Şimdi Ara

iOS/Android uygulamalari blogum ... Elestirileriniz,fikirleriniz lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bir suredir actigim bloguma dair fikirlerinizi, elestirilerinizi ala bilirmiyim.

Simdiden tesekkurler.

Blogu gormek icin tikla

• quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

GEliştirilirse iyi olur gibi. Ama neden iki tane haziran var?

Gelistirme icin ne gibi onerilerin var hocam ? Sen okucu olsaydin ne gibi yazilar gormek isterdin mesela ?

Onlardan biri 2011 Haziran, digeri 2012
  • Hocam haber başlıklarındaki görsellere daha dikkat edin boyutu uygun kaliteli resimler kullanın tasarım sade ve güzel.
  • google playe giyorum bağlantı yok tekrar dene hatası veriyor neden acaba biliyon mu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prodigy

Hocam haber başlıklarındaki görsellere daha dikkat edin boyutu uygun kaliteli resimler kullanın tasarım sade ve güzel.

Tesekkurler hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neska

quote:

GEliştirilirse iyi olur gibi. Ama neden iki tane haziran var?

Gelistirme icin ne gibi onerilerin var hocam ? Sen okucu olsaydin ne gibi yazilar gormek isterdin mesela ?

Onlardan biri 2011 Haziran, digeri 2012

Mesela başlık tarafı çok sakat. Yani boş. Orayı biraz daha güzelleştir. Bir de beyaz yerine farklı bir renk kullanabilirsin.

Tema ile alakali bir durum o.Malesef o bolume bir sey eklemek olmuyor kullandigim tema ile.

Renge de gelince sade olsun istedim o yuzden beyazi sectim. Ama daha iyi bir tema buldugum an degisecegim temayi

• quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

google playe giyorum bağlantı yok tekrar dene hatası veriyor neden acaba biliyon mu hocam

Internet baglantisi problemi ola bilir. Ya da Android versiyonunu guncellemen lazimdir belki.

Androide pek asina olmadigim icin tam olarak bir bilgi veremiyecem malesef
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.