Şimdi Ara

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
24
Favori
38.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam ana ekran ve duvar kağıdı yaptım bile :)
  • rica ederim; güle güle kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

Zeppelin uygulamasıyla hocam. Önce Zeppelin uygulamasını indirin. Daha sonra "Lord Of The Rings Zeppelin Icons" adlı eklentiyi indirin. Zeppelin uygulamasının kendi menüsünden secebilirsiniz.

Teşekkürler hocam yaptımBu arada adaşız
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

Kilit ekranının orjinal hali varsa atar mısın hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gozluklu kedi vardi, onu paylasabilir misiniz..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah ıphone5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim "adaş" güle güle kullan.
  • İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

kendim çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roentgenious -- 8 Ekim 2014; 23:48:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aaron7

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

Zeppelin uygulamasıyla hocam. Önce Zeppelin uygulamasını indirin. Daha sonra "Lord Of The Rings Zeppelin Icons" adlı eklentiyi indirin. Zeppelin uygulamasının kendi menüsünden secebilirsiniz.

Teşekkürler hocam yaptımBu arada adaşız

Kilit ekranının orjinal hali varsa atar mısın hocam?

Tabi hocam ben de yukarıdaki arkadaştan almıştım.

• TheTurkAdam07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

vay vay süper. Hocam kilit ekranın fotosunu atar mısınız ?

• Buyrun, "duvar kağıtları" uygulamasından buldum, tema var , ekran kilidi ve ana ekran için, benimkiler 2 li mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Bunlar da benden
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

Hocam ana ekran resminin orjinalini atarmisin

• dagnomels kullanıcısına yanıt
    Gösteriyor umarim mobilden resmi yuklemeye calistim

• Metal grupları veya grup üyelerinin ip6 için uyarlanmış wallpaper var mıdır ben bulamadım ?

• anteachor35 kullanıcısına yanıt
    Kilit ekranı değil de ana menüdeki resmin orjinalini paylaşabilir misiniz ? Çok hoş renkler
  • Hocam, ikonlar sağa yatık duruyor dikkat ettiniz mi? ben mi şaşı oluyorum yoksa
  • Bunlarda Benden Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Hocam, ikonlar sağa yatık duruyor dikkat ettiniz mi? ben mi şaşı oluyorum yoksa

Hocam sayfa boş olup ta arka plan gözüksün diye düzenleme modundayken aldım ssyi

• PhoenixBurn kullanıcısına yanıt
    Buyur :D

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.