Şimdi Ara

IOS 8 den IOS 7 ye Dönüş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
7.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmzalar kapanmış olabilir tepbiren İOS 8 yazılım dosyasınıda indimenizi tavsiye ederim.
  • Blogumda basitçe anlattım, kaynak göstererek alıntı yapıp ilk mesaja koyabilirsiniz. 5 Adımda iOS 7 ye dönmek
  • Herkese merhaba.
    daha 3 aylık iphone 5s'imi pazar günü güncelledim 8'e ancak kafayı yemek üzereyim.
    Sabah 08.30'da aldım %100 şarjla, normalde şu an 80'lerde gezinen şarj şimdi 56. Telefonu uyandırmaya korkuyorum anında şarj bitiyor. Öğlen 1-2 gibi 30'lara düşüyor. akşam 5'i göremiyoruz şarja takmadan.

ben itunes üzerinden güncelleme yaptım, güncellemeden önce de yedekleme yapmıştım.

Akşam ben de geri dönmeyi düşünüyorum. Bu böyle çekilir dert değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert38osman

https://store.donanimhaber.com/a7/b6/b3/a7b6b34bd8fb013205da708b051b483c.jpg

Geri Dönüş Rehberi
    1- Önce iOS 7 dosyamızı indirin. Cihazınıza uygun seçimleri yaparak dosyayı indirebilirsiniz.

2-Telefonunuzu kapatın ve USB kablo ile bilgisayara bağlayın, iTunes’u açın.

3- Cihazınızı DFU Moda almamız gerekiyor. Bunun için Ana Ekran Tuşu ve Güç Tuşuna basılı tutun.

DFU_mode

4- 10 saniye sonra Güç Tuşunu bırakın ancak Ana Ekran Tuşuna basmaya devam edin.

5- Cihazınız Recovery modda çalışacak ve iTunes’da da bir mesaj göreceksiniz.

6- iTunes yazılımında, klavyeden “Shift” tuşuna basılı tutarken, “Restore iXxxxx” seçeneğine basın.

7- Karşınıza gelen dosya seçme ekranından, birinci adımda indirdiğiniz iOS 7 dosyasını seçin.

8- iTunes size bir uyarı verecek onaylayın ve işlemi başlatın.

Tebrikler, iOS 7′ ye tekrar hoşgeldiniz.

IOS Sürümleri :

http://www.getios.com/index.php

ALINTIDIR!
     IOS 8 den IOS 7 ye Dönüş

dosyayi telefona mi pc ye mi indirecegiz telefondan olmuyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide 6.1.4 un imzasını bir saatlik acsalar ne güzel olurdu

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    Pc ye
  • keşke, sürüm hazır hemen kurarım :D
  • İmzaları burdan takip edebilirsiniz

http://api.ineal.me/tss/status
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Bide 6.1.4 un imzasını bir saatlik acsalar ne güzel olurdu

+88888 hocam valla ios un bu zamana kadarki en şahane en sorunsuz sürümü sırf 6.1.4 için sıfır iphone 5 aldım kutudan 7 çıkdı nasıl yıkıldım bir bilsen
  • Arkadaşlar acil yardımınızı istiyorum... yüklemeye çalıştığımda "firmware dosyası uyumlu olmadığı için ..... adı iphone'a geri yüklenemedi hatası alıyorum. icloud kapalı iphone bul kapalı itunes son sürüm cihaz iphone 5s a1457 sürüm gsm olanı indirdim hata nedir acaba yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj-MiMaX

Arkadaşlar acil yardımınızı istiyorum... yüklemeye çalıştığımda "firmware dosyası uyumlu olmadığı için ..... adı iphone'a geri yüklenemedi hatası alıyorum. icloud kapalı iphone bul kapalı itunes son sürüm cihaz iphone 5s a1457 sürüm gsm olanı indirdim hata nedir acaba yardımcı olurmusunuz

GSM değil GLOBAL olan indirilmeliydi.
  • An itibariyle 7.1.2 ve iTunes'daki yedeklemem yüklendi. Şu an uygulamalar yükleniyor.

Umuyorum şarj seviyem eski haline döner.

Sabahtan akşama iki defa şarj etmekten fenalık geldi pazardan beri...
  • 5s gsm firmware yemez bu sürüm uyumlu değil derse cdma sürümünü kurun. Zira ben öyle yaptım

• 4s için hangisni indiricez ?
  • iOS 8.0 ve iOS 8.0.2 harici imzalar kapalı durumda

• imzalar açık
  • Imzalar acıkmı 5s var a1457 model bunu nasıl geri yüklerim 7.1.2 istiyorum yardım edin

• imzalar kapandı...

http://api.ineal.me/tss/status

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 27 Eylül 2014; 12:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AU

quote:

Orijinalden alıntı: Dj-MiMaX

Arkadaşlar acil yardımınızı istiyorum... yüklemeye çalıştığımda "firmware dosyası uyumlu olmadığı için ..... adı iphone'a geri yüklenemedi hatası alıyorum. icloud kapalı iphone bul kapalı itunes son sürüm cihaz iphone 5s a1457 sürüm gsm olanı indirdim hata nedir acaba yardımcı olurmusunuz

GSM değil GLOBAL olan indirilmeliydi.

yaptım hocam tşk ederim :)
  • iTunes hata kodu veriyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.