Şimdi Ara

IOS 9 JB DENEDIM MERAK EDILEN SORULAR VE SORUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

IOS 8.3ten yedek alarak restore ile 9.0.2 yükledim. Ardından Jailbreak yaptım sıkıntısz oldu.
    Sonra yedeği yükledim. İşte sorunlar burada başladı. Yedek yükleme işlemi cihazı uçurdu.

Karşılaştığım sorunlar:
    Bazı tweakler beraberinde APT 0.7, Berkeley DB gibi yardımcı tweakler yüklüyor. Bu tweakler cihazı uçurdu. Alt dock tamamen gitti. Ayarlar ve Cydia dışında uygulamaların hepsi silindi.
    Buna sebeb olan tweak CyDown u yüklerken berainde gelen bu tweaklerdi. Sildim düzeldi fakat tekrar resping sonucu aynı hata oluştu restore ettim tekrar suan tekrar yeni iphone olarak denicem

SONUÇ: JAİLBREAK SORUNSUZ FAKAT YARDIMCI TWEAKLER BAZI TWEAKLER CİHAZI UÇURUYOR.
    AYRICA SPOTLİGHTI KAPATMAYI DENEDİGİMDE CİHAZ DONDU. YEDEGI YUKLEMEDEN 0 IPHONE OLARAK AYARLARIN

[ Mavi ekran/3 veya 4 kez reset sorunu yaşanlayarı bu konuya alalım:http://forum.donanimhaber.com/m_111029000/tm.htm ]

ÇALIŞAN TWEAKLER:
    1 AudioRecorder 2
    2 LocationFaker
    3 Phantom Snapchat
    4 Tage (bazen sıkıntı veriyordu, edit: çalışmıyor. Yapımcısı güncelleme yayınlayacak)
    5 Forcy
    6 RevealMenu
    7 Coreba
    8 Stalky
    9 Shortcuts
    10 SpotLightBeGone
    11 iCleaner Pro
    12 iFile
    13 LocallIapstore
    14 CCSettings
    15 WAQUICKREPLY Enabler
    16 SwipeSelection Pro
    17 Appcake ( APPSYNC OLMADAN UYGULAMA YUKLEMIYOR ) :::
    -----------------------------------------------------------------------
    Crackli uygulamaları kurmaya yarayan yardımcı tweakler bunlar olmadan cracklı uygulama yüklenmiyor yada çalışmıyor. Jailbreakteki bir sıkıntı yüzünden bunlar olmadan cracklı uygulama yüklenmeye çalışılırsa mavi ekran ve uygulamaların cogu siliniyor olay meydana geliyor tek çözümde restore.

Kurulması gereken 2 tweak: AppSync Unified ve Apple File Conduit "2"

------------------------------------------------------------------------

ÇALIŞMAYAN TWEAKLER:
    Watusi
    OnlineNotify
    CyDown

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COMOODO -- 16 Ekim 2015; 14:22:48 >

• Cesur davranmış fakat Acele etmişsiniz , 9.1 sürüm yayımlanma arefesinde jailbreak yayınlamalarına anlam veremedim.3D touch özelliğini 6S olmayan cihazlarda jailbreak ile kazandırabilirsiniz.Bunun için cydia dan Forcy 'yi yükleyin.
  • Virtual Home çalışıyormu acaba bilginiz varmı? Yada deneyebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Virtual Home çalışıyormu acaba bilginiz varmı? Yada deneyebilirmisiniz?

Henüz güncellenmedi.
  • LocalApStore çalışıyor mu ?
  • dörtçeker kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMOODO

CIHAZ IPHONE 5S 16 GB

IOS 8.3ten yedek alarak restore ile 9.0.2 yükledim. Ardından Jailbreak yaptım sıkıntısz oldu.
    Sonra yedeği yükledim. İşte sorunlar burada başladı. Yedek yükleme işlemi cihazı uçurdu.

