Şimdi Ara

iOS 8.4 veya Daha eski sürümler için 4.5G sorunu yaşayanlar buraya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşımda Samsung galaxy S6 var hattıda turkcell. Hız 100mb geçiyor. Başka bir arkdaşımda İphone6 İos9.3 var, hat vodafone. Hız 25-30mb çoğu yerde'de 3gye düşüyor. Bende iphone5s 8.4 var, hat vodafone. Hızda 20-25 lte veya 4g daha hiç göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 14 Nisan 2016; 3:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Sorun Vodafone'da.
    Diğer operatörler iOS 8 yüklü cihazlara da operatör güncellemesi yaptılar.
    Vodafone operatör güncellemesini sadece iOS9'a verdi.
    Kendi forumlarına defalarca yazdık belki farkında değillerdir bilmiyorlardır diye, ama bilirsiniz atasözümüz vardır.
    Eşşeklik hep baki kalır.

Nereye Yaptılar hocam vf den Turkcell e geçtim onda da 20.0 operatör Sürümü cihaz Türkiye i5 i 1429 8.4 lu güncellemeyi ayarlar genel hakkında ya gelip duruyorum bisey oldugu yok Turkcell Bulunduğunuz yerde 4g var diyor ana vf de olanlardan fark yok bende yoksa operatör güncellemesi iTunes ile mi Yapılıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    çok haklısın. 4G yi verimli kullanabilmek için ios 9.3.1 i yüklemek şart
  • dün çok uzun süre uğraştım yabancı forumlarda hacked ve cracked carrier olarak jb'li cihazlara operatör güncellemesi yapabilmişler.

avea 20.0(ios 8.4) ve avea 24.1(ios9.3.1) carrier dosyalarını indirip cydia'dan da gerekli tweakleri indirip uzun süre uğraştım.

20.0 dosyasında override dosyaları eksik yani 4G'ye otomatik izin vermiyor. Başta ifile üzerinden güncelleme yapıyordum dosyları sürümü 24.1 yaptım fakat cihaza şebeke gelmedi. sürümü 20 de bırakıp içeriği değiştirdim bu sefer şebeke geldi fakat LTE açılsınmı diye sormaya devam etti. Durmadım bu sefer itunes üzerinden güncelleme yaptım yine aynı sorunlar vardı. en son dosyaları baya kurcaladım herşeyi 8.4 uyumlu yaptım sanarken telefon elmada kaldı

netice olarak biraz da kendim kaşınarak 9.3.1 sürümüne geçtim. çekim kalitesi önceden belirttiğim gibi arttı. şuan için memnunum. çok uzun süredir restoresiz 8.4 kullanıyordum tweakler falan telefon artık biraz bunalmıştı sıfırdan kurulum iyi geldi.

ha bu işle uğraşmak isteyen varsa

"iphone ipcc update" şeklinde aratırsanız bazı şeyler çıkıyor fakat dediğim gibi hemen hemen her yolu denedim az da olsa programlama bilgim var fakat başarılı olamadım. Bu yabancı siteler genelde US operatörleri için cracked carrier satıyorlar, anladığım kadarıyla bir takım sınırlamaları kaldırıyor bizde ki akk gibi.

• uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    Msjınız hoşuma gitti fakat o kadar bilgili ve deneyimli olmadığım için direk güncelledim :) lakin zevkle okudum yazdıklarınızı

• buludag89 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim öncelikle :) fazla kurcalamamak en iyisi, şu an için en mantıklı olan son sürüme güncelleyip jailbreak beklemek bence en iyisini yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahh00

hattım Türk Telekoma geçti LTE bağlanabiliyorum. operatör sürümü 20.0
    cihaz 5S iOS 8.4.1

Sizin bulunduğunuz yerde LTE çekmiyor olabilir bilginize.

bende de ip5s var iOS 8.4.1 yüklü şebeke sürümüne nereden bakabilirim
  • canergiray77 C kullanıcısına yanıt
    ayarlar > genel > hakkında > operatör kısmından ulaşabilirsiniz

• quote:

ayarlar > genel > hakkında > operatör kısmından ulaşabilirsiniz

görüldüğü gibi 20 yazıyor fakat 4.5G olayına henüz giremedim yada bulunduğum bölgede cekmiyor kapsama haritasına baktığım zaman herşey 5 yıldız görünüyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 8.4 veya Daha eski sürümler için 4.5G sorunu yaşayanlar buraya

Vodafone iOS 9.3 ve üzerinde 4G yi destekliyor diğer operatörlerde öyle bir sıkıntı yok. Güncellerseniz bağlanacaktır

• quote:

Vodafone iOS 9.3 ve üzerinde 4G yi destekliyor diğer operatörlerde öyle bir sıkıntı yok. Güncellerseniz bağlanacaktır

Turkcell Turk Telekom'a geçiş yapsam gene aynısı olur mu gayet stabil çalışır cihazımı bozmak istemiyorum açıkcası sürüm yükseldikçe telefon ağırlaşıyor
    Hacı Vodafone forumunda da dediğim, ayrıca yukarıdaki arkadaşın da yaptığı testler sonucu... Turkcell ve TT sim kart ile sorunsuz bağlana bilirsin ama iOS 8.4.1 ile hem çekim alanı olarak hemde hız olarak düşük kalıyor. iOS 9.3.1 hem çekim alanı genişletiyor, hemde tam verim almanı sağlıyor. Modem güncellendiği için.

Ayrıca şunu da ben belirtiyim. 2 gündür test yapıyorum. Kendi cihazımı daha güncellemedim. Vodafone hattımı iOS 9.3.1 kurulu cihaza taktığımda 4G Hız testinde 2-3Mbps arası çıkıyor fakat harita yüklemesi, safari dolaşımı vs. 3G den daha hızlı oluyor. Bu vodafone da var bir durum ama çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 17 Nisan 2016; 0:52:19 >
    Bende Vodafone kullanıyordum LTE çalışmıyordu. Sırf telefonumu güncellememek için gittim TTelekom a geçtim, şu an iOS 8.4.1 yüklü, LTE sinyali olan yerde telefon hemen LTE ye geçiyor bende problem yok tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Hacı Vodafone forumunda da dediğim, ayrıca yukarıdaki arkadaşın da yaptığı testler sonucu... Turkcell ve TT sim kart ile sorunsuz bağlana bilirsin ama iOS 8.4.1 ile hem çekim alanı olarak hemde hız olarak düşük kalıyor. iOS 9.3.1 hem çekim alanı genişletiyor, hemde tam verim almanı sağlıyor. Modem güncellendiği için.

Ayrıca şunu da ben belirtiyim. 2 gündür test yapıyorum. Kendi cihazımı daha güncellemedim. Vodafone hattımı iOS 9.3.1 kurulu cihaza taktığımda 4G Hız testinde 2-3Mbps arası çıkıyor fakat harita yüklemesi, safari dolaşımı vs. 3G den daha hızlı oluyor. Bu vodafone da var bir durum ama çözemedim.

ablamda TTelekom kullanıyor onun sim kartını benim telefona benimkini ise onun telefona takacağım oda ip5s ios 9.3 kullanıyor ve test yapacağım bakalım benim bulunduğum bölgede TTelekom cekecek mi benim kartım ios 9.3 yüklü olan ablamın telefonda çekecek mi deneyeceğim

aynen denedikten sonra karar vermek daha mantıklı

En doğrusunu yaparsın.
  • beyler bu 4.5g mevzusu çıkalıdan beri kabalık yerlerde sürekli şebekeden düşme yaşıyordum ve telefonu resetlemeden şebeke bulunmuyordu. bugun kökten gitti şebeke sürekli aranıyor... yazısı ekran restore ettim fayda etmedi son çare 9.3 güncelliycem jailbreakdende olduk kahretsin 4.5g sinide aveasınıda
  • ip6plus 128 gb ios 8.4 jb ile sim uyumlu olmasına rağmen turkcell lte geçmedi, hep deneyin bekleyin dediler, en sonunda bizzat müdürle muhatap olarak merkezi bir tim de sistemden onay açıp o anda tel lte gördü, arkadaş özür diledi!!

yaklaşık 3 gb kota kullanarak speedtest yaptım ortalama full çeken yerde 50-80 mbit arası ancak 110 mbit aldığı yer oldu,
    sistem yaygınlaştıkca oturacaktır, ios sürüm illa ki etki edecektir ancak 9.3 olan aynı tel arkadaştan benim lte daha iyi old söyleyebilirim o kadar da etkisi old düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

Arkadaşlar merhaba
    Iphone6 Plus telefonumda ios8.4 kullanıyorum
    Operator sürümüm Vodafone20.0
    Ne yaptıysam 4G ye bağlanamıyorum. Aranızda ios8 ve daha eski sistem kullanıp da 4.5Gye bağlanabilen var mı ?
    Anladığım kadarıyla apple ios8 e destek vermeyecek. Ya teli güncelliyeceğiz ya da 3G den devam

Benimki 9 ama bende de yok, o operatörlerle ilgili.

• Türkücümmm T kullanıcısına yanıt
    iOS 9.3 e güncelleyince sıkıntı kalmıyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.