Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ''Eğer uygulama mağazada sıkıştırılmamış halde bulunuyorsa gerekmez'' Mantıklı cevabı siz vermişsiniz zaten: Teşekkür ederim.
  • Bu tablete neden mause destegi konmaz akil sir erdiremiyorum neden sebep ne kablosuz mouse kullanmak istiyorum kullanamiyorum kardesin benim calistigim firmanin ios versiyon programi var dokunmatik ile facia bir kullanimi var yasamdan sogutuyor ama mouse baglantisi olsa takir takir calisacak mouse baglayamiyoruz
    Ben haftanin en az 2 gunu musterideyim adamlara biseyler anlaticaz dokunmatikle kavga ediyoruz resmen
    Su tablete getirin artik mouse destegi be guzel kardesim klavye var mouse yok gercekten anlamsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadjimurat H kullanıcısına yanıt
    müjdenizi vereyim, 3 haziran itibariyle iPadOS ile mouse desteği geldi zaten
  • beta profil uygulaması bu sefer yok galiba

ipsw olarak
    https://allthings.how/download-ios-13-beta/
  • Kaynak var mı? Ya da video?

• video olarak bunu buldum kaynak olarak güvenilir bir yerden okumuştum ancak şuan tekrar bulamadım.
    Steve Troughton-Smithtwitter
    Steve Troughton-Smith
    https://twitter.com/i/status/1135653636145590273

• Ekranı ikiye bölüp kullanma gelmedimi :( Multitasking miydi neydi

• Oha cidden mouse desteği gelmiş sonunda. Ama o işaret nedir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Diğer teknoloji platformlarında türk arkadaşlar da mouse olayını test etmişler. İmleç bu şekilde değil bildiğmiz siyah MacOS imleci , ki böyle olsa bile daha developer beta olduğu için bu şekilde olmasını normal karşılıyorum ileri zamanlarda çok daha estetik bir hale gelecektir.
  • Hocam link verir misiniz bluetooth mouse alacağım hemen, ciddi ciddi doğru düzgün geldiyse

• ios betası şuan sadece macde kurulabiliyor
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Buyurunuz iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

Kaynak:
    TeknoSeyir
    Sayfa bulunamadı
    https://teknoseyir.com/durum/1095349#m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 4 Haziran 2019; 1:38:23 >

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Boşuna mı indiriyorum ben şimdi bu ipsw dosyasını
  • malesef öyle ben indirdim ios 13 kurmak için itunes proğramını son versiyona güncelleyin diye hata veriyor ama son sürümde..
  • iPad
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Size özgü bir hata olabilir mi , bir kaynaktan mı edindiniz sadece macler ile kurulabildiğini ?
    Neyse ben yine de indireyim ne de olsa er yada geç lazım olacak bu dosya

edit : Ufak bir araştırma sonucu sadece MacOS ile kurulabildiğini doğruladım. VmWare ile sanal bir Mac ile kurulum yapacağım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 4 Haziran 2019; 1:46:35 >
  • Mouse desteği çıkarsa tam sürümde elimdeki tableti satıp pro 11 inç alırım yüksek ihtimal.

• App storeda 200 mb olan limit kalkmış. Büyük boyutlu indirirken soruyor indirsin mi diye.
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    hocam deneyimlerinizi kısaca yazar mısınız bir ara batarya vs. bakımından, main cihazıma yüklemeyi düşünüyorum da malum finaller yakın sıkıntı olmasın, teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.