Şimdi Ara

IOS 8'den 7.1.2'ye nasıl dönebilirim? (Firmware hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.iphonedo.net/ios712/ sitesinden GSM olanını indirdim. iTunes'dan shift + güncelleştirme denetle'ye basıp dosyamı seçiyorum. Lakin Firmware uyumlu değil hatası veriyor. Hiç JB vs. yapmadım. Orjinal kullandım hep. Yardım ederseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

A1457 model 5S 'im var.

http://www.iphonedo.net/ios712/ sitesinden GSM olanını indirdim. iTunes'dan shift + güncelleştirme denetle'ye basıp dosyamı seçiyorum. Lakin Firmware uyumlu değil hatası veriyor. Hiç JB vs. yapmadım. Orjinal kullandım hep. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Digerini indirecen kardes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin yapacağınız işi..Apple sitesinde 1457'ler GSM olarak gösteriliyor. Global olarak geçiyormuş meğer. Yeniden 1.4 gb indiriyorum offf.
  • quote:

Sizin yapacağınız işi..Apple sitesinde 1457'ler GSM olarak gösteriliyor. Global olarak geçiyormuş meğer. Yeniden 1.4 gb indiriyorum offf.

8 anakonudada bir gsm yazmış bende boşa indirim.
    şuan 7.1.2 ye dönüyom 10dk sürü indirmek
  • @feylezof77 @e_capkan Acaba eski güncelleştirme yükleyince telefondaki uygulamalar fotoğraflar rehber vs. siliniyor mu?
  • quote:

@feylezof77 @e_capkan Acaba eski güncelleştirme yükleyince telefondaki uygulamalar fotoğraflar rehber vs. siliniyor mu?

Silinir kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

quote:

@feylezof77 @e_capkan Acaba eski güncelleştirme yükleyince telefondaki uygulamalar fotoğraflar rehber vs. siliniyor mu?

Silinir kardes

ciddi misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rehber fotolar iclouda varsa tekrar gelir

• Métropol kullanıcısına yanıt
    Ben şuan shift+güncelle şeklinde yüklüyorum 7.1.2 yi. Şuan yarısında bakalım gidecek mi.. Yedeğini aldım gerçi her şeyin. Bilgi veririm.
  • @Hazan @feylezof77 rehberdekilerin hepsi icloudda görünüyo şimdi baktım. lakin fotoğraflar görünüyo mu emin değilim. nasıl bakacağım?

itunes'dan icloud şimdi yedekle yaptım. uygulamalar dahil hepsini yedekliyor sanırım..
  • İcloud programi vardi pc e kuruyorum ondan bakiliyo

• @feylezof77 hocam icloud yüklü pcde ama fotoğraflar yedeklendi mi nasıl bilecegim?

itunes'dan icloud şimdi yedekle dedim ama.. fotoğraflar da yedekleniyor mu içinde*
    Evet hocam gidiyor. Yedeğini al. Şuan geri yükleme yapıyorum dün almıştım yedek. 13 dk süre verdi geri yükleme
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,

itunes'dan şimdi yedekle dedim. acaba fotoğraflar da yedeklendi mi? nasıl anlayacağım?

fotoğrafların tümünü nasıl yedekleyebilirim? iphone 7.1.2 ye döndüğünde hepsi olduğu yerde kalmış olsun..
  • quote:

@feylezof77 hocam icloud yüklü pcde ama fotoğraflar yedeklendi mi nasıl bilecegim?

itunes'dan icloud şimdi yedekle dedim ama.. fotoğraflar da yedekleniyor mu içinde*

Bekle hocam 10 dakikası var bitsin fotoğrafları da yüklemiş mi bilgisini veriyim. Gerçi ben her ihtimale karşı fotoğrafları ayrı bir klasörde yedek almıştım.
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    işte nasıl ayrı klasöre yedek alacağım onu da söyleyin de 10 dk beklerken bende yedek alayım ayrı bir yere..
    Telefonu PC'ye takınca zaten klasör çıkıyor onun içinde sadece fotoğrafların oluyor. Orda kopyala-yapıştır mantığıyla alabiliyorsun
  • Telefondan Ayarlar>icloud'a girin ekranı aşağıya çekin fotoğraf yayını ve fotoğraf paylaşımını açıp geri gelin en aşağıa inip şimdi yedekleye basın.

Eğer dediğim yer açıksa zaten yedeklidir fotoğrafların, ne yapacaksan yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kahretsin ios8'i!!!

Geri yükleme bitti uygulamaları yüklerken hata verdi yeterli boş alan yoktur diye meğerse icloud tan fotoları eşzamanlamış 1700 küsür tanesini tek tek sildim yer açtım sonra bu sefer uygulamaları yüklemeden eşzamanlama bitiyor. Şimdi tekrar geri yükle dedim imanım gevredi şuanda sinirlerim zıplamış durumda. 1 saattir şununla uğraşıyorum. Benim ağzıma etsinler ki bir daha ios 8 e geçersem bundan sonra gelen sürümlere hemen geçersem!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Allah kahretsin ios8'i!!!

Geri yükleme bitti uygulamaları yüklerken hata verdi yeterli boş alan yoktur diye meğerse icloud tan fotoları eşzamanlamış 1700 küsür tanesini tek tek sildim yer açtım sonra bu sefer uygulamaları yüklemeden eşzamanlama bitiyor. Şimdi tekrar geri yükle dedim imanım gevredi şuanda sinirlerim zıplamış durumda. 1 saattir şununla uğraşıyorum. Benim ağzıma etsinler ki bir daha ios 8 e geçersem bundan sonra gelen sürümlere hemen geçersem!

asıl bomba bende!!!!

yükledim her şeyi geri, uygulamalar vs hepsi geri yüklendi. şimdi OTA'dan kendi kendine ios8 indiriyor, hiç bir şekilde indir falan da dememiştim şimdi farkettim off ne yapıcam yarıya gelmiş acil yardım edin :S

ve hücresel veride 3g geri gelmemiş?? sizde de durum aynı mı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.