Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nurettin32 N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Fakelere inanma. JB çıksa forumda İOS8.3 jb çıktı diye konu açılır!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerfbc kullanıcısına yanıt
    Dostum konu açılacağını zaten biliyorum fakat ben tahminen ne zaman çıkacağını sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Dostum konu açılacağını zaten biliyorum fakat ben tahminen ne zaman çıkacağını sordum.

Kusura bakmayın milletle alay ettikleri için size şu cevabı vereyim. Muhtemelen MALLAR çalışıyorlardır jb açığı için :)

• i0n1c yeni jailbreak videosunu yarin yayinlayacagini acikladi.

• Amaan telefondan soğuttular yemin ederim, daha az önce oldu, pcden telefona video attım itunesla fakat whatsapptan yollayamıyorum, youtube a upload ediyorum, saçmalık arkadaş, bilerek yapıyolar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: spunky24

i0n1c yeni jailbreak videosunu yarin yayinlayacagini acikladi.

8.3 için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

quote:

8.3 için mi?

enson 8.4 beta1 icin video yayinlamisti.bugun yeni video paylascagini duyurdu. fakat yarina kaldini acikladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 3 Mayıs 2015; 22:45:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

quote:

8.3 için mi?

enson 8.4 beta1 icin video yayinlamisti.bugun yeni video paylascagini duyurdu. fakat yarina kaldini acikladi

yahu şunu anlamıyorum, betaya jb çıkarıyor, ne gerek var betaya, final de kapıyacaklar açıkları, bari 8.3 8.2 ye çıkarsınlar da bir işe yarasın, çok saçma

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanızı çok yormayın arkadaşlar elinde sonunda çıkıcak merak etmeyin en geç 3 hafta sonra çıkıcak sabredelim millet ...

• Ben i0n1c olsam paylaşmam kimseyle jbyi. Adama ana avrat sövdüler youtubeda twitterda.. i0n1c.com da paylaşmayı planlıyoruz diyor ama paylaşmazsa hak veririm adama..

• quote:

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

Ben i0n1c olsam paylaşmam kimseyle jbyi. Adama ana avrat sövdüler youtubeda twitterda.. i0n1c.com da paylaşmayı planlıyoruz diyor ama paylaşmazsa hak veririm adama..

i0nic.com acaba adamın kendi sitesi mi ki ? daha önce böyle bir sitesi yoktu sadece twitterdan takip ediyoduk. karalama için fake site açıp sonra gene trollenmeyelim. arkadaş psikolojimizi bozdular yemin ederim her gelişmede trol bekliyorum artık :) jb çıkınca troldür die indirmiycem bu gidişle :):):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theknife

quote:

Ben i0n1c olsam paylaşmam kimseyle jbyi. Adama ana avrat sövdüler youtubeda twitterda.. i0n1c.com da paylaşmayı planlıyoruz diyor ama paylaşmazsa hak veririm adama..

i0nic.com acaba adamın kendi sitesi mi ki ? daha önce böyle bir sitesi yoktu sadece twitterdan takip ediyoduk. karalama için fake site açıp sonra gene trollenmeyelim. arkadaş psikolojimizi bozdular yemin ederim her gelişmede trol bekliyorum artık :) jb çıkınca troldür die indirmiycem bu gidişle :):):):)

i0n1c.com kendi twitterinde duyurdugu site. jb aracini yayinlayip yayinlamayacagi muamma. bildigim tek sey var. bun adamin yaptiklari disinda baska gelisme yok. mecbur takibe aldik.

• quote:

Orijinalden alıntı: theknife

quote:

İyice kafa yapmış Jb artık :))

Takmayın kafanıza. JB çıksa sadece buralar değil heryer yıkılır. O yüzden başka konularda gezinin :))

VE Şu ders olsun, Artık JB çıkmadan yeni sürüme geçmek yok....

• Bu sitede fake galiba ya :( bu siteyi paylaştığı tweete bakar mısınız??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastrocnemius -- 3 Mayıs 2015; 23:52:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08
    Hocam adamım amacı reklam yapmak zaten onun videosunu çekip ben Jb Yaptım deyip yayınlamamak milletin iştahı kabarsın Bayağı da bekletelim insanları sonra 8.4 te JB aracını yayınlayalım patlama yapsın demek.taig 8.2 betaya Jb yayınladı o açıklar Kapatılacak mı demedi çünkü adamların zaten adları var piyasada Jb videosu falan değil direk aracını paylaşıyorlar.Bu adam JB aracı da çıkarsa ne yapsa da kolpa gözümde video yayınlayıp kendi kullanıyor JB yi sonra taig e panguya laf atıyor eninde sonunda büyük işi bu gruplar yapacak yine mal gibi ortada kalacak zaten
    Taig 8.2 beta 2 için jailbreak yayınladığında 8.1.3 ve 8.2 beta 3 çıkmıştı ve açıklar kapanmıştı ondan dolayı beta 2 için jb aracı yayınlandı

• Jb için kesin bir tarih varmı ?

• Aldigim iphone6 8.1.2 cikti kafa rahat :))

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeKrdnz

Jb için kesin bir tarih varmı ?

Malesef

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.