Şimdi Ara

ios 8 Sorunları Sosyal MEdyada Geyik oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ios 8 ile ilgili sorunlar sosyal medyada geyik olmuş.

17 eylül akşamı Türkiye'de yüklemeye açılan iOS 8 sürüm kullanıcıları çıldırtmış gibi gözüküyor. Sosyla ağlarda i0s 8 için geyik muhabbetler çoktan dönmeye başladı.

ios 8 Sorunları Sosyal MEdyada Geyik oldu ios 8 Sorunları Sosyal MEdyada Geyik oldu ios 8 Sorunları Sosyal MEdyada Geyik oldu ios 8 Sorunları Sosyal MEdyada Geyik oldu ios 8 Sorunları Sosyal MEdyada Geyik oldu ios 8 Sorunları Sosyal MEdyada Geyik oldu

Kaynak:http://mysubh.com/makale/2954/ios-8-ile-gelen-sorunlar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynozcelik -- 20 Eylül 2014; 16:02:15 >

• Fotoğraflarım silindi diyen arkadaş var. Bizim neden silinmedi? Telefonun ios 8 güncellemesini yaptıktan sonra hiçbir veri uygulama gibi bir şeyi kaybetmedim. Herşey eskisi gibi.
  • Valla gidip de daha az taksit ödemek için ya da babasından ancak o kadar para koparabildiği için 16 GB alıp da sonra ağlayanların saçmalıkları sadece. 5 GB boş yer istiyorsa demek ki onu kullanıyor kurulum yaparken, boş yere niye istesin. 16 GB alırken bunları bilmiyorlar tabii sadece facebook twitter yüklemek için telefon alan hanım kızlarımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi

Fotoğraflarım silindi diyen arkadaş var. Bizim neden silinmedi? Telefonun ios 8 güncellemesini yaptıktan sonra hiçbir veri uygulama gibi bir şeyi kaybetmedim. Herşey eskisi gibi.

dışardan kullanıcı bir problem yaşadığında sendede olacak diye bir kural yok değilmi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı üstünde geyik muhabbeti
  • Aslında 5 gb yer istiyor ama. Kurulumu yaptıktan sonra 3gb geri veriyor gibi gördüm. Çünkü şuan kullanıma 3gb daha açıldı.
  • yalan yanlış karalama kampanyaları yatıp kalkıp şükredin güncelleme veriyor adamlar bugün apple çıksa orta doğuya satış durdurduk dese döverekmi cihaz sattıracaksınız adamlara hem üretim yok tüketim milleti olmuşuz osuruktan teyyare muhabbetler paso
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artislik yapma babanın parasına güvenerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

yalan yanlış karalama kampanyaları yatıp kalkıp şükredin güncelleme veriyor adamlar bugün apple çıksa orta doğuya satış durdurduk dese döverekmi cihaz sattıracaksınız adamlara hem üretim yok tüketim milleti olmuşuz osuruktan teyyare muhabbetler paso

Öyle bir dedin ki . Sanki apple ekmek. Apple satışı durdursa millet acından ölecek. Apple güncellemeleri hayrına yapıyor sanki. Yapmazsa kendi kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Artislik yapma babanın parasına güvenerek

Babam memur parası çok değil ve babamdan para almadan aldım telefonu. :) Bilmeden yorum yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynozcelik

quote:

yalan yanlış karalama kampanyaları yatıp kalkıp şükredin güncelleme veriyor adamlar bugün apple çıksa orta doğuya satış durdurduk dese döverekmi cihaz sattıracaksınız adamlara hem üretim yok tüketim milleti olmuşuz osuruktan teyyare muhabbetler paso

Öyle bir dedin ki . Sanki apple ekmek. Apple satışı durdursa millet acından ölecek. Apple güncellemeleri hayrına yapıyor sanki. Yapmazsa kendi kaybeder.

işine bak kardeşim sen anlayan anladı mesajda yazılanı ekmek değilse apple donanim haber mi ekmek burda ne işin var? saçmalayacaksınız alıntı yapmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ynozcelik

quote:

işine bak kardeşim sen anlayan anladı mesajda yazılanı ekmek değilse apple donanim haber mi ekmek burda ne işin var? saçmalayacaksınız alıntı yapmayın

Evet saçmaladam çok güzel değerlendirme yapıyorsunuz. Herkes apple mahkum size yorumunuza göre. Çok güzel saçmalamıyorsunuz. Tebrikler size

• apple düşmanları beni taşlamaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilko -- 20 Eylül 2014; 18:11:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Bu nasıl bir üsluptur , birde 2005 üyesi...

İşine bak

• quote:

paso boş konuşuyorsunuz varsa bir probleminiz özelden yazarsınız gözünüz keserse alırsınız aşşağaya alamayacaksınızda karı gibi cav cav yapmayın aklınızı alırlar sonra avrat gibi şikayet ediyorsunuz adminlere madem diklenicekseniz sonucunada katlanacaksınız

Konuya bir yorum yaptın. Yaptığın yorum abartılı diye sana açıklama yaptığın.
    Sana kullanılan uslüba senin insanlara davrandığın şekle bak.

Birde gelmiş adminlere diklenme olayı diyorsun. Hata aslında senin bu yazışmalarını görüpte ses çıkarmayan adminlerde. İnsanlara kemik, avrat, karı gibi laflar kulanıyorsun.

Sanı bir ruh halinde merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Valla gidip de daha az taksit ödemek için ya da babasından ancak o kadar para koparabildiği için 16 GB alıp da sonra ağlayanların saçmalıkları sadece. 5 GB boş yer istiyorsa demek ki onu kullanıyor kurulum yaparken, boş yere niye istesin. 16 GB alırken bunları bilmiyorlar tabii sadece facebook twitter yüklemek için telefon alan hanım kızlarımız.

Ezmeseydin hocam bizde de 16gb var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.