Şimdi Ara

iOS 8 Dmg Linkleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Restore atmaya çalışıyorum ama Windows'tan, Mac'e geçtiğimden beri ios dmg linklerini bulamıyorum ve telefondan ota güncelleme yapmak zorunda kalıyorum yada itunes üzerinden güncelleme yapmak zorunda kalıyorum. Ben restore yapmak istiyorum ama dmg linkler yok. Mesela ios 8 restore yapmak istiyorum ama bulamıyorum. Apple dmg linklerini verdiği yada güvenilir indirebileceğim bir sayfa varmı? Bu arada telefonum Model A 1457 iPhone 5s, bu model için link arıyorum.

• hocam dmg mac uygulama paket yukleyici uzantisi yani dmg dosya formati cok farkli bisey Ios ipsw dosya formati kullaniyor restore etmek icin windows mac fark etmez yani
    internet yada idownloadblog theverge gibi sitelerde dosya var indirdikten sonra itunes a bagli cihazi guncelleye basin alt tusuna basarak sonra dosyayi gosterin cihaz restore olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talladega kullanıcısına yanıt
    Yani windowstaki gibi ipsw ile yapabilirmiyim?

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    evet yapabilirsiniz :)

• Apple sunucusundan indirdiğiniz ipsw uzantılı dosyayı iTunes'da Option (Alt) + Restore tuşlarına basarak seçiyorsunuz ve cihazınıza yükleme yapıyorsunuz.
  • sattackus kullanıcısına yanıt
    Apple sunucu adresi nedir? Restore yapmayi biliyorum ama ipsw mac icin uyumlu oldugunu bilmiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Apple sunucu adresi nedir? Restore yapmayi biliyorum ama ipsw mac icin uyumlu oldugunu bilmiyordum.

Ben de Mac kullanıyorum ve daha hızlı olduğu için hep ipsw indirip atarım. Bu sitedeki linkler direkt Apple'dan indiriyor:
    http://ipswdownloader.com/download-iphone-ipsw-files.php
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.