Şimdi Ara

iOS 8.4 veya Daha eski sürümler için 4.5G sorunu yaşayanlar buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Vodafone da LTE yi gördüm 8.4 te. Fakat çok kısıtlı alanda çekiyordu. Sonra cihazı güncelledim çekim gücü ve kapasitesi arttı fakat hızda hiç bir değişme yok. 3G nin yarı hızında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ile görüştüğümde,

Vodafone sinyallerinin iOS 8.4.1 ile uyumlu olmadığını belirtti. iOS 8.4.1 i güncellemek istemiyorsanız çalışan operatör kullanmanız gerekmekte olduğunu ilettiler. Vodafone ile mecbur 9.3.1 e güncellemek gerek olduğunu ilettiler.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    normalde cihaza operator guncellemesinin gelmesi lazim surum eski olsa bile o da mi gelmedi yada gelmiyor

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Vodafone da gelmedi, Turkcell taktım onda da gelmedi. Ama gelmediği halde bağlandı Turkcell.
  • Bu kadar saçma bi iş yok şimdi hem ios 8.4 kullanıyoruz diye lte kullanamıyoruz o değil kullansak bile hız zaten yerlerde sürüm eski diye operatör güncellemede vermiyor ulan vodafone o zaman neden hediye net yolluyorsun

• Hayır benim anlamadığım bu 4,5g sürüm 8.4.1 de iken gelseydi bağlanamayacakmıydık? Bütün dünyada çalışan bir oparatör diğer ülkelerde sürüm 8.4.1 deyken ne yapıyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: uguraycicek

Hayır benim anlamadığım bu 4,5g sürüm 8.4.1 de iken gelseydi bağlanamayacakmıydık? Bütün dünyada çalışan bir oparatör diğer ülkelerde sürüm 8.4.1 deyken ne yapıyordu?

Evet asil sorulmasi gereken soru bu. Vodafone dunya capinda bir operator ve sanki ilk kez Turkiye de bu hiza cikmista provlem yasamis gibi gosteriliyor. Ancak sanirsam 4g ye dunya cok onceleri gecti ve 8.4.1 surumunde de kullananlar oldu.

• bkmtkm B kullanıcısına yanıt
    3G de gözbebeğim olan vodafone 4G de fena çuvalladı
  • iphone 5S 7.1.1 LTE seçeneği gözükmüyor ayarlarda. ayrıca operatör sürümüm Turkcell 16.0 güncellenmiyor. çıkamadım işin içinden
  • furer F kullanıcısına yanıt
    telefonu son sürüme güncellemeniz gerekmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

telefonu son sürüme güncellemeniz gerekmekte

Buna pek katilmiyorum ve suan icin yapmamakta israrciyim. Cunku donanim olarak LTE destekleyen bir cihazin surum nedeniyle LTE desteklemesini pek mantikli bulamiyorum. Bence bunun bir cozumu var fakat henuz kesfedemedik. Mesela *3001#12345#* arayinca ayar menuleri vs cikiyo. Buralardan falan bir cozumu olabilir

• KenanK89 a sorabilirsin. Kendisinin görüşmediği yetkili kalmadı

Dediğin gibi bende inanmıyordum ki, Apple Türkiye deki yazılım mühendisi ile görüşene kadar. Arkadaş bana detaylı olarak her şeyi sordu. Bende anlattım. Güncelleme nin şart olduğunu söylediler. Güncellememesi dışında dahi cihaza gelen sinyallerin düşük olacağını da belirttiler.

Yani anlayacağın tam verimli olarak 4G kullanmak istiyorsan, Şuan bütün operatörlerin son sisteme verdiği Modem güncellemesini almak zorundasın. Başka çaren yok.

