Şimdi Ara

İos 8 ile gelen fotoğraflar sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün ios 8 i kurdum ve icloudtan yedeğimi yükledim.Fotoğraflarım fotoğraf kısmına yüklenmişti ancak değişik bir durum vardı oda albümler kısmı idi yedek aldiğim zaman albüm kısmı boştu ancak icloudtan çektiği resimlerin 17 si son eklenenler klasörünün içinde bide ayrı olarak hepsi fotoğraflar kısmında gözüküyor.
    Duvar kağidi için galeriden resim seçmek istedğimde fotoğraf kısmı değil albümlerdeki son eklenen kısmındaki 17 fotoğraf çıkmaktadır.

Bunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yardım edin whatssapptan foto gönderiyim dedim sadece albümlerdeki son eklenen fotolar cıkıyo 17 tane normal fotoğraflarımdaki fotolar gönderme ekranında cıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aynı sorun bendede var sol alttaki fotoğraflar kısmından koleksiyonlara sınrada yıllara basıncatümü çıktı bende öyle idare ediyorum film rulosu iptal oldu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papaoutai

hocam aynı sorun bendede var sol alttaki fotoğraflar kısmından koleksiyonlara sınrada yıllara basıncatümü çıktı bende öyle idare ediyorum film rulosu iptal oldu galiba

Ne yaptılar bu fotolara ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 8 7 den daha fazla sıkıntılı çıktı hayırlısı olsun mis gibi ios 6 terkedilmez demekki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.