Bildirim
İos 9 u kurdum bi kaç sorum var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk sorunuz büyük ihtimal whatsappa guncelleme gelmediginden kaynaklanıyor. Fakat ikinciyi bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Push bildirimleri kapıyo diye biliyorum yani elle güncellerseniz alırsınız
YAnılıyoda olabilirim ama bildiğim bu
quote:
Orijinalden alıntı: megadeth[[
Push bildirimleri kapıyo diye biliyorum yani elle güncellerseniz alırsınız
YAnılıyoda olabilirim ama bildiğim bu
Elle güncelleme nasıl oluyor hocam
Telefonu restore edip yeni iphone olarak kaydederseniz siyah ekran problemi olmuyo ve kasma donmadan eser kalmıyo tabi 4s de minimum düzeye iner.
restore etmeye kıyamadığımdan dolayı 5s e direk kurdum.
Çok şükür şuana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım.
Güç tasarrufu modunda interneti kapatmıyor ancak mail gelimlerini engelliyor diye duymuştum bende.
Maile girip güncellediğinde gelen kutusunu mailler gelecektir diye düşünüyorum. -
Elle Güncelleme dediğim maile girip yenilemek
Ekranı sağa kaydırınca 5s'de ayrı bir ekran geliyor. 4s'de yok mu ? Yoksa ayarlardan mı yapıyoruz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Rhchiko
Ekranı sağa kaydırınca 5s'de ayrı bir ekran geliyor. 4s'de yok mu ? Yoksa ayarlardan mı yapıyoruz ?
Nasıl yani hocam 4 s olmadı öyle bişe bi ss atarmısınız menüdemi oluyor dediğiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Issız adanalı01
quote:
Orijinalden alıntı: Rhchiko
Nasıl yani hocam 4 s olmadı öyle bişe bi ss atarmısınız menüdemi oluyor dediğiniz
http://i.hizliresim.com/lynvQr.jpg
Evet menüde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X