Şimdi Ara

iOS 8 ile farkettiğim ve gıcık bir sorun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 5 cihazımı iOS 8 güncellemesi geldiğinde ertesi gün güncellemiştim. İlk gözüme çarpan sorun bildirimlerdi. Telefonu hali hazırda etkin bir şekilde kullanıyorken üst tarafa düşen bildirimleri iOS 7 de yukarı ittirip gizleyebiliyorduk. Ama iOS 8 ile birlikte takılmalar yaşıyorum. Bazen inadına kalıyor orada bildirim, home tuşuna bastıktan sonra gidiyor bazen oda işe yaramazsa mecburi olarak bildirime bakmak zorunda kalıyorum. Aynı sorun iPhone 6 cihazımda da devam etmekte. Sizde de böyle bir sorun varmı arkadaşlar ?
    (Whatsapp'ı çok fazla kullandığımdan en çok onun bildirimlerinde yaşıyorum bu sorunu, devamında facebook, twiitter şeklinde gidiyor..)

• Evet bu sorun var. Hatta bazen ekranın yan dönmeme sorunu oluyor. Fotoğraf, video yada chrome'da gezinirken ekranı yan döndürüyorsun, görüntü dönmüyor.

Uygulamayı çoklu görevden kapatıp tekrar açıyorsun, bu sefer dönmeye başlıyor.

Bildirimler tepede asılı kalıyor, elle kapatmazsan kapanmıyor vs vs vs.
  • enxdesign E kullanıcısına yanıt
    Ekran donme sorunu ilede dun karsilastim. Hic bisey ise yaramayinca Türk usulu cihazi kapatip acmak cozum oldu.. Umarim bir an once bu sorunlari hallederler. iPhone kullaniyor hissini vermemeye basliyor yavas yavas..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda hallolur mutlaka.Sabredip beklemek gerek.
  • iOS 8 nedense çok zorunlu çıktı. Benim de iPad 2 'yi mahvetti. Düzeltirler mutlaka zamanla
  • 8.1 betada düzeltildi bu. hatta şu an beta 2 deyim. daha dün 7.1.2 de iken ne güzel sürüm diyordum, şimdi ios 7 bildiğin leşmiş onu anladım.

8.1 cok güzel olacak.

• take a minute T kullanıcısına yanıt
    Bir an önce çıkmalı o zaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekim'in son haftası mi gelecek 8.1 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

8.1 betada düzeltildi bu. hatta şu an beta 2 deyim. daha dün 7.1.2 de iken ne güzel sürüm diyordum, şimdi ios 7 bildiğin leşmiş onu anladım.

8.1 cok güzel olacak.

3g kapatma gelmiş mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

8.1 betada düzeltildi bu. hatta şu an beta 2 deyim. daha dün 7.1.2 de iken ne güzel sürüm diyordum, şimdi ios 7 bildiğin leşmiş onu anladım.

8.1 cok güzel olacak.

3g kapatma gelmiş mi ?

evet o geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

8.1 cok güzel olacak.

3g kapatma gelmiş mi ?

Evet, geldi.
     iOS 8 ile farkettiğim ve gıcık bir sorun..

• 3 g nin gelmesi iyi oldu. bu yüzden yüklemiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.