dağıttı mı aracını yayınladı mı hayır yayınlayacak mı hayır.her gün adamın twitterinde binlerce kişi yayınla diye kendini yırtıyor adam bunu çıkaralı 1 ay oldu bir şey yayınlayacağı falan kalmadı yani. Kendimizi kandırmanın manası yok bu adam JB yapmış yapmamış bir faydası yok gruplar çıkarmadıkça kişisel JB falan çıkmaz.

adam yayınlayacağım diye birşey de demedi ki. sadece tethered jailbreak yaptım dedi. yayınlamaması bence daha iyi tam sürüm çıkınca kullanılan açıkları kapıyorlar malum. biraz sabırla 8.4 beklenecek gibi görünüyor. ama bu i0nic değil de pangu yada taig den gelme ihtimali bence daha yüksek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

8.4 e kadar JB gelmeyecek büyük ihtimalle alt sürümlere JB beklemeyin twitterdeki haberler bu yönde. Stefan esser denen adamın çıkardığı 8.4 beta 1 JB sini pangunun facebook sitesi gömdü zaten semi olma ihtimali büyük iphone 7 falan yazıyor cydiada. Kısacası 8.4 final sürümüne çıkaran grup kahraman olacak betalara da çıkarsa taig çıkarır onu kullanırız bayağı bir bekleyeceğimiz kesin ama

iphone 7 yazcak ne yazcak ya? hiç ios 8 indirdiğin firmware oldu mu? adına baktın mı ? al sana 8.4 beta fw nin adını atayım "iPhone7,2_8.4_12H4074d_Restore"

dostum iphone 5 kullanıyorum ve ios 8.4 beta 1 in adı bu iPhone5,2_8.4_12H4074d_Restore dolayısıyla 6 yı b,lmiyorum. Ki bu adam JB yaptı diyelim dağıttı mı aracını yayınladı mı hayır yayınlayacak mı hayır.her gün adamın twitterinde binlerce kişi yayınla diye kendini yırtıyor adam bunu çıkaralı 1 ay oldu bir şey yayınlayacağı falan kalmadı yani. Kendimizi kandırmanın manası yok bu adam JB yapmış yapmamış bir faydası yok gruplar çıkarmadıkça kişisel JB falan çıkmaz.

adam yayınlayacağım diye birşey de demedi ki. sadece tethered jailbreak yaptım dedi. yayınlamaması bence daha iyi tam sürüm çıkınca kullanılan açıkları kapıyorlar malum. biraz sabırla 8.4 beklenecek gibi görünüyor. ama bu i0nic değil de pangu yada taig den gelme ihtimali bence daha yüksek.

Hocam adamım amacı reklam yapmak zaten onun videosunu çekip ben Jb Yaptım deyip yayınlamamak milletin iştahı kabarsın Bayağı da bekletelim insanları sonra 8.4 te JB aracını yayınlayalım patlama yapsın demek.taig 8.2 betaya Jb yayınladı o açıklar Kapatılacak mı demedi çünkü adamların zaten adları var piyasada Jb videosu falan değil direk aracını paylaşıyorlar.Bu adam JB aracı da çıkarsa ne yapsa da kolpa gözümde video yayınlayıp kendi kullanıyor JB yi sonra taig e panguya laf atıyor eninde sonunda büyük işi bu gruplar yapacak yine mal gibi ortada kalacak zaten

• Şu saçma sapan betalara çıkarmasalar

• quote:

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

Hocam haziranın 8-12 arası iOS 9 çıkacak. 8.4ün çıkması en fazla 2 haftayı bulur. 3-4 hafta sonraso zaten iOS 9a denk geliyo :)

haziran verdiğiniz tarihte ios 9 betaları çıkar bence kendisi bir kaç ayı bulur
  • İns ios 9 stabil olur ios 6 ve oncesi gibi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son durum ne?

• Arkadaslar xmodgame i jailbreaksiz nasil yukluyebilirim varmi bi yolu ?

• halen mi çıkmadı arkadaş... lanet olsun ios 8 e geçtiğim güne.. askere gittim geldim halen yok...
  • sezgin1101 S kullanıcısına yanıt
    Şurda yazılanlar doğruysa iOS 8.4 ile birlikte yayınlayacakmış bu arkadaş
    http://i0n1c.com/

• Peee daha 8.4 cikana kadar ooo oooo hikaye ya cikacakta gorucez cocuklarimiz beklicek artik biz olunce. Curuduk gittik jb yolunda arkadaslar

8.4 e çok da fazla kalmadı hocam şuan Beta 2'de zaten, Beta 4'den sonra çıkıyor genelde yani yaklaşık 2-3 hafta var ama bu sitedeki eleman Güvenilir mi onu bilemiyorum ben

• Beta 2 den sonra kararlı surumun yayinlanacağı kesinmi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

Arkadaslar xmodgame i jailbreaksiz nasil yukluyebilirim varmi bi yolu ?

Hocam yok malesef :( cok arastırdım denedim olmadı :( xmodun Deb dosyasını ipa yaptım denedim yine olmadı Jailbreak ~ Cydia istiyor illa..
  • Beyler 5S i 7.1.3JB sürümümden 8.2 JB ye yükseltme şansım yok mu?
    8 i göremeden 9 çıkıcak 😄😄

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Beyler 5S i 7.1.3JB sürümümden 8.2 JB ye yükseltme şansım yok mu?
    8 i göremeden 9 çıkıcak 😄😄

Ilk olarak 8.2 ye jb yok.
    Ikinci olarak bence telefonunuz jb li ise hiç özenmeyin sürüm yükseltmek için . İçimiz kurudu bizim mobilde 32 sayfa oldu konu halen jb gelemedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kesin değil de hocam zaten haziranda iOS 9 çıkacağı için çok bi zaman yok zaten mantık yürüttüm sadece. Ayrıca iOS 8.3 de Beta 4den sonra çıkmıştı yine öyle olur diye düşünüyorum

• Googleye jailbreak yazınca en üstte reklam çıkıyo. Adamlar reklam bile vermiş şuan müsait olmadığım için deneyemiyorum bi bakın deneyin olursa bizide aydınlatınhttp://www.jailbreakmenow.net/?gclid=CjwKEAjwjpeqBRCDiKqliK2aiicSJAAgKD2FxaYLx7tj10uzY1t1hBYvUcq8fhMa2FDmrvVBad-mORoCmvDw_wcB

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.