Şimdi Ara

IOS 8 den IOS 7 ye Dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
7.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/a7/b6/b3/a7b6b34bd8fb013205da708b051b483c.jpg

Geri Dönüş Rehberi
    1- Önce iOS 7 dosyamızı indirin. Cihazınıza uygun seçimleri yaparak dosyayı indirebilirsiniz.

2-Telefonunuzu kapatın ve USB kablo ile bilgisayara bağlayın, iTunes’u açın.

3- Cihazınızı DFU Moda almamız gerekiyor. Bunun için Ana Ekran Tuşu ve Güç Tuşuna basılı tutun.

DFU_mode

4- 10 saniye sonra Güç Tuşunu bırakın ancak Ana Ekran Tuşuna basmaya devam edin.

5- Cihazınız Recovery modda çalışacak ve iTunes’da da bir mesaj göreceksiniz.

6- iTunes yazılımında, klavyeden “Shift” tuşuna basılı tutarken, “Restore iXxxxx” seçeneğine basın.

7- Karşınıza gelen dosya seçme ekranından, birinci adımda indirdiğiniz iOS 7 dosyasını seçin.

8- iTunes size bir uyarı verecek onaylayın ve işlemi başlatın.

Tebrikler, iOS 7′ ye tekrar hoşgeldiniz.

IOS Sürümleri :

http://www.getios.com/index.php

ALINTIDIR!
     IOS 8 den IOS 7 ye Dönüş

• Yedek konusunu da izah ederek genişletin biraz daha faydalı olacaktır. Rehber, fotoğraf vb
  • mert38osman kullanıcısına yanıt
    bu konuyu actiginiz icin cok tesekkurler. Sorunsuz bir bicimde hallettim
  • İphone 5s kullanıyorum bende döndüm
  • Resimleri Pcye aktarın , rehber içinde backup programları var e posta yolu ile yada iclouda yedekleyin.
  • İmzalar ne zaman kapanır. Ben yarın yada paArtesi dönebilirimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ios sürüm linklerini koymussun ama imzalar kapalı değil mi ? yani istediğim sürümü seçebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8.1 den önce geçilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

8.1 çıktığında ios 7 bulursan geçersin

Anlamadı sen hacı 8.1 çıktığında 7 den 8.1 e geçicen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönülüyor fakar ios8 de aldığınız yedeği 7.1.2 ye yükleyemedim
    ondan dolayı tekrar 8 e döndüm
    var mıdır bir yolu?
  • Hocam imzalar dün açıktı şimdi haberim yok bir deneyin buraya yazın. İos 8 den sadece ios 7.1.2 dönebiliyorsunuz.
  • oguzporti kullanıcısına yanıt
    yedeklerini faklı yoldan atabilirsin. MCBackup rehberinizi yedekler resimleride pcye atın uygulamaları ios 7.1.2 de tekrar indirirsiniz.
  • Fotoğraflarını bilgisayarınıza kopyalayın. MCBackup ile rehberinizi yedekleyebilirsiniz.
  • aryeke23 kullanıcısına yanıt
    Hocam imzalar dün sadece İOS 7.1.2 ye açıktı şuan durum ne bilmiyorum diğer sürümlere imzalar kapalı hiç uğraşıp zaman kaybetmeyin.
  • Ben dün kurdum açıktı bugünde kuran varmış gördüm forumda şu gün imzalar kapanır diye birşey yok Apple kefine kalmış bir olay
  • mert38osman kullanıcısına yanıt
    O bir soru değildi tavsiye sadece. iOS 7 ye Dönüş Rehberi demişsiniz ya konu başında kullanıcıların en çok yardım istediği mevzulardan biri bu yedek konusu. Dönüşten önce/sonra ne nasıl olmalı yapılmalı vs ekleyin işte o zaman rehber gibi olur.

• Peki Kusura bakmayın daha yeniyim forumda.
  • şuan 7.1.2 nin imzaları açık olduğu için dfu ile dönüş mümkün bir kaç güne imzalar kapanır. dönüş imkansız olacaktır.
  • arkadaşlar ios 8 kurulu suan telefonumda. ama şarjım inanılmaz derecede hızlı bitiyor.. ios 7.1.2 ye geri dönersem. telefon garantiden filan cıkmaz değil mi ?

ilk zamanlar telefon cok iyiydi ama şarj ve ısınma basladı son 1 aydır telefonumda. ios 7.1.2 de de aynı sorun vardı. servise mi versem acaba teli ?
  • 5s GSM mi Global mi indireceğiz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.