Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 beta profili yüklemişsin. 13 daha verilmedi zate. Boşu boşuna 12 betası indirme biraz daha bekle 13 betası için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
    13 için de beta profili yayınlanmamış hâlâ.

13 betası gün içinde mi yayınlanacak yoksa daha varmı çıkmasına ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 3 Haziran 2019; 23:32:2 >
  • Bugün gelir diye tahmin ediyorum, ama çokta acele etmeyin ilk yükleyip video atanlardan problem olup olmadığı gördükten sonra denemekte fayda var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım (sadece sanırım) beta profili vermeyi kesmişler. Yüklemek isteyen iPSW ile yüklemek durumunda kalıyor.
  • Bende o ilk yüklenenler arasında olacağım işte
    Problem var yok pek umurumda değil açıkçası telefonu resmen deneme tahtası olarak kullanıyorum , sonuçta yedek alıp tekrar 12.3.1 e dönebilirim.

• Çıktığında video çekip atında bizde duruma göre yükleyelim. Mevcutta iş ve günlük kullanım için kullandığım ufak tefek şeyler hariç sorun olursa yüklemekte acele etmem 😁

• Şu an hem Apple sunucularında çok fazla yoğunluk var hem de profil yayınlanmadı. Bir iki gün sonra yüklemenizi öneririm. Zaten 13 bir buçuk sene bizle birlikte olacak.

• Elbette durumları buraya bildireceğim, boşuna mı betalar ile yoruyorum bu yavrucağı

• Public beta geldiği gibi kuracağım. Developer beta kurmanın bir mantığı yok, 1 aya anca geliştiriciler uygulamalarına Dark Mode vb.uyumluluğu sağlar zaten.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    1 gb ram olduğu için değil, isterse 100 gb ram olsun. A8 işlemcinin A7'den ahım şahım farkı yoktu. Telefonu büyüttüler sattılar ama donanım neredeyse aynıydı. iPhone 5s işlemcisinden dolayı 1 sene fazla güncelleme aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 4 Haziran 2019; 0:0:49 >
  • Sd kart desteği nasıl olacak acaba, yedekleme açısından hesaplı çözümler bulacağız sanırım

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederım hocam. 1 hafta sonra yıne bakarım.
  • Beta profil gelirse haber verirseniz çok iyi olur

• Arkadaşlar uygulama boyutu olayını herkes yanlış anlamış, yayını izledim, sıkıştırma şeklini değiştirerek indirme esnasında %50 daha küçük olmasını sağladık diyor adam, yani indireceğimiz şey küçüldü, indirdikten sonra normal boyutuna gelecek kurulurken.
  • Bence “dark mode” çok hoş olmuş whatsappa da gelirse tadindan yenmez diye düşünüyorum.

• iPadOs çok iyi gözüküyor, benim gibi çizim ve grafik tasarımla uğraşanlar için Wacom'mu Ipad mi sorusunun cevabını ipad olarak noktalamış gibi duruyor.
  • babadol kullanıcısına yanıt
    Peki bu ios 12 ya da daha eski sürümleri kullananların da faydalanacağı bir şey mi? Söylediğinizden öyle olması mümkün görünüyor. Yok sadece ios 13'de olacaksa iki farklı uygulama mağazası yönetimi gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 4 Haziran 2019; 0:28:30 >
  • Impheatus I kullanıcısına yanıt
    Eğer uygulama mağazada sıkıştırılmamış halde bulunuyorsa gerekmez, varsa aramızda bir uygulama geliştirici, bizi aydınlatabilir sanırım.
  • Ekranı ikiye bölüp kullanma gelmedimi :( Multitasking miydi neydi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.