Şimdi Ara

İos 9'lu 5S alınır mı? [4 gün içinde alacağım yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden konusunu açmıştım ama kesin net cevaplar alamadım arkadaşlar.

Daha önce hiç İphone kullanmadım şu anda kullandığım telefon Sony artık bana yetmemeye başladı. (Uygulamalardan atma,Donma vb.)

İphone 5S almaya karar verdim ama forumda şu cümleyi çok sık görüyorum "İos 9'lu 5S alınmaz,kullanılmaz" bu mesajlar kafamı karıştırıyor.

Telefonda oyun oynamayacağım çünkü oyun oynamayı seven birisi değilim yani cihazı o yönden fazla zorlamayacağım.
    Sosyal medya vazgeçilmezim. (Facebook,İnstagram,Whatsapp)
    Fotoğraf çekinmeyi çok seviyorum kamerasından pek şüphem yok eminim iyidir (Özellikle ön kamera)

Bu cihaz hala alınırmı? İos 9 ile geliyor ve dediğim gibi İos 9'lu 5S alınmaz diyolar.

Kasma,Donma,Takılma,Bug gibi durumlarmı var? Neden kullanılmaz diyolar.

Kesin ve Net cevaplar verin lütfen arkadaşlar 4 gün içinde alacağım telefonu.(Sıfır alacağım 2.el al veya 6 al demeyin lütfen.)

Aldıktan sonra İos 10 gelirse kesinlikle güncellemem İos 9'lu hali beni kaç yıl götürür arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 22 Ocak 2016; 21:06:58 >

• İos 9'lu 5s kasıyor diyen trollere aldanma, benim 5s'te ios 9.2.1 yüklü inan ki çok memnunum hiçbir sorunu yok
  • İos 9 yüklü 4s 8 mb bile çatır çatır, nerde kaldı 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç para vereceğine bağlı?
  • Alinir. 9.2 yuklu tek bir sorun yok.

• Hiç bir sorun yok, takılma al.

• 5s trolleri kaynıyor forumda, ios 9 lu 5s alınmaz mış, kullanılmaz mış. Elimde 5s olmasa inanacam nerdeyse. Takılma al güzel cihaz. Ekran dışında kusuru yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bütçenizi biraz daha arttırıp g4 alın hocam yada daha başka telefonları. Neden dersen 5s 3. Yılına girmiş bir telefon artık bence alınmaz , ha illa alacaksan da sıfır alma derim 2. El temiz ucuza bulursanız alın.

• 2 yılını doldurmuş bir telefon , 3. Yılın içerisinde bilmem anlatabildim mi hocam ? İlla iphone 7 nin çıkmasına gerek yok yani.

• Kim söylediyse sıpıtmış yok öyle bişey ios 9.2 ile çatır çatır çalışıyor 5s , 6 dan çok farkı yok zaten donanımıda kuvvetli bir cihaz , 6 ya 6se de aynı şeyleri söyleyenler var zaten öyleyse hiç iphone almayalım

• 5s kullananlar alınır der, diğer kullanıcılar alınmaz der forum kuralıdır bu artık. Ben 5s kullanıyorum ve alınır diyorum. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben version 9'Lu iphone 5S kullanıyorum, 16 GB kapasiteLi

Clash of clans, diamond dash oynuyorum, bir kaç tane de program yükledim. Artık istediğin müziği dinleyebildiğin radyo kanalları olduğu için müzik yükleMEDim.

DoLayısıyLa 16 GB yetebiliyor ve 5S sıkıntısız çalışıyor. iPhone 5S Android cihazlara göre DAHa stabiL çalışıyor. iPhone'Ların ekran dokunmatiği android cihazlara göre daha iyi..
  • Alınmaz, sırf ios 9 vardı diye sattım cihazı. Kafam rahat. Şimdi ios 7'li 5s kulllanıyorum. Mis gibi. Ömürlük cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Alınmaz, sırf ios 9 vardı diye sattım cihazı. Kafam rahat. Şimdi ios 7'li 5s kulllanıyorum. Mis gibi. Ömürlük cihaz.

İyi hoş diyonda ios 8 den aşagısına uygulama sıkıntısı çok var 7 bu senelik idare edebilir ama iphone 7 ile birlikte ios 10 çıktıktan sonra 7 ninde uygulama destegi tamamen biter

• ios 9'lu alır ancak çok bir şey bekleme 1 sene daha adam gibi kullanırsın 2 sene daha çok zor. ios 11 ile ölür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

ios 9'lu alır ancak çok bir şey bekleme 1 sene daha adam gibi kullanırsın 2 sene daha çok zor. ios 11 ile ölür

Aldıktan sonra güncellemeyi düşünmüyorum dostum geldiği sürümde kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 23 Ocak 2016; 13:51:11 >
  • 4s bile bu aralar rahatsız edecek şekilde kasılmaya başladı yani üretiminden 4,5 sene sonra.
    5s rahat 2 sene işini görür ios 9'lu alırsan da üst yazılım yükleme kullanmaya devam et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.