Karşılaştığım sorunlar:
    Bazı tweakler beraberinde APT 0.7, Berkeley DB gibi yardımcı tweakler yüklüyor. Bu tweakler cihazı uçurdu. Alt dock tamamen gitti. Ayarlar ve Cydia dışında uygulamaların hepsi silindi.
    Buna sebeb olan tweak CyDown u yüklerken berainde gelen bu tweaklerdi. Sildim düzeldi fakat tekrar resping sonucu aynı hata oluştu restore ettim tekrar suan tekrar yeni iphone olarak denicem

SONUÇ: JAİLBREAK SORUNSUZ FAKAT YARDIMCI TWEAKLER BAZI TWEAKLER CİHAZI UÇURUYOR.
    AYRICA SPOTLİGHTI KAPATMAYI DENEDİGİMDE CİHAZ DONDU. YEDEGI YUKLEMEDEN 0 IPHONE OLARAK AYARLARIN

ÇALIŞAN TWEAKLER:
    AudioRecorder 2
    LocationFaker
    Phantom Snapchat
    Tage (bazen sıkıntı veriyordu)
    Forcy
    RevealMenu
    Stalky
    Shortcuts
    Appcake ( APPSYNC OLMADAN UYGULAMA YUKLEMIYOR

ÇALIŞMAYAN TWEAKLER:
    Watusi
    OnlineNotify
    CyDown

Stalky karşıdaki son görülmeyi kapatsa dahi son görülme bilgisini veriyor mu ?

• LocationFaker problemli bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

LocationFaker problemli bilginiz olsun.
    Bende spofity 2.4 sürümünü yükledim ana menünün yarısı gitti kafayı yedi cihaz suan ipsw dosyası indiriyorum yeniden kurucam cihazı
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    Onun için OnlineNotify + Dessident tweaklerini kullanmalısın.
  • Hocam bu benim başıma 3 kez geldi. Çok küfür ettim. App Sync ve App Confidut 2 kurman gerekiyor. Appcake ile degilde pcden ifunbox ile ipa dosyasını kurmalısın.
  • quote:

Hocam bu benim başıma 3 kez geldi. Çok küfür ettim. App Sync ve App Confidut 2 kurman gerekiyor. Appcake ile degilde pcden ifunbox ile ipa dosyasını kurmalısın.

appsync ve app confidut 2 ne işe yarıyor ayrıca bidaha appcake ile kurmucam dediğiniz gibi kurucam kafayı yedi cihaz
  • Crackli uygulamaları kurmaya yarayan yardımcı tweakler bunlar olmadan cracklı uygulama yüklenmiyor yada çalışmıyor. Jailbreakteki bir sıkıntı yüzünden bunlar olmadan cracklı uygulama yüklenmeye çalışılırsa mavi ekran ve uygulamaların cogu siliniyor yani yaşadığınız olay meydana geliyor tek çözümde restore.

• quote:

Crackli uygulamaları kurmaya yarayan yardımcı tweakler bunlar olmadan cracklı uygulama yüklenmiyor yada çalışmıyor. Jailbreakteki bir sıkıntı yüzünden bunlar olmadan cracklı uygulama yüklenmeye çalışılırsa mavi ekran ve uygulamaların cogu siliniyor yani yaşadığınız olay meydana geliyor tek çözümde restore.

Çok sağol dostum 3 mbit le yarın kurarım anca erken yatarsam :) yeni iphone olarak mı ayarlamalıyım yoksa yedeğimi kurmalıyım yedek almıştım jb yapmadan önce
  • Restore sonra jailbreak sonra yedeği yükle. Daha sonra da tweaklerini.
  • Audio rcorder2 hangi repo?
  • iPhone6 8.3 JB'de Forcy'yi kullanabilir miyim?
    Eğer problemsiz kullanılabiliyorsa; programın yüklü olduğu bir kaynağın adresini öğrenmek isterim.
    Olası yardımlar için şimdiden teşekkürler...
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Hackyouriphone
  • Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Bende ios 8.3 de idim malesef forcy ve shortcuts ios 8 lerde çalışmıyor. Geçmemin tek sebebide bu yüzdendi. iOS9 a güncelleyin gerçekten 3D touch hissini veriyor.
  • quote:

Bende ios 8.3 de idim malesef forcy ve shortcuts ios 8 lerde çalışmıyor. Geçmemin tek sebebide bu yüzdendi. iOS9 a güncelleyin gerçekten 3D touch hissini veriyor.

AYNEN COK GÜZEL ÇALIŞIYOR BİRDE LİVE PHOTOS TWEAKI VAR PHOTOSLİVE MI NEYDİ 1.99 ÜCRETİ VAR NASIL ALIYORUZ TWEAKI HERHANGİ BİR BANKA KARTIYLA OLUR MU PAYPALLA OLUYOR YAZMIŞLAR AMA NASIL ÖDEME YAPIYORUZ BİLEN VAR MI ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.