Şimdi Ara

## İOS 8'den İOS 7.1.2'e geri dönüş anlatım ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • not: imzalar kapanmış yüklenmez şuan için

Merhaba arkadaşlar bölümün böyle bir konuya ihtiyacı olduğunu farkettim konuya el atma gereği duydum

eğer ios 8'e geçip pişman olduysanız henüz imzalar kapanmamışken geri dönebilirsiniz yada ios 8'e geçip deniyebilir memnun kalmazsanız geri dönüş sağlayabilirsiniz

öncelikle cihazınızın modeline uygun 7.1.2 sürümünü indirin >>http://www.ipswdownloader.com/

cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve dfu moda alın dfu moda almak için;

Cihazımızı açma / kapama butonuna basılı tutarak kapalı konuma getirelim.
    İki saniye açma / kapama tuşuna basarak cihazı uyandıralım.
    Hızlıca, açma / kapama butonu ile home (menü) tuşuna 10 saniye basılı tutalım.
    Açma / kapama tuşundan elimizi çekelim ama menü tuşuna basmaya devam edelim.
    10 saniye daha bekleyelim.

itunes kurtarma modunda cihaz bulundu uyarısı verebilir geri yükle/yeniden yükle seçeneğine basarken klavyenizden sol shift tuşuna basılı tutunuz ve 7.1.2 dosyanızı seçin sonrasında başka bir işlem yapmanız gerekmez

not: eğer cihazınız ios 8 halindeyken kendini icloud'a yedeklediyse o yedeği yükleyemeyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Eylül 2014; 19:47:06 >

• İmzalar hala açık mı.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dfu moda almadan yapsak ne gibi bi fark olur

• Dün akşam döndüm 7 e açıkçası ios 8 de sarj süresi olarak daha fazla verim alıyorumdum .
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    öncelikle cihazınızın modeline uygun 7.1.2 sürümünü indirin

Peki bunu nasıl anlayacağız? Yani global mi indireceğiz, yoksa gsm mi?
  • Cihazin arkasindaki A ile baslayan model numaraniza gore aratin ipsw nizi..
    7.1.2 cok kotu keske 7.1.1 e donebilseydik

• 7.0.2 sürüm yazılım yüklü bir 5c aldım

7.1.2 ye yükselteyim mi böyle mi kalsın sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha açık bir anlatım lütfen.

http://www.ipswdownloader.com/
    "itunes kurtarma modunda cihaz bulundu uyarısı verebilir geri yükle/yeniden yükle seçeneğine basarken klavyenizden sol shift tuşuna basılı tutunuz ve 7.1.2 dosyanızı seçin sonrasında başka bir işlem yapmanız gerekmez "

Buraya kadar herşey tamam ancak bundan sonra ;
    1 ) Sol shift basılı tutarken dosya seçmek için herhangi bir aksiyon olmuyor
    2) Seçmek için bir aksiyon oldu diyelim ipsdownloader dan indirdiğimiz zipli dosyada bir çok dosya var hangisini seçeceğiz.
    https://store.donanimhaber.com/e5/1f/29/e51f29164369c1f389be23b130ee8237.jpg
    aydınlatırsan seviniriz.

## İOS 8'den İOS 7.1.2'e geri dönüş anlatım ##

• elion kullanıcısına yanıt
    imzalar dün kapanmış dostum Apple tarafından

şansına dmg gelmiş yani mac sürüm bu yüzden ultraiso kurup içindeki tek büyük boyutlu dosyayı çıkartmalısın mac kullanıyorsan option tuşu ile yapmalısın ama geç oldu ;(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Eylül 2014; 19:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

imzalar dün kapanmış dostum Apple tarafından

şansına dmg gelmiş yani mac sürüm bu yüzden ultraiso kurup içindeki tek büyük boyutlu dosyayı çıkartmalısın mac kullanıyorsan option tuşu ile yapmalısın ama geç oldu ;(

İmzalar kapalıysa sürüm düşürme olamıyor sanıyorum?
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    evt olmaz ben konuyu açarken sorun yoktu

• ios 7.1.2 deyim,ipsw dosyası da var, restore yapmaya çalışıyorum,3194 hatası veriyor sabah beri,imzaların kapanmasından mı acaba?
  • Jb yoksa ayarlardan veriyi sıfırla yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Jb yoksa ayarlardan veriyi sıfırla yapın.

maalesef var hocam
  • Hocam ilex rat var cydiada onla sadece cydia kalacak şekilde restore yapabilirsin ama çok memnun olan da var lanet okuyan da.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Hocam ilex rat var cydiada onla sadece cydia kalacak şekilde restore yapabilirsin ama çok memnun olan da var lanet okuyan da.

ne var ne yoksa cydia dan yüklediğim tek tek kaldırdım hocam daha iyi sanki,resetleme kalktı şarj durumu da baya daha iyileşti,biraz daha bakayım olmazsa denerim,saolun :)
  • Rica ederim jb nimet ama az şey kullanmak lazım fazla şeye gelmiyor.

• Konuyu açan arkadaşın arkadaşın dediği gibi imzalar kapatılımıştır. Bu demek oluyorki ios 7.x.x ' in fişi çekilmiştir. Tekrar dönüş yapamazsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.