Şimdi Ara

IOS 8 den IOS 7 ye Dönüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
7.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kusuru yahu est.
  • aryeke23 kullanıcısına yanıt
    Kardesim garanti ile ne alaka istedigin gibi guncellemeyi geri yukle. Kapanmadan imzalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i phone 5 sahibiyim dün 7.1.1 den ios 8 yükselttim kesinlikle şunu söyleyebilirim kişisel fikrim ios 7 nin ilk çıkışıyla kıyaslarsak bu yeni sürümü oldukça daha seri daha stabil daha akıcı diyebilirim yaşadığım iki sorun var şarj ve şebeke sorunu dolayısıyla birbiri ile alakalı bu iki sorun devamlı şebeke aramakdan düşük sinyalden dolayı şarjda gidiyor. az önce 7.1.2 ye döndüm imzalar açık dönmek isteyen dönebilir ios 8 en kısa sürede daha iyi olacağına inaniyorum.
  • 8.1e kadar beklemek en mantıklısı
  • aryeke23 kullanıcısına yanıt
    Garanti vs hiçbir sorun olmaz. İmzalar kapanmış olabilir.
  • sercanTV742 S kullanıcısına yanıt
    Apple nın yaptığı ios 8 sanki baştan bir sürüm gibi değilde ios 7.2 gibi yada ios 7.1.3 gibi olmuş forumda diyen arkadaşlar gibi 8.1 i beklemek mantıklı zaten 3g olayları yüzünden tekrar bu hata düzelme surumu yayınlayacaklar dır.
  • Su an imzalar acık mı arakadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS 7 ile İOS 8 in batarya performansı
    http://shiftdelete.net/ios-8in-batarya-performansi-54894
  • arkadaslar bu islemleri yapmadan herseyi yedeklemek gerekiyormu yoksa yedeklemeye gerek olmadan telefon aynı sekilde mi donuyor ios7 ye
  • Çekme sorunu oldu cihazda 8 yüzünden. Koca kampüsün ortasında Vodafone çekmiyor resmen. Ayrıca bazı uygulamalar ve dosyalar buglu,stabil değil. En temizi geri dönmek iOS 7 'ye.
  • imzalar açık ben de bugün döndüm geç olamadan dönün
  • arkadaşlar allahını seven bana yardım etsin ya iphone 5s kullanıyorum ios 8den ios7ye nasıl dönücem ipsw dosyasını indirdim firmware hatası veriyor lütfen yardım 0544-334-4942 yada facebooktan ulaşınwww.facebook.com/FQRLS jailbreaksız yaşamak istemiyorum kafayı yedim sabahtan beri
  • allahyny seven bana yardym etsin iphone 5s telefonumda ios8 yükledim nasyl ios7 yapycam yardym edin ipsw dosyasyny indirdim firmware hatasy veriyor lütfen yardymmmm 05443344942 yadawww.facebook.com/FQRLS
  • fqrls F kullanıcısına yanıt
    İmzalar kapanmış olabilir cihazıda os kurulumu şuan kurulu değil ise itunes e bağla iphone geri yükle de indireceği sürümde ios 8 dir. Eğer imzalar kapalı ise geri dönüş için shsh kaydı gerekebilir.
  • firmware dosyasını gsm olarak indirdim ama global olabilirmi ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fqrls

firmware dosyasını gsm olarak indirdim ama global olabilirmi ? ?

Kardes diğer dosyayı ındırecen yanlısı ındırmıssın

• tamam kardeşim deniyorum inşlh olur yaa valla sabahtandır sıkıntıdan öldüm ymnle telefon gitti diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: fqrls

tamam kardeşim deniyorum inşlh olur yaa valla sabahtandır sıkıntıdan öldüm ymnle telefon gitti diye

Burdayim yardim ederim

• Arkadaslar 5S Gsm mi Global mı indiricez ben gsm indirdim ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim hemen global indir gsm indirme bende gsm indirdim firmware hatası veriyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.