Not: Yazılım mühendisine, güncellemek istemediğimi de anlattım sebepleri ile alakalı olarak. Senin bileceğin iş dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 8 Nisan 2016; 19:43:17 >
    Dostum öncelikle saol anlaşılan epey araştırmışsın. Aslına bakarsan benim derdim illaki 4.5G kullanmak değil 3G ile son derece memnunum günümüz dünyasında lakin böyle bir şeyle karşılaşınca sorunu bir şekilde çözmek istedim. Kaldı ki bugün için 4.5G nin şişirilmiş bir balon olduğunu düşünüyorum sıradan bir kullanıcı için. Yinede ileriye yönelik güzel bir yatırım. Varsın bizde kullanmayalım 4.5G

Yine de kullananlardan bir fikir almak isterim iphone 5S ios 9.3.1 ile alakadar. night shift vs güzel özellikler güncellemeye değer mi?

Bir yandan da modem güncellemesi ios güncellemeden bir şekilde yapılabiliyor mu diye düşünmüyor değilim
    Modem güncellemesinin yöntemi nette var, onuda denedik :D fakat iOS 9.3.1 e entegre olduğundan altı sürümlerde sorun çıkartıyor. Şuan için güncellememekten başka çare yok bunun için.

@Buludag89 arkadaşımız, çok pintidir bu konuda. ilk 9.0 a güncellediğimiz de 1 gün kullanıp bir sürü sorun saymıştı bana. Şuan gayet memnun sistemden ve bende güncelliyecem gibi duruyor. Tek sıkıntı Vodafone. Vodafone nun 4.5G si 3G sinden şuan çok yavaş.
  • Ios 7.1.2 sürümümü internete bir iki saniye daha erken gireceğim diye kaybedemem. Siz de güncellemeyin. Pişman olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiver132 -- 8 Nisan 2016; 22:41:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5 iOS 8.4 Jailbreak sahibi olarak sırf 4.5 G için (Türk Telekom 😁) iOS 9.3.1'e güncellesem mi? 😏 Millet hala fark yok vb diyince soruyu sormanın anlamı da yok gibi. Bir de Türk Telekomlu olunca 😂

• 3g ile lte arasında çok fark varmı vodafoncular. Güncelleyim mi yarın 9.3 e
    Arkadaşın dediği gibi ben çok titizimdir bu konuda. iOS 10 çıkana kadar 8.4 te kalmayı planlıyordum. 4G çıktıktan sonra Vodafone hızı beni hiç tatmin etmedi. 3G is daha hızlı olunca bende Vodafone a kızdım hat taşımak için başvurdum. 4G nin bana sunduğu hız çok mühim değil. 25 mbit versin stabil versin yeterlidir. Benim için önemli nokta şarj meselesi. Telefonu güncelleyip güncellememek arasında kaldığım süreçte çok araştırdım. 4G yi verimli kullanabilmek için ios9 şart. Ben iOS 8de de 4G yi kullandım fakat verimli değil. Çek'im kalitesi ve kapasitesi çok kötü. 4G yi tam anlamıyla kullanabilmek için yeni modem sürümüne ihtiyaç var. Hem 4G nin daha az şarj yemesi hem de iOS 9 un daha az şarj yemesi yüzünden telefonumu güncellemeye karar verdim, güncelledim de. 1Haftalık kullanım doğrultusunda pişman olduğum hiç bir şeyle karşılaşmadım. Hem telefon hızlı hem şarj iyi hem stabil hemde güncel. Eğer ki Vodafone kullanıyorsanız 4G nin hızı için güncellerim derseniz GÜNCELLEMEYİN. Çünkü 3G dem yavaş ve çekim kalitesi altyapısı şu an hazır değil beklemekte fayda var

• Bugün iPhone 5 tr 1429 8.4 yüklü cihazımda vodafone 4g gelmedi diye Turkcell e geçtim imdada operatör Sürümü 20.0 ayni sorun onlarda da devam ediyor 8.4 U yükseltmeyi düşünmüyorum kullanamayacağız ki bu 4g yi 😡

